Fremragende samarbejde fra start til slut Vi har fået udviklet vores nye hjemmeside af ITTP, og processen har været helt igennem positiv. De svarede altid hurtigt – uanset tidspunkt – og var på... See more
Company replied
Vi har igennem flere år brugt ITTP og har altid været glade for deres løsninger og ikke mindst den gode og hurtige service! Kenneth har altid godt humør når man skal bruge hans hjælp - Både til... See more
Company replied
Det startede i 1998, og siden da har ITTP stået for at udvikle unikke webløsninger til mange forskellige typer virksomheder. Vi består af et lille, men effektivt team, der tilbyder konkurrencedygtige priser på vores mange forskellige webløsninger. Det kan vi, fordi alle de dyre mellemled er sparet væk. Vi sætter en stor ære i at lave et godt håndværk og være i løbende kontakt med vores kunder. Kontakten med dig sikrer, at vi finder den bedste løsning til dine behov både i designprocessen og ved vedligeholdelse. Udviklingen og driften af din hjemmeside eller webshop kræver nemlig en holistisk tilgang til processen, da en fantastisk hjemmeside ikke genererer den rigtige trafik uden markedsføring – og omvendt. God kundesupport er vigtigt for både din og vores skyld, og vi går efter at have dine opgaver løst inden for 24 timer. Vores team er småt, men godt. Hos ITTP er et godt medarbejdermiljø vigtigt, og vores medarbejdere er dedikerede til deres særlige fagområder, så du får den bedste løsning uden besværlige mellemled. Vi vægter frihed under ansvar højt, for på den måde kommer vi bedst i mål med webløsninger, der lever op til både dine og vores høje standarder for godt håndværk. Som kunde hos ITTP lytter vi til din virksomheds specifikke problemstillinger og behov i den online virkelighed. Vores mål er ikke ordrer, men derimod at samle på glade og tilfredse kunder, der kommer igen og igen efter vores store erfaring og ekspertise.
Frederikshavnsvej 82, 9800, Hjørring, Denmark
Direkte og nem kundeservice.
God forståelse for vores ønsker og hurtig respons.

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Leverandøren går langt for at gøre sin kunde tilfreds.

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Fremragende samarbejde fra start til slut
Vi har fået udviklet vores nye hjemmeside af ITTP, og processen har været helt igennem positiv. De svarede altid hurtigt – uanset tidspunkt – og var på forkant med ting, vi ikke selv havde tænkt over. Deres input var skarpe, relevante og gjorde løsningen bedre end forventet.
ITTP er en samarbejdspartner, der både er pålidelig og proaktiv. Man mærker tydeligt, at de ved, hvad de laver, og at pris og kvalitet hænger sammen. Det skaber tryghed at arbejde med nogen, der både tager ejerskab og ser detaljerne, før de bliver et problem.
Vi kan varmt anbefale ITTP til alle, der ønsker en solid, effektiv og gennemarbejdet webløsning.

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Kenneth og ITTP har været rigtig gode igennem vores proces med at få bygget en ny webshop op og få den til at fungere. Der er hurtig hjælp og respons til vores team når vi har spørgsmål eller brug for assistance - så vi kan kun anbefale ITTP til andre...

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Vi har fået lavet en ny hjemmeside i vores forening , det har været en rigtig go oplevelse. Der er blevet lyttet til vores ønsker og behov med stor fleksibilitet har Kenneth fået tingene til at lykkes. Stor anbefaling fra os.
Avlsforeningen for New Forest ponyer I Danmark

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med denne IT-virksomhed. Alle aftaler er blevet overholdt – både hvad angår tid, kvalitet og pris. Kommunikation har været klar og konstruktiv hele vejen igennem, og vi har følt os trygge i processen fra start til slut.
Opgaverne er løst professionelt og med stor forståelse for vores behov, og eventuelle spørgsmål er blevet håndteret hurtigt og kompetent. Det er tydeligt, at der er tale om en virksomhed med styr på både teknik og kundeservice.
Vi kan uden forbehold anbefale virksomheden til andre, der ønsker en seriøs og pålidelig IT-partner.

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Fantastisk service. prof arbejde og prof kommunikation. Kan klart anbefales

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Super god dialog, og gerelt godt samarbejde. Alting til aftalt tid, og med super god service. TAK!

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Jeg har brugt Kenneth, til 2 hjemmeside, hvor den ene har været under tidspres. alt leveret som aftalt. vi er meget tilfredse :)

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Altid god, venlig og hurtig service.
Flot stykke arbejde vi har fået lavet☀️.

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Jeg har kun haft gode oplevelser med ITTP. Hver gang jeg har haft brug for hjælp, har supporten (Kenneth) været hurtig og meget kompetent. Kan varmt anbefales!

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Hurtig, god og venlig feedback fra ITTP ved henvendelse om hjælp og support.

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Dårlig håndteret og ingen forståelse for kunden.

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Meget meget tilfreds med arbejdet, som Kenneth lavede. Hurtigt ekspedition. Varme anbefalinger 👍👍

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Vi fik lavet en hjemmeside, som sad lige i skabet i første hug. God service og hurtig eksekvering - stor tilfredshed herfra.
//Tornby Bjergelav

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Lynhurtig support - og fokus de behov, som vi som kunde har.

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Som nyopstartet enkeltmandsvirksomhed er det for mig afgørende, at samarbejde med en virksomhed som forstår mine behov, er hurtige til at eksekvere, skaber mærkbare resultater og generelt er knivskarpe inden for sit felt. Hele den pakke leverer Kenneth fra ITTP Web & Grafik - Der får mine allerstørste anbefalinger.
Tusind tak for hjælpen ⭐⭐⭐⭐⭐

Reply from ITTP Web & Grafik ApS
Vi har haft en virkelig positiv oplevelse med ITTP i forbindelse med udviklingen af vores hjemmeside. De var professionelle, lyttede til vores ønsker og kom med kreative løsninger, der overgik vores forventninger. Processen var effektiv, og resultatet er en flot og brugervenlig hjemmeside, vi er meget stolte af.
Kan varmt anbefale ITTP til alle, der søger kvalitet og godt samarbejde!