IQ Living Reviews 172

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jag fick ont i ryggen av min säng så testa jag köpa säng inlägg och Tycker att det vart bättre har inte ont så ofta längre det jag tycker man kan för bättra är att det är lite prassel om inläggen och... See more

Rated 4 out of 5 stars

Köpte en small + large soffdynestöd. Large ligger i sängen och den blev klart fastare och det blev mycket bättre för min kropp. Small ligger i soffan och den blev också bättre att sitta i. Ger produ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Detta var något som jag sökt!! Hade hem en möbelsnickare för att få hjälp med en soffa, men han kunde inte göra något åt soffan. Därför blev jag så glad. Detta är en liknande idé som jag tänkte på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt bra produkt. Soffan blev som ny. Hade ryggont tidigare då fjädringen i soffan blev slapp och då "sjunker" man ner i soffan bara och har det svårt att resa uppsig sedan. Köpte en combo ( lå... See more

Company details

1. Home Improvement Store

About IQ Living

Written by the company

Smarta lösningar för ett enklare hem

IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.

• Snabb leverans från Sverige
  • 60 dagar öppet köp
  • Tusentals nöjda kunder
  • Skandinavisk kvalitet

Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.

IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.

Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Var är mina varor!

Var är mina varor!? Jag beställde varor för över 2000 kr den 4.e december. Idag är det den 17.e december. Jag har skrivit epost till er. Ni svarar inte.

December 17, 2025

Hej Anita,

Tack för att du hör av dig, och vi ber verkligen om ursäkt för dröjsmålet och för att du inte har fått svar tidigare.

Vi förstår din frustration över att din beställning från den 4 december ännu inte har kommit fram. Vi undersöker just nu vad som har hänt med din leverans och återkommer till dig så snart vi har mer information.

Vi har försökt nå dig utan resultat, och du får därför gärna återkomma till oss så snabbt som möjligt så att vi kan hjälpa dig vidare.

Vänligen kontrollera även din skräppost, ifall vårt tidigare svar har hamnat där. Om du har möjlighet får du gärna svara på detta mejl med ditt ordernummer, så kan vi hjälpa dig snabbare.

Tack för ditt tålamod, och återigen ber vi om ursäkt för besväret.

Vänliga hälsningar
Lisa

Rated 5 out of 5 stars

Smidigt o bra blev kanon till min säng…

Smidigt o bra blev kanon till min säng känns som en ny säng igen ,så smidigt 2min så var det klart:):)
Rekommenderar denna om du vill spara pengar än o köpa en ny säng ,jättenöjd :)
Mvh peder

December 8, 2025

Reply from IQ Living

Stort tack Peder för att du delar med dig!
Vad roligt att höra att det blev så bra till sängen och att den känns som ny igen – och dessutom så smidigt att få klart på bara ett par minuter.
Tack för rekommendationen och för ditt förtroende, det uppskattar vi verkligen! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Med ryggproblem var denna produkt…

Med ryggproblem var denna produkt Perfekt!

December 12, 2025

Hej Per!
Stort tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att produkten fungerat så bra för dig och gett det stöd du behöver vid ryggbesvär.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din erfarenhet.

Lätt att beställa

Lätt att beställa, jag känner skillnad nu när jag har lagt stödet i sängen, känns riktigt bra. Lika nöjd med madrasstödet som med stödet till soffan👍

December 12, 2025

Hej Ylva!

Tack snälla för din fina recension! Vad roligt att höra att beställningen var smidig och att du märker tydlig skillnad med stödet i sängen.
Extra kul att du är lika nöjd med madrasstödet som med soffstödet – det betyder mycket för oss 👍

Madrasstöd till sängmadrass

Jag använder madrasstödet i sängen eftersom min madrass är för mjuk. Stödet är bra, men kunde vara lite hårdare. Det ger efter något o skapar inte det ”där” stödet jag ville ha.

December 16, 2025

Hej Carin!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Vi är glada att höra att madrasstödet fungerar bra för dig och hjälper till med en mjuk madrass. Vi tar med oss din synpunkt om fastheten – vårt mål är att erbjuda en balanserad komfort som passar så många som möjligt, och din feedback är värdefull i vårt fortsatta produktutvecklingsarbete.

Rated 5 out of 5 stars

Smidigt att beställa och snabb…

Smidigt att beställa och snabb leverans.
Skulle däremot vara bra med fler bredder. Vi har 105x200 sängar så jag tog en 90.

