Ventetid og ingen mad :(
Vi besøgte Rømer lørdag aften kl. 18.30. Restauranten var højst halvt fyldt da vi ankom og der var rigeligt med personale på arbejde.
Vi var 5 personer, to voksne og tre teenagepiger. Vi bestilte 2 x fiestamenu m 8 serveringer og 3 x burgere samt drikkevarer.
De første 4 menuserveringer og burgerne kom på bordet efter nogle minutter og da retterne var spist, blev første sæt tallerkner ryddet af bordet. Men de sidste 4 - varme - serveringer blev glemt af personalet.
Vi gjorde gentagne gange opmærksom på, at vi manglede 4 serveringer, men intet skete. Vi bestilte desserter til resten af bordet imens vi ventede. Desserterne blev serveret, men stadig uden de sidste 4 menuserveringer, som ingen tjenere bemærkede. Vi påtalte igen, at vi manglede vores mad.
En tjener svarede os, at der var forskel på dessertkøkken og det varme køkken. Tiden gik og efter igen at have ventet, kom en en tjener med besked om, at retterne fortsat ikke var klar i køkkenet, men at de var i gang. Hun kunne dog ikke give os en tidsramme.
Der var ingen tjenere, der havde overblik og selv var opmærksomme på, at vi manglede serveringerne, alt imens resten af bordet færdiggjorde både hovedret og dessert.
Der var ingen, der beklagede fejlen eller forsøgte at udbedre den. Der var intet tilbud om, hvorvidt vi ønskede os noget i ventetiden.
Efter at have ventet tre kvarter på vores sidste fire serveringer mistede vi tålmodigheden og forlod restauranten. Til trods for den lange ventetid og de gentagne påtaler til personalet havde vi ikke fået vores mad og vi følte os virkelig dårligt behandlet.
Alligevel måtte vi værsgo betale for hele første servering sv.t. én hel menu samt for de desserter vi havde bestilt til vores piger i ventetiden. Dette til trods for, at det eneste vi havde fået var en skål ceviche og 3 grønne retter.
Men derudover ingen beklagelser, ingen kompensation for en virkelig dårlig oplevelse. Bare spild af tid.
Er det standarden for en lørdag aften på Rømer? Eller formår man kun at tackle samme bestilling til et helt bord og kun hvis det er café-burgere?
Aftenen på Rømer endte med færdiglasagne fra Rema.
To stjerner for den mad vi trods alt fik.
August 19, 2023
Unprompted review