JD-Fitness Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været i et kost- og træningsforløb hos Jakob hen over 6 måneder. Forløbet har givet mig en markant stærkere og mere velfungerende krop, samt en betydelig forbedring af gener fra en tidl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jakob får 5 stjerner herfra. Efter et længere forløb kan jeg med god samvittighed sige at Jakob er ekspert på både vægttab & muskelopbygning. Han levere både gode redskaber som du kan bruge... See more

1. Fitness and Nutrition Service

Written by the company

Mit navn er Jakob og til dagligt står jeg i spidsen som online coach og personlig træner. Hos mig er du som klient i centrum. Uanset om du skal bruge hjælp til vægttab, muskelopbygning eller blot en sundere hverdag, er jeg klar på at få netop dig i mål.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

De bedste 6 måneder

De bedste 6 måneder – 10/10!

Jeg kan ærligt sige, at de her 6 måneder har været det bedste forløb, jeg nogensinde har været igennem! Jeg har lært utrolig meget om både træning, kost og ikke mindst mig selv, og jeg har rykket mig enormt meget – både fysisk og mentalt.

Det, der især har gjort den store forskel, er at have en coach med på sidelinjen, som altid har været der til at guide, motivere og hjælpe mig videre. Man føler sig aldrig alene i processen, og jeg har hele tiden følt, at der har været styr på tingene.

Jeg kan varmt anbefale ham til enhver, der enten gerne vil tage sin træning seriøst, opnå konkrete resultater eller bare gerne vil have en dygtig person med på sidelinjen, som kan hjælpe én med at holde kursen og udvikle sig.

Alt i alt har det været en 10/10 oplevelse, og jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at starte forløbet. Hvis du overvejer et online coachingforløb, så kan jeg klart anbefale at give det en chance! 💪🏼🔥

July 29, 2026

Vi har været i 6 mdr forløb hos Jakob

Vi har været i 6 mdr forløb hos Jakob. Vi valgte at starte hos ham, som par - da vi begge har stor passion for styrketræning - og ønskede at se hvorvidt vi kunne rykke os fælles og hver for sig, med en professionel bag roret. Vi har været meget glade for samarbejdet; for det er netop hvad Jakob tilbyder - et samarbejde hvor man lærer, vokser og bliver mødt hvor man er og med ens individuelle præferencer. Der er ingen tvivl om at man hos Jakob får en velfunderet faglig sparing i alt indenfor fitness verdenen; fra kosttilskud, kosten som brændstof og vigtigheden af træningens kvalitet. Desuden får man en god forståelse for ens krops respons på ovenstående og vi føler os derfor meget rustet til at fortsætte arbejdet på egen hånd. Tak for din passion og individuelle ekspertise - klar anbefaling herfra, hvis man ønsker at tage ens træning til et meget effektivt niveau. 🙌🏼💪🏼💯. - Nikolaj og Lise-Lotte , Esbjerg.

July 9, 2026

Kost- og træningsforløb i 6 måneder 😊

Jeg har været i et kost- og træningsforløb hos Jakob hen over 6 måneder.
Forløbet har givet mig en markant stærkere og mere velfungerende krop, samt en betydelig forbedring af gener fra en tidligere diskusprolaps, som var mit primære mål med forløbet.
Ud over de fysiske fremskridt har forløbet også haft en positiv indvirkning på mit mentale overskud. Jeg har altid elsket at sætte mål og fuldføre dem, men var et sted, inden jeg startede på forløbet, hvor jeg ikke kunne genkende mig selv… Men med Jakobs faglige viden og støtte har jeg fået en fornyet motivation og indsigt i egen formåen 💪
Det der har gjort en afgørende forskel er den individuelle tilgang. Jeg har hver uge modtaget personlige video-opdateringer med faglig feedback, og min plan er blevet justeret løbende i takt med min udvikling.
Jakob besidder en solid viden om kvindekroppen og de særlige udfordringer, der kan opstå i forbindelse med en begyndende overgangsalder. Det har skabt en tryg ramme, hvor jeg har følt mig professionelt guidet hele vejen. Og måske vi har lært lidt af hinanden 😉
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
God vind fremover Jakob, måske vi ses igen 😉

July 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jakobs måde at være coach på er langt…

Jakobs måde at være coach på er langt over, hvad jeg havde forventet. Han kombinerer en enorm faglig viden med en helt særlig evne til at formidle den på en måde, der både motiverer og skaber resultater. Man mærker hurtigt, at han ikke bare “gætter” eller kører standardplaner – han ved præcis, hvad han taler om, og hvorfor han anbefaler det, han gør.