December 9, 2025

Hej Inger!
Tack för din recension! Vad bra att höra att du upplevde beställningen som smidig och leveransen som snabb.
Tack också för ditt förslag kring fler bredder – det är värdefull feedback som vi tar med oss i vårt fortsatta arbete.

Rated 5 out of 5 stars

Allt var bra utom frakten med PostNord

Allt var bra utom frakten med PostNord, dock inte ngt ni kan rå för, än så länge så känns madrass grejen bra har precis börjat använda den och det brukar ju ta en stund innan man vänjer sig.

December 11, 2025

Hej Petra!
Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt fungerade bra i övrigt 😊
Vi beklagar att frakten med PostNord inte levde upp till förväntningarna, även om det tyvärr ligger utanför vår kontroll. Hoppas madrassen fortsätter att kännas bra – som du säger kan det ta lite tid för kroppen att vänja sig. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver.

Allt fungerade bra!

December 13, 2025

Hej Anders!
Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt fungerade bra 😊 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Produkter helt super o Soffan som ny !!

Produkter helt super o Soffan som ny !!

December 8, 2025

Hej Christina!
Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att produkterna fungerade helt super och att soffan blev som ny – precis så vill vi att det ska kännas!

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver.

Rated 5 out of 5 stars

De nedsuttna dynorna kom upp till sin…

De nedsuttna dynorna kom upp till sin ursprungliga höjd, vi har fortfarande inte riktigt vant oss till "sitthöjden" att man faktiskt inte sitter på golvet.

December 4, 2025

Reply from IQ Living

Hej Peter! Tack för din recension! Vad roligt att höra att dynorna fått tillbaka sin höjd. Vi förstår att den nya sitthöjden kan kännas ovant, men hoppas att det snart känns helt naturligt. Tack för att du berättar! 🙏

Jag är så nöjd 😌

Jag är så nöjd 😌

December 4, 2025

Reply from IQ Living

Tack Jenny! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd!

Du är varmt välkommen tillbaka!

Super produkt

Snabb leverans, hög kvalite på produkten. Väldigt nöjd med det de lovat och vad jag fått. Rekommenderar varmt till andra också.

December 1, 2025

H
Tack så mycket för ditt meddelande! Det gläder oss att du är nöjd med den snabba leveransen och produktens höga kvalitet. Fantastiskt att höra att vi levt upp till dina förväntningar – och varmt tack för rekommendationen!

Rated 5 out of 5 stars

Otroligt snabb service och leverans.

Otroligt snabb service och leverans.
Produkten håller vad den lovar.

December 1, 2025

Reply from IQ Living

Stort tack för din recension! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde både snabb service och leverans, och att produkten lever upp till dina förväntningar.

Perfekt

Soffan blev som ny👍

December 3, 2025

Reply from IQ Living

Hej Åsa! Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att leveransen var snabb, beställningen enkel och att soffdynestödet gör så stor skillnad. Att höra att soffan blev som ny är precis det vi hoppas på – tack för att du delade med dig!

Rekommenderas!

Kort leveranstid, enkelt att beställa och, viktigast av allt, utmärkt soffdynestöd som verkligen gör skillnad.

November 25, 2025

Hej Annelie!
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt, beställningen var enkel och att soffdynestödet verkligen gör skillnad för dig. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och hoppas att du fortsätter vara lika nöjd framöver!

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans. Varan motsvarade mina förväntningar

November 28, 2025

Reply from IQ Living

Hej Rolf! Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att varan motsvarade dina förväntningar.
Varmt välkommen tillbaka!

November 21, 2025

Reply from IQ Living

Tack för din feedback! Det är verkligen uppskattat att du tar dig tid att dela med dig. Vi är glada att höra att din leverans kom fram snabbt och att allt fungerade smidigt.
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden.

Allt var bra

Snabb service, bra productos, dock dyr.

November 24, 2025

Reply from IQ Living

Tack för din recension! Vad roligt att du är nöjd med vår snabba service och våra produkter. Vi förstår att priset kan upplevas som högt och tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp – vi finns här för dig!

Enkelt att beställ

Enkelt att beställa, snabb leverans och supernöjd med varan, som motsvarade mina förväntningar!
Seriöst företag!

November 26, 2025

Hek Kerstin!

Tack så mycket för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att beställningen gick smidigt, att leveransen var snabb och att produkten motsvarade dina förväntningar.
Tack också för dina värmande ord om vårt företag – det betyder mycket för oss.
Varmt välkommen tillbaka!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look