IP Support Reviews 17

3-star
2-star
1-star

IP-Support : Fantastisk sevice

IP-Support, Jagtvej 208, 2100 Østerbro.
Fantastisk service. Sten og Matthias er meget hjælpsomme. Min Macbook Air var nærmest ubrugelig, og det viste sig, at den simpelthen skulle renses på overfladen, hvilket Sten sørgede for i løbet af 10 minutter. Han ville ikke høre om nogen regning, da jeg tilbød det, og nu virker min Macbook Air igen, så den er til at læse og bruge. Jeg har haft meget glæde af butikken igennem årene, hvis et problem skulle løses, og de er meget rimelige, hvis noget skal repareres. Jeg kan kun anbefale IP-Support, hvis der er problemer med computer eller smartphone.

February 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg ønskede en kraftig PC for et meget…

Jeg ønskede en kraftig PC for et meget krævende fly simulator spil. Jeg fik en PC ud over mine forventninger og er rigtig glad for resultatet.
Jeg har fået en rigtig god service, og kan kun anbefale IP support, hvis man har specielle ønsker.
Richard.

December 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bliver altid sur når computeren…

Jeg bliver altid sur når computeren svigter, men glad og fro går jeg efter 1/2 time fra IP-Support. De to herrer er venlige, hurtige og kompetente. De har altid kunnet reparere mine problemer. Jeg giver glad en lille julegave hvert år.

November 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Endnu en gang har IP support løst mine…

Endnu en gang har IP support løst mine IT problemer til UG, så jeg nu for første gang side Jan 15 kan se min Metropolitan opera i mit TV samt afspille videoer fra mit Blu-rag og DVD drev til en god pris både fra værksted og hjemme adresse, også da da jeg ved en fejl fik slettet en system fil så Windows 11 gik i stykker.

July 11, 2024

Fin behandling

Jeg havde bestilt IP-Support til fejlfinding på mine overvågningskameraer, der ikke fungerede.

IP-Support konstaterede at net-udbyderen havde afbrudt forbindelsen. IP-support ville ikke have nogen betaling, da de ikke havde mulighed for at få kameraerne på.

Det er bare superfin behandling fra firmaet, da de ville have været i deres gode ret til at kræve betaling for besøget.

May 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det var med blandede følelser

Det var med blandede følelser, jeg afleverede min bærbare til en udskiftning af Windows med Linux, for jeg frygtede, at det ikke ville gå godt, da computeren er af ældre dato. Heldigvis blev min frygt gjort til skamme, for ALT fungerede perfekt.

December 14, 2022

FANTASTISK SERVICE!

FANTASTISK SERVICE! FANTASTISK PERSONALE! FANTASTISK FORRETNING!

Dejligt trygt og imødekommende - bliver lyttet til. Alt mit blev fikset på ca. 24 timer. Opringninger på selv samme dag af yderst professionelt og imødekommende personale! :)

TAK!

September 1, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service!!!

Jeg henvendte mig til IP support da min bærbar computers tænd/sluk knap ikke ville reagere optimalt samt at min computer ofte frøs når jeg så film. Jeg mistede tidligt i processen tilliden til at de kunne reparere min computer da IP support i de 17 dage de havde min computer ikke overholdte nogle af vores aftaler om at de ville ringe til mig og give mig en status. Da jeg konfrontere dem med dette, får jeg at vide at de ikke har ringet til mig da de intet nyt havde at sige, men jeg mener dog uanset om der er nyt eller ej skal de stadig overholde deres aftale om at ringe til mig så jeg ved hvor de er i processen! Jeg går på studie og er derfor meget afhængig af min computer og det er derfor betryggende som kunde at få en status! Da jeg endelig får at vide at min computer lavet er den alligevel ikke klar da jeg kommer for at hente den!!! Jeg får at vide at batteriet er problemet og at de har skiftet det, men at det batteri de har skiftet det til er defekt! Jeg får at vide at de i bund og grund ikke kan lave min computer da de ikke kan skaffe det batteri der skal bruges. Jeg vælger derfor at tage min computer med hjem.
Jeg får som kommentar inden jeg forlader butikken at jeg slipper billigt med at betale 199 kr. i servicegebyr. Jeg synes bestemt ikke dette er billigt med tanke på at min computer ikke er blevet lavet!!! Derudover har de slet ikke kigget på mit problem med at computeren fryser når jeg ser film, jeg fik bare at vide at de kun kigger på ét problem ad gangen. Det lyder som en dårlig undskyldning i mine ører! Når de har vidst at de ikke kunne lave mit tænd/sluk knap, forstår jeg simpelthen ikke at de i det mindste ikke fikser problemet med skærmen fryser. Det eneste de rent faktisk har gjort var at rense min computer for snavs.

Jeg er som kunde dybt skuffet og frustreret over processen!

September 4, 2017

Perfekt!

Jeg fik for nyligt ordnet det indvendige strømstik i min bærbare computer hos IP-Support.dk. Hele forløbet gik smertefrit - god service og support fra start hvad angår information, fair priser og garanti og hurtig ekspedering (to-tre dage). Jeg vil anbefale virksomheden til hver en tid.

February 6, 2016

Glimrende og pålidelig service

Tabte en kop kaffe i tastaturet på min macbook pro og fik dagen efter afleveret den hos IP-Support.

Maskinen blev skilt ad og komponenterne affugtet - kbd. var ødelagt men et nyt blev sat i. samtidig var RAM'en røget og også dette blev fikset hurtigt.

Min mac har aldrig virket bedre og er oveni blevet renset, en god ide på 3 års maskiner. Intet at udsætte på hverken kompetence, service eller pålidelighed.

Det varer ikke længe, så skal der også en SSD disk i, det bliver også hos IP-support.

November 7, 2014

hurtig og nem reparation

Må da lige sige at her er servicen i højsædet og ikke mindst går det stærkt.

Helt fantastisk service der lynhurtigt og helt smertefrit reparerede skærmen på min bærbar og blev overtalt til at udskifte min gamle harddisk med en ny super hurtig SSD. Har aldrig kigget mig tilbage

November 2, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service

Fik i første omfang lavet min Mac air. Kort efter gik den igen i sort og brugte derfor reklamationen. De brugte derefter 3 måneder på den, og den virkede alligevel ikke. Måtte rykke flere gange, men blev hele tiden henholdt med div. forklaringer (havde jo fået pengene) De sagde det var et andet problem som de ikke kunne finde og derfor dækkede de ikke reklamationen. Gå AKDRIG derned med en bærbar Mac!

May 12, 2014

Is this your company?