Det, der virkelig skiller ham ud, er hans øje for detaljen. Intet bliver overladt til tilfældigheder, og han følger op på en måde, der gør, at man føler sig set, støttet og taget seriøst. Jakob er heller ikke bange for at give både ros og ris, og det er præcis sådan, det skal være, hvis man vil rykke sig. Han siger tingene, som de er – men altid med respekt og med fokus på at hjælpe dig fremad.

Som online fitness coach leverer han en kvalitet, der er svær at finde andre steder. Han er engageret, kompetent og oprigtigt investeret i, at du lykkes. Kort sagt: Hvis du vil have en coach, der faktisk gør en forskel, så er Jakob et af de bedste valg, du kan træffe.

June 25, 2026

Anbefaling herfra!

Jeg havde et forløb med Jakob fra februar til oktober sidste år og han gav mig en super god vejledning og et skub i den rigtige retning i forhold til kost og træning. Han hjalp mig til at finde en struktur til kost og træning der gør, at jeg 5 måneder efter endt forløb med ham stadig holder vægten, træner 4 gange I ugen og spiser fornuftigt. Han lærte mig virkelig om balancen til en holdbar sund livsstil - og så tabte jeg mig i øvrigt 15 kg på 9 måneder under hans vinger, hvilket var mit primære fokus i forløbet. Og så fik han også skubbet til mine grænser i forhold til hvilken type træning jeg "turde" at kaste mig ud i, i et fitnesscenter - nu elsker jeg træning med fravægte, i kabeltårnene og i smithstativet, jeg havde aldrig rørt nogle af delene inden mit forlæb med ham! Kan klart anbefale ham! 👌

October 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste beslutning for min træning

Jakob er den helt rigtige coach for dig, der ønsker styr på både træning og kost. Jeg har haft fornøjelsen af at være i forløb hos Jakob i 6 måneder, og undervejs har jeg fået enormt meget sparring, viden og finjusteringer. Mine træninger er blevet markant bedre, og jeg har fået en helt ny – og langt mere korrekt – tilgang til både kost og træning.

Den ugentlige tjek-in med altid konstruktiv og ærlig feedback er dér, hvor man virkelig mærker Jakobs store viden og passion for sit fag. Det er helt sikkert et “på gensyn” herfra.

December 29, 2025

Passioneret

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde længe ledt efter en coach, hvor jeg virkelig følte mig set, og hvor nærvær ikke bare var et ord, men en del af samarbejdet. Efter et kortere forløb med en anden coach ønskede jeg noget, der kunne fungere på længere sigt – og det fandt jeg hos Jakob.

Med Jakob fik jeg præcis den struktur og det nærvær, jeg havde manglet. Han er nede på jorden, oprigtigt passioneret og bruger sin tid på det, han virkelig brænder for – og det kan man mærke. For ham handler det ikke bare om en virksomhed, men om at gøre en reel forskel.

Det blev til knap 2 år med Jakob, hvor jeg har lært sindssygt meget – ikke kun om træning, men også enormt meget om kost, som jeg kan tage med mig videre i hverdagen. Havde jeg ikke skulle ud at rejse, havde vi helt sikkert fortsat, og jeg håber på, vi kan tage fat igen, når jeg kommer hjem💪.

Jeg kan kun varmt anbefale Jakob, hvis du leder efter en coach, der er engageret, nærværende og virkelig går op i din udvikling.

