Jakobsen&Co Reviews 15

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Under paraplyen Jakobsen & Co finder du Restaurant Grappa, Grappa al Porto, Café Viggo samt Restaurant Rømer alle langs åen i Aarhus.

2.5

2-star
1-star

Piccolo Aarhus Ø

Piccolo Aarhus Ø
Hold jer væk så ringe betjening, de skriver gratis parkering man skal taste sin nr plade ind på deres i pad. Vi måtte spørger efter den 3 gange. De var så langsomme at vi lige måtte æde en p bøde på 940kr som de ikke ville betale
Så hold jer væk!!!

February 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Café Viggo i Aarhus får en kæmpe nej tak herfra.

Vi ventede over 20 minutter bare på at få lov at bestille, og stedet var så klemt, at man knap kunne komme forbi uden at skubbe til folk.
Jeg bestilte nachos til 120 kr., og det jeg fik, var direkte pinligt: en lille tallerken med brændte chips, næsten ingen ost og en klump jalapeños gemt nedenunder som om de prøvede at skjule det. Jeg har endda et billede som bevis.
Det var ikke pengene, tiden eller oplevelsen værd.

November 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Piccolo Risskov

Jeg holdt min 70 års fødselsdag på Piccolo Risskov. Vi sad udenfor og fik Limoncello Spritz til velkomst, herefter Ferrari menu, iskold hvidvin og kaffe til desserten. Vi havde en rigtig sød og service minded tjener, der gav god vejledning, vinen blev lagt på køl, så den ikke blev lunken og kedelig. Maden smagte skønt og da vi gerne ville have noget brød til menuen, blev det lynhurtigt fremskaffet.
Jeg kommer helt sikkert på Piccolo Risskov igen, og vil helt klart anbefale dem til andre.

August 9, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Restaurant Rømer i Århus

Vi var 4 voksne mennesker der d. 19/7-2025 besøgte restaurant Rømer i Århus, vi bestilte deres fiestamenu, dette kan vi ikke anbefale andre at gøre. Maden smagte dejligt, alt blev serveret dobbelt, indtil vi skulle have anretning med kød, her fik vi 1 lille dessert tallerken med 8 små stykker kød på størrelse med en tommelfinger negl.
Det ville have været god stil at gøre opmærksom på dette inden vi bestilte. På menukortet står der grillet beuf, der står ikke 2 små smagsprøver pr.mand.
Vi følte os snydt over at have betalt 300 kr. pr. Mand for lidt tomater og broccoli.

July 19, 2025

Den dårligste pizza ever

Den dårligste pizza ever.
Vi bestilte en kartoffelpizza takeaway afhentet i aften på Piccolo i Risskov.
Bund, 8-10 kartoffelskiver 8 stykker salami. Det var en tør og dårlig oplevelse. Det kan I slet ikke være bekendt.

May 12, 2025
Rated 3 out of 5 stars

RØMER ÅRHUS

RØMER ÅRHUS
Maden på Rømer er virkelig i topklasse – lækker, veltilberedt og med masser af smag. Vi nød hvert eneste bid og kunne ikke sætte en finger på retterne. Desværre kunne det samme ikke siges om servicen.

Personalet virkede uengagerede og lidt for travle til at give en god oplevelse. Vi måtte selv tage initiativ til at få deres opmærksomhed flere gange, og det trak lidt ned på den ellers hyggelige stemning.

Alt i alt en blandet oplevelse. Kom for den fantastiske mad, men forbered dig på at være tålmodig, hvis du også forventer god service. ⭐️⭐️⭐️/5

December 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Sorry… 100 kroner for 1,5 l vand fra…

Åboulevarden Århus
Sorry… 100 kroner for 1,5 l vand fra vandhanen, 120.- for en Nacho på en kaffeunderkop, 195.- for en Viggo burger som var tør som en høballe. Det var ikke godt nok… det var slet ikke godt!!!

September 7, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ventetid og ingen mad :(

Vi besøgte Rømer lørdag aften kl. 18.30. Restauranten var højst halvt fyldt da vi ankom og der var rigeligt med personale på arbejde.

Vi var 5 personer, to voksne og tre teenagepiger. Vi bestilte 2 x fiestamenu m 8 serveringer og 3 x burgere samt drikkevarer.

De første 4 menuserveringer og burgerne kom på bordet efter nogle minutter og da retterne var spist, blev første sæt tallerkner ryddet af bordet. Men de sidste 4 - varme - serveringer blev glemt af personalet.

Vi gjorde gentagne gange opmærksom på, at vi manglede 4 serveringer, men intet skete. Vi bestilte desserter til resten af bordet imens vi ventede. Desserterne blev serveret, men stadig uden de sidste 4 menuserveringer, som ingen tjenere bemærkede. Vi påtalte igen, at vi manglede vores mad.
En tjener svarede os, at der var forskel på dessertkøkken og det varme køkken. Tiden gik og efter igen at have ventet, kom en en tjener med besked om, at retterne fortsat ikke var klar i køkkenet, men at de var i gang. Hun kunne dog ikke give os en tidsramme.

