IT Hotline - Ekspert Support til Alle Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Business and IT Consulting Agency

Written by the company

IT Hotline er en service / support virksomhed som målretter sig alle brugere af moderne og ældre teknologi. Vi hjælper både private og virksomheder. Vores kerneprodukt er god service og det sætter vi en ære i. Vores gode service kombineret med vores tværfaglige IT kompetencer gør at vi kan hjælpe de fleste med det meste. Vi hjælper både online og offline. For vores faste og loyale kunder rejser vi også langt uden mer-ydelse. Dette kræver dog et længere og stabilt samarbejde. Seneste har vi været i vestjylland for at yde support som ikke kunne klares over nettet. Skulle du stå med et akut problem eller mangler du en fast IT parter, så er vi måske det rette match. Det er gratis at starte en sag på vores hjemmeside hvor man kan lave en forspørgsel. Smartphones, tablet, wifi og meget andet kan vi hjælpe med at vedligeholde, fixe og sikre. Udvikling af Apps, hjemmesider og special bygget platforme er også inden for vores services. Som medlem på vores hjemmeside får man rabat og prioriteret support. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og give dig friheden til at teknikken bliver et hjælpemiddel i stedet for en forhindring. Så tøv endeligt ikke med at tage kontakt.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Morad fra IT Hotline reddede mig

Morad fra IT Hotline hjalp mig, da jeg havde problemer med google og en slettet mailkonto.
Trods travlhed gjorde han en kæmpe indsats for at hjælpe mig! Og han lykkedes, selvom jeg havde fået at vide af en anden IT supporter, at alt var slettet og der intet var at gøre.
Han gjorde med andre ord det umulige, og jeg er dybt taknemmelig for hans hjælp, hans ihærdighed og hans ekspertise.
Samtidig var Morad altid høflig og hjælpsom i sin kommunikation.
Jeg giver ham mine allervarmeste anbefalinger!

November 1, 2022

Med et ord tilfreds!

Hvis du er ude efter professionel service vil jeg 100% henvende mig hos IThotline, da de hjælper indtil mindste detalje er klaret. :)

November 19, 2020

Kære Nil.
Mange tak for anbefalingen - Det er en fornøjelse at se jer vokse.

Morad er super dygitg

Morad er super dygitg.

Jeg havde et problem med min nuværende IT setup og i samarbejde med Morad, var det en nær umulig opgave, men den super seje Morad giver ikke op! Det er service i verdensklasse.

Han stopper simpelthen ikke før det hele virker!

5 velfortjente stjerner

November 16, 2020

Kære Klaus.
Du skal have tusind tak for din anbefaling. Jeg er glad for vi fandt fejlen og en løsning. Det var dog et stædigt problem :D
Tak for du og konen valgte at kontakte mig helt fra Aarhus.

Rated 5 out of 5 stars

Morad har været til en stor hjælp

Morad har været til en stor hjælp. Han lytter og formår at opfylde de ønsker som er rimelige! Jeg har været meget glad for resultatet (min hjemmeside). Kan varmt anbefale Morad til enhver.

November 14, 2020

Kære Amun.
Mange tak for din anbefaling og tak for jeg må være med til at opleve din nye forretning vokse.

Meget professionel og hjælpsom

Meget professionel og hjælpsom, ønsker sine kunder det bedste. Jeg er yderst tilfreds med arbejdet.

Kan klart anbefales :)

November 13, 2020

Kære Aya.
Du skal have mange tak for din anbefaling - vi glæder os til at komme i mål med din nye shop!

Rated 5 out of 5 stars

Vi har arbejdet med Morad og IT Hotline…

Vi har arbejdet med Morad og IT Hotline i snart 2 år... Der er sjældent en opgave for kompliceret eller banal til Morad. Om det nyt server set-up eller blot en opdatering af min mobil, så bliver det fikset - med det samme.
Jeg kan kun varmt anbefale IT hotline.

Dbh. Charles-René Madsen
Adm. Direktør
Creative Catering

September 29, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Morad hjælper mig altid med alle mine…

Morad hjælper mig altid med alle mine tekniske spørgsmål, på nærmest alle tider af døgnet. Han svarer hurtigt og jeg tror ikke jeg har været ude for noget, han ikke kunne fixe for mig. Han får min varmeste anbefaling.

September 28, 2018

Take a closer look