November 2, 2025

Får dig i mål

Jeg har en hektisk hver dag, med rejse og hotelophold med jævne mellemrum. Det har været svært for mig selv at holde mig motiveret og få lavet en struktur så jeg kunne tabe mig og træne selv, men Jakob ser hullerne og finder mulighederne der gemmer sig. Hans bedste kvaliteter er en blanding af hans realistiske tilgang til at hjælpe, og hans tro i ens egne evner. Appen er helt sikkert også genial!

September 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne give Jakob mine…

Jeg vil gerne give Jakob mine allervarmeste anbefalinger. Jeg har nu været i forløb hos ham tre gange og har allerede planlagt mit næste, hvor jeg denne gang skal prøve et reverse-forløb efter tidligere at have kørt cut-forløb. Det siger i sig selv noget om, hvor tilfreds jeg er – jeg vender tilbage igen og igen, fordi jeg altid føler, jeg får noget reelt og værdifuldt ud af samarbejdet.

Det, der især skiller Jakob ud, er måden han møder én på. Han lytter oprigtigt, forstår mine behov og tilpasser forløbet derefter. Det gør, at jeg føler mig både set og taget seriøst, hvilket for mig er en af de vigtigste faktorer i et professionelt samarbejde.

Der har været uger, hvor resultaterne ikke helt har været, som jeg håbede, men det har altid hængt sammen med min egen indsats. Når jeg følger anbefalingerne, oplever jeg tydelige fremskridt – og det giver både motivation og tryghed at vide, at indsatsen rent faktisk betaler sig.

Noget jeg virkelig sætter pris på er, at Jakob altid tager sig tid til at svare grundigt og konstruktivt – både ved check-in og når jeg løbende stiller spørgsmål. Svarene er aldrig overfladiske, men gennemarbejdede og med en tydelig passion for det, han laver. Det gør en kæmpe forskel at mærke, at han brænder for at hjælpe sine klienter bedst muligt.

Alt i alt har jeg udelukkende haft gode oplevelser med Jakob, og jeg kan derfor varmt anbefale ham til alle, der overvejer et forløb, men måske stadig er i tvivl. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at jeg har valgt helt rigtigt når jeg vælger Jakob!

September 18, 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg har kørt et 6 måneders forløb ved Jakob og kan varmt anbefale ham som coach.
Han laver et træningsprogram og en kostplan som er tilpasset ens dagligdag.
Han er super motiverende og giver rigtig god sparring både i forhold til øvelser og kost. Der er altid hurtigt respons fra ham på spørgsmål og tilbagemeldinger.
Jeg har tidligere haft forløb hos andre træningscoach, men Jakob er en klasse for sig 💪 Jeg har virkelig været tilfreds med forløbet og føler mig godt klædt på til at stå på egne ben.
Vil jeg vælge ham igen eller anbefale ham til andre? Det vil jeg HELT klart 👍
Man får ikke kun et program, man får sparring og viden 💪

August 11, 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har arbejdet sammen med Jakob i godt og vel 3 år, og det er uden tvivl den bedste beslutning jeg har taget.
Jakob har haft flere medaljer hængende omkring halsen hvad angår bodybuilding, hvilket gør han har en utrolig stor viden omkring kost og træning. Hans formåen hvad angår at strikke nogle måltider sammen der er nemme, lækre og økonomisk - er ikke til at tage fejl af! Jeg selv er ikke den store salat & grøntsags spiser, og her fik meget hurtigt styr på hvilke alternativer der er til kulhydrater.
Derudover er Jakob uddannet fysioterapeut, og det gør blot at han har en fuldstændig fantastisk viden angående kroppens opbygning. Jeg blev opereret for en diskusprolaps for 4 år siden, og resultatet heraf er aldrig blevet som ønsket. Det resulterede i at jeg ikke har mulighed for at lave flere af de store basis øvelser såsom squat og dødløft - selv her formår Jakob at rette planerne til, så de passer til lige netop til min krop. Her lavede han et træningsprogram jeg ved siden af min almindelig træning, kunne udfører nogle øvelser i hjemmet, til at styrke min ryg.
Hos Jakob får du ikke kun en personlig træner, du får også en sparringspartner, en ven og ikke mindst en fantastisk støtte. Der bliver ikke lagt fingre i mellem, hvis han mener der kan gøres mere i centeret eller med at følge kosten, men er samtidig god til at komme med ros, når tingene går som de skal.
Jakob kommer også selv med input til hvornår der skal ændres i kosten, samt hvornår der bør laves et nyt træningsprogram, der gør at man ikke kører død i sin træning.
Jeg er gået fra at have et lidt større alkoholforbrug i dagligdagen end man burde, dårlig selvtillid og et forkert forhold til mad - til den dag i dag at stå med en selvtillid jeg aldrig har haft før, en forståelse for kroppens opbygning samt hvad sund mad kan gøre for kroppen.
Jeg giver Jakob 6 ud af 5 stjerner for hans engegagement, hans evne til at vise og fortælle, samt hans imødekommende personlighed.
Tak for næsten 3 gode år sammen min ven, jeg ved hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg ønsker en ved min side igen ❤️