Der var ingen tjenere, der havde overblik og selv var opmærksomme på, at vi manglede serveringerne, alt imens resten af bordet færdiggjorde både hovedret og dessert.

Der var ingen, der beklagede fejlen eller forsøgte at udbedre den. Der var intet tilbud om, hvorvidt vi ønskede os noget i ventetiden.

Efter at have ventet tre kvarter på vores sidste fire serveringer mistede vi tålmodigheden og forlod restauranten. Til trods for den lange ventetid og de gentagne påtaler til personalet havde vi ikke fået vores mad og vi følte os virkelig dårligt behandlet.

Alligevel måtte vi værsgo betale for hele første servering sv.t. én hel menu samt for de desserter vi havde bestilt til vores piger i ventetiden. Dette til trods for, at det eneste vi havde fået var en skål ceviche og 3 grønne retter.
Men derudover ingen beklagelser, ingen kompensation for en virkelig dårlig oplevelse. Bare spild af tid.

Er det standarden for en lørdag aften på Rømer? Eller formår man kun at tackle samme bestilling til et helt bord og kun hvis det er café-burgere?

Aftenen på Rømer endte med færdiglasagne fra Rema.

To stjerner for den mad vi trods alt fik.

August 19, 2023

Piccolo ved Aarhus Ø

Piccolo ved Aarhus Ø. Et sted som ikke er et besøg værd. Dårlig service. Ringe mad. Fik det forkerte og 3 tjenere forsøgte at forklare sig ud af miseren

June 10, 2023

Piccolo

Piccolo - Risskov hvor jeg desværre måtte aflyse med bordreservation 6 dage før ankomst. En meget uhøflig medarbejder ender med at smide røret på. Jeg kommer aldrig mere på Piccolo med den service.

March 24, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Piccolo grappa dårlig mad, dårlig service.

Piccolo grappa: Har sendt min risotto retur 2 gange, klagede over at den var alt for salt. Fik det svar at det var den ikke. Fik portion nr 2 kun 5 min efter at jeg havde sendt den første retur og fik at vide at det var en helt ny portion og helt nylavet.
Sagde at jeg ikke ville betale for maden, fik at vide at jeg skulle betale, men jeg kunne en gratis kop kaffe.
Helt uanstændig behandling. Det er ikke muligt at lave risotto fra bunden af på 5 min.
Min veninde fik en forret som var så syrlig at hun næsten ikke kunne spise den.
Sørgelig oplevelse.

November 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Wow, vi fik lækker mad!

Vi har besøgt Rømer i Aarhus, hvor vi fik frokost med små lækre retter og en burger (wow!) der trods sin enkelthed var utrolig lækker. Vi besluttede derfor også at spise aftensmad der, hvor vi igen fik de små lækre retter og en Chili Con Carne med lækkert krydret kød og sprøde sorte bønner (wow igen!)
Virkelig lækker mad!
Vi blev hængende i den gode stemning og fik et par cocktails.
Rømer får vores anbefaling, og vi vender helt sikkert tilbage. Tak for mad!

July 17, 2022

Alletiders slankekur

Jeg fik mad (3 små retter til 160kr serveret efter 40 minutter) på Café Viggo. Det var alletiders, jeg trængte til at tabe mig og det havde de luret, for jeg blev langtfra mæt.

June 10, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende dessert dårlig stil!

Skuffende dessert hos Rømer Cafe Århus, hold jer langt væk fra den. Bestilte en chokolade tærte og det smagte af leverpostej.

Jeg valgte at lade den gå retur og lod forstå at jeg ikke ville betale for den, de nægtede at trække den fra regningen.

Det er dårlig stil og p.g.a. dette sætter vi ikke vores ben der mere. Kan man ikke acceptere at man har lavet en bommert og spille fair game, så skal I ikke have mine penge.

I burde skamme jer og sikke dårlige forretningsfolk I er, miste gode kunder for 30 kr.

August 7, 2019

Service? Ikke her!! Cafe Viggo, Åboulevarden, Århus

Ankom en fredag kl 09:30 allieret med en Smartbox - og som en af de første i cafeen. Fik at vide, at vi kunne købe for Smartbox-beløbet på kr. 299. Bestilte hhv 5 og 6 brunch-tapas, som kom efter en halv time. Men det var på mystisk vis ikke dem, vi havde bestilt. De blev til gengæld givet gratis til 2 andre borde, hvorefter vi ventede endnu 1/2 time på de rigtige. Jeg tænker, vores tapas bare har stået i køkkenet, for de grønne toppings var trætte og pommes frites temmelig kolde. Brød var vi nødt til at spørge efter, det var blevet glemt. Vi fik at vide, der var kaffe med i prisen, og vi fik en refill. Ved afregning blev vi dog afkrævet kr. 60 for 2 kopper kaffe (selvom vi kun havde købt for 270 af de 299, som var Smartbox-værdien). Alt i alt en kedelig oplevelse, som ikke kan anbefales!!

May 11, 2018

Is this your company?