IPKO ma najgorszy serwis !
Moja zona posiada konto w PKO BP. Od ponad 15 lat mieszka ze mna w Niemczech. Pewngo dnia, podczas logowania w IPKO podala zly numer z karty kodow, bo po zdrapaniu kodu zostala zdrapana czesc cyfry.
Dostep do IPKO zostal jej zablokowany. Po kilku rozmowach z tzw. konsultantami i kilku emailach, zazadano zmiany numeru telefonicznego, poniewaz w banku byl jej stary, sprzed kilkunastu lat. Bank chce potwierdzenia niemieckiego numeru telefonu zony, przez konsulat, radce prawnego, tlumaczenia jezyk polski lub przyjazdu do Polski. Wszystko to wiaze sie z duzymi kosztami. Moja zona ma mala emeryture, porusza sie o kulach. Podczas dzisiejszej rozmowy z konsultantem banku, podala swoj numer telefonu z prosba, zeby oddzwonili w celu weryfikacji. Niestety tego nie zrobia, bo maja ciagle ten stary nieaktualny numer i tylko pod ten moga dzwonic ! Prosilismy o przyslanie nowe karty kodow, rowniez odmowiona. Ten cholerny bank, robi wszystko, zeby utrudniac zycie swoim starym klientom (mam tam konto ponad 30 lat). Przestrzegam wszystkich mieszkajacych poza granicami Polski, przed korzystaniem z serwisu IPKO !
W zadnym niemieckim banku nie spotkalam sie z takimi problemami.