IVORY CLINIC - LASER & AESTHETICS Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Company details

1. Beauty Salon
  2. Health and Beauty Shop
  3. Laser Hair Removal Service
  4. Skin Care Clinic

Written by the company

IVORY er en kosmetisk klinik med speciale inden for laser- og æstetiske behandlinger. Klinikkens personale er certificeret og lægeeksamineret. Klinikken er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har aldrig troet at jeg ville få så…

Jeg har aldrig troet at jeg ville få så gode og hurtige resultater af laser, men det gjorde jeg og jeg er Såå glad for det. Den bedste service nogensinde. Meget vedkommende, søde og snaksaglig. 10/10 kan stærkt anbefales ♥️♥️

April 9, 2026

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales! Man føler sig tryg, personalet er imødekommende og venlige. Prisen på behandlingen er super retfærdig, og man ser gode resultater af behandlingen.

May 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hos Ivory Laser…

Fantastisk oplevelse hos Ivory Laser Klinik!
Jeg har været utrolig tilfreds med min behandling hos Ivory. Personalet er super professionelle, imødekommende og får en til at føle sig tryg fra første besøg. Klinikken er ren, moderne og har en behagelig atmosfære. Jeg oplevede tydelige resultater allerede efter få behandlinger, og alt blev grundigt forklaret undervejs. Kan varmt anbefale Ivory til alle, der ønsker effektive behandlinger i trygge og professionelle rammer!

April 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted med professionelle…

Fantastisk sted med professionelle behandlere i flotte omgivelser. Kommer i klinikken for at få smertefrit hårfjerning til en fair pris. Jeg har været vant til hårfjerning med IPL, som er forbundet med smerte.Er glad for at have fundet smertefri og effektiv version til en bedre pris. Anbefales!

April 6, 2025

Laser hårfjerning

Sammenlignet med andre klinikker i kbh, så har jeg ikke fået så god behandling og så gode resultater andre steder. Jeg bor på østerbro, men tager gerne turen til Ivory Clinic, da ingen klinikker i indre by kan hamle op med deres fantastiske service, fair priser og gode resultater. Jeg går fast hos Hanadi, som er så dygtig og som altid yder den bedste service til hendes kunder! Kun ros herfra!

March 8, 2025

God oplevelse

Jeg har fået lavet laserbehandling hos Ivory Clinic og jeg kan ikke være mere tilfreds! Fra første besøg følte jeg mig i trygge hænder – personalet er de sødeste og mest professionelle, man kunne ønske sig. De tager sig virkelig tid til at forklare alt, så man føler sig helt tryg under behandlingen.

Resultaterne har været fantastiske! Allerede efter første behandling kunne jeg se en kæmpe forskel. Udstyret er topmoderne, og klinikken er ren, hyggelig og luksuriøs.

Jeg kan varmt anbefale det til alle, der overvejer laserbehandling. Det er virkelig det bedste valg, jeg har taget!

March 8, 2025

Fantastisk service og behandling

Fantastisk service og ikke mindst resultater! Er super glad for min behandler Hanadi, der virkelig udfører behandlingerne grundigt hver gang - kan varmt anbefales💕 klinikken er også super fin☺️

January 16, 2025

Permanent hårfjerning hos Ivory Clinic

Jeg har nu fået min 3 laser behandling, og jeg nyder virkelig at komme på Ivory Clinic. Så sødt og behageligt personale, lækre omgivelser og man føler sig i super gode hænder. Tak til Teba for en tryg og professionel oplevelse.

December 28, 2024

Bedste klinik!

Virkelig hyggelig klinik, sødeste og mest professionelle personale! Tydelige resultater efter få gange laser. Kæmpe stor anbefalinh

December 28, 2024

Take a closer look