Superfed Jazz festival
Superfed Jazz festival. Og fedt det er på Den Røde Plads lige hvor jeg bor.
Copenhagen Jazz Festival er en årligt tilbagevendende musikfestival i København, der fejrer jazzen i alle dens mulige og umulige afskygninger. Festivalen har eksisteret i sin nuværende form siden 1979 og har med sine mere end tre årtier på bagen for læn...
Copenhagen, Denmark
No history of asking for reviews
Superfed Jazz festival. Og fedt det er på Den Røde Plads lige hvor jeg bor.
Meget støjende for naboer ..De afholder det pt på Nørrebro og jeg kan ikke have mine vinduer åbne for larm fra dem trods jeg bor "helt nede ved Nørrebro Station" og de afholder det ved Nørrebro hallen ..
Ikke holdbart der ikke varsles når nogle af os har små børn og eftervirkninger af en hjernerystelse! Så meget larm er ekstra generende !
Var der varslet havde man kunne afholde vores ferie i et sommerhus eller lign mens de larmer
Islands Brygges kulturhus koncert med Gunde/Waidtløw Quartet hyldest til Oscar Petersons &Stan Getz trio album fra 1958.
Alle fremstod trætte og ikke til stede, få gange var der et samspil ellers lirede de på skift fraseringer af hvor det ikke var muligt at relatere det til nummeret.Spild af en lørdag aften hvor man var kommet for at høre 4 dygtige musikere, men som ikke denne gang formåede at levere varen.
Så næste gang er det værd at overveje om man skal møde op når en af disse musikere er på plakaten. Magen til stemnings løs jazz koncert er aldrig oplevet før.
(køb af plakat)
Bedre pris på varen end retail forretninger. Dog var der meget lidt information om levering og afsendelse af plakaten. Derfor nåede jeg at blive urolig, da pengene blev trukket fra min konto før jeg havde modtaget min plakat. Men to dage efter blev den alligevel leveret i fin stand.
Bestilte en t-shirt hos jazz.dk - Copenhagen Jazz Festival - d. 3.7.
Jazz.dk hævede penge på min konto d. 5.7.
Og så ventede jeg og ventede og ventede.
D. 11.7. rykker jeg og får at vide, at min pakke er sendt for længst. Da jeg beder om et Track and Trace nummer er varen pludselig sendt som Quick-brev.
Og endelig d. 12.7. modtager jeg min t-shirt i en kuvert stemplet af postvæsenet d. 11.7 og sendt som helt ordinært brev.
Jazz.dk er muligvis meget gode til at arrange festivaler, men køb ikke andet end billetter hos dem :(