Reply from Jcmaleren
Et enkeltmands firma med over 30 år i branchen. Udfører alle former for malerarbejde både indvendigt og udvendigt. Arbejder med miljøgodkendte og svanemærket produkter. Kommunikation med kunden er en vigtig del i firmaet for at kunne nå optimalt resultat. Uforpligtende tilbud gives altid. Mit navn er John Christensen
2450, København SV, Denmark

Reply from Jcmaleren
Alt er forløbet som aftalt og et super flot resultat. Malede en hel lejlighed.

Reply from Jcmaleren
JC Maleren har netop malet vores nye lejlighed, og det er blevet super fint. Dertil er kommunikationen med maler virkelig god, og arbejdet blev udført effektivt med sans for detaljer. Vi er fuldt ud tilfredse 🤩

Reply from Jcmaleren
Har haft fornøjelsen at have John fra jcmaleren forbi.
Fantastisk arbejde udført og til en rigtig god pris.
Varmeste anbefalinger herfra

Reply from Jcmaleren
Super god service, fik malet det meste af det indvendige i gammelt hus fra 1923, flot stuk, vægge, lofter og træarbejde. Kommer som aftalt og ikke en finger at sætte på kvaliteten.

Reply from Jcmaleren
John kommer til aftalt tid. Han er omhyggelig og overholder aftalerne. Han kommer med anbefalinger til behandlingerne og kan sit håndværk. En sand fornøjelse.
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Jcmaleren

Reply from Jcmaleren
Meget professionel og venlig maler. Spartlede, opsætte væv og malede ny væg i min lejlighed. Alt 100 procent i orden. Jeg kan varmt anbefale John.

Reply from Jcmaleren
Kort og godt skal du bruge en effektiv, god og omhyggelig maler så tag fat i John.
Johns opgave var at male min lejlighed (98kvm) ved fraflytning. Ved fraflytningssynet var der ingen anmærkninger takket være Johns arbejde.
Jeg har mødt mange malere på min vej, men ingen har været tilgængelig i det omfang som John har været.
Kæmpe anbefaling herfra.

Reply from Jcmaleren
John har lavet et virkelig smukt stykke arbejde i vores lejlighed. Han har både udbedret vægge malet lofter, vægge og træværk samt fuget og malet stuk. Det heler er så smukt og samtidig er han super fait pris mæssigt og har overholdt alle aftaler. Top anbefaling her fra :-)

Reply from Jcmaleren
Smukt udført arbejde. Kom til tiden og behagelig maler.

Reply from Jcmaleren
Virkelig god service alle aftaler overholdt og superflot arbejde

Reply from Jcmaleren
Super hurtigt respons på besigtigelse af opgaven. Tilbuddet fremme indenfor 12 timer og aftalen om en uges arbejde, passet ind mellem de øvrige håndværkere. Veludført håndværk færdiggjort til tiden. De allerbedste anbefalinger herfra.

Reply from Jcmaleren
JC maleren har udført et virkelig flot stykke arbejde i min lejlighed, i form af spatel- tapetsering- og malerarbejde - jeg er mega tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra!