istaonline.dk Reviews 31

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Et enkelt fejltryk og man er "lost" Eneste redning er en opringning til ISTA. Man vil så gerne være digital, men mulighed forat rette en fejl er ikke tilgængelig Oplevelsen i forbindelse med indrap... See more

Rated 1 out of 5 stars

Scam selskab. Giv dem ingen personlige oplysninger. Det lugter langt væk af et forsøg på phishing, så anmeld og bloker.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ser det som spam. De sender en email adresse med mine personlige oplysninger. De burde politi anmeldes. Føj

1.6

3-star
2-star
1-star

Kan desværre ikke give 0 stjerner

Kan desværre ikke give 0 stjerner. Hvem er I? Hvad laver I? I har tilmeldt mig jeres side, tilmed sendt en e-mail med min fulde adresse, brugernavn og kodeord😡Jeg har aldrig!! hørt om jer eller været bruger og kunne ikke drømme om at blive det.
En svinestreg er det i har lavet!

April 3, 2026

Scam selskab

Scam selskab.

March 26, 2026

Jeg ser det som spam

March 26, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Et enkelt fejltryk og man er "lost"

Et enkelt fejltryk og man er "lost"
Eneste redning er en opringning til ISTA.
Oplevelsen i forbindelse med indrapportering af forbrug for 2025

February 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Det er jo sindsygt og totalt…

Det er jo sindsygt og totalt uansvarligt at de sender ALLE min privater oplysniger samt kode i en mail til mig. Og det er først ved trustpilot gennemsyn at jeg opdager at det handler om et varmeregnskab.

February 18, 2026

Hvem er I?

Har helt uopfordret fået en velkomstmail som "bruger hos dem", hvor min adresse sår tilmeldt dem? I mailen står der også brugernavn og kodeord? Jeg ved ikke hvem de er?

February 6, 2026

Eller mindre

Eller mindre! Jeg prøver at logge på og kan ikke?! Har bed dem om at sende brugernavn og kode udtallige gange, de siger i løbet 24timer?! Intet emai er kommet?!! Du kan i realitteten ikke tjekke din forbrug før det er for sent?!
DET er REN MANIPULATION af KUNDER!

January 28, 2026

Nul stjerner (eller minus

Nul stjerner (eller minus, hvis muligt). Intet virker. Jeg kan se på de andre anmeldelser at det er normalt. Og at det har været sådan i flere år. Hvordan kan en service være så dårlig og stadig eksistere.

August 10, 2025

hjemmesiden…

Kan ikke logge ind fordi hjemmesiden fjerner tastaturet fra skærmen, mit kodeord er ikke gemt og skal have et reset, knappen til emailen med linket til at reset det virker dog ikke, og emailen er lang tid om at komme frem hvis man er heldig at den virker:

Kommer man endelig ind er UI til at brække sig over, så det måske ligefrem en feature at det er så svært at logge ind

June 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Fik umotiveret en tilmelding til sitet…

Fik umotiveret en tilmelding til sitet - dvs jeg aner ikke hvad de laver og hvorfor min private adresse (email og fysisk) er tilmeldt. Deri er der login oplysninger inkl password som er gældende i 12 måneder. Det er jo dybt usikkert at sende den slags mails med alle oplysninger. Og så uden jeg nogensinde har tilmeldt mig deres site eller sågar besøgt den.

EDIT: jeg har besvaret deres mail og fået et autosvar som fortæller mig det er varmeregnskaber. Det er under al kritik at login og personlige oplysninger er sendt i en mail. Og det er under al kritik at jeg tilmeldes / oprettes automatisk uden først at blive spurgt. Måske fejlen ligger hos min udlejer og at de har tilmeldt mig. Ikke desto mindre er sikkerheden under al kritik.

April 4, 2025

Elendig service

Opdagede at hjemmesiden var lukket pga opdateringer den 6 januar og tænkte at nu skete der noget med de fejl det gør at bl.a jeg ikke har adgang til opdateret forbrug. Men ak skidtet virker stadig ikke og det er åbenbart ikke noget der får Ista til at ryste på hånden. Hvor er det utroligt ærgerligt at man ikke gider at yde en bedre service. Jeg bor desværre i en større ejendom og kan derfor ikke skifte til en anden udbyder ellers var jeg allerede nu fortid hos Ista.

January 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke forstå der ikke bliver gjort…

Kan ikke forstå der ikke bliver gjort noget med jeres app .. det virker jo ikke .. jeg skal ind i app store og geninstallere den hver gang jeg vil ind og se mit forbrug.. kom nu igang med at få det fixet, i har et firma med et produkt det ikke virker.. det er utroværdigt.

May 5, 2024

Deres app.

Nu er det kun app'en jeg giver stjerner.
Jeg forstår ikke at man sender et brev til mig ang. Deres app. Den henter jeg, og kommer ind på siden og ser mine tal fint. 1 uge efter kan man ikke komme ind, " forkert brugernavn eller kode"? Jeg bruger stadigvæk brugernavn og kode som i har sendt med i brevet. Og nu kan jeg læse her på trustpilot, at folk har samme problem som mig, gamle opslag.
Hvorfor får de dog ikke fixet problemet, i stedet for at blive ved med sende breve ud om en app, som ikke fungere? Med mindre man bare vil opsøge udfordringer. 1 stjerne for deres app.

March 24, 2023

Is this your company?