June 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Coach med styr på deltaljerne

Jakob er er super nærværende coach, som man altid kan få fat i. Han har et fantastisk syn for detaljer og er ekstremt forudseende. Det har været en fornøjelse at være hos ham, og kan kun varmt anbefale andre at få et forløb hos ham.

May 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

coach med både gode værdier og faglig viden 🙏🏻

Jeg har netop afsluttet mit forløb hos JD-Fitness. Forløbet levede i den grad op til mine forventninger. Jakob har altid stået klar med gode råd eller en snak hvis tingene har været udfordrende. Jakob er meget forstående og er altid klar på at samarbejde om at få finde den bedste løsning for et produktivt forløb. Generelt har Jakob en stor viden omkring både kost og træning og man kan virkelig mærke at han brænder for sit arbejde! En kæmpe anbefaling her fra hvis du søger en coach med både gode værdier og faglig viden 🙏🏻

April 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig virkelig dygtig og kompetent

Virkelig virkelig dygtig og kompetent!

Hvor er det fedt at man bare kan overgive sig og lade Jakob guide én.

Mit største issue tidligere er at skulle navigere i øvelser, kost osv.
Det har Jakob totalt styr på, og det har gjort rejsen både inspirerende og sjov.
KÆMPE anbefaling herfra

February 10, 2025

Kompetent Coach

Kompetent Coach
Hvis man leder efter en kompetent coach så skal man helt klart vælge Jakob. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt mit valg.
Jakob formår at motivere, støtte og gribe en når man ikke selv lige syntes det går godt.
Oveni er han fysioterapeut og kan sætte sig ind i de forskellige problemstillinger som jeg har stået overfor, hvilket bare gør det endnu mere trygt.

Jeg kunne på ingen måde have valgt en bedre coach end Jakob 💪🏼🤩

February 2, 2025

Kompetent coach

Kompetent coach med rolig, velovervejet og direkte tilgang til de mål man ønsker og samtidig fælles sætter. Altid tilgængelig og tjekker også selv ind og hører til ens tilstand undervejs udover den ugentlige opdatering. Han retter ikke bare for at rette evt øvelser i træningsprogrammer før forudgående dialog om udfordringen, og på den måde sikrer man sig et konsekvent program og får opbygget den kontinuerlighed i træningen som er nødvendig for at komme i mål. Programmet blev for mit vedkommende bygget op omkring de maskiner, jeg havde til rådighed, det sted jeg trænede; det var fedt, så der ikke til hver træning, skulle findes alternativer.
8 mdr. forløb snuppede jeg og smed 7 kg med fordelen i nyfundet energi. Så leder du efter en coach, bliver du ikke skuffet her. Value for money👍🏼

December 31, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg valgte i sin tid Jakob på baggrund…

Jeg valgte i sin tid Jakob på baggrund af hans erfaring samt uddannelse som fysioterapeut - det har så kommet mig til gode, både indenfor udførelse af nye øvelser, samt de skulder/knæ skavanker jeg har haft henover de sidste 5 måneder i Jakobs forløb.

Derudover står jeg nu i den bedste form, jeg nogensinde har stået i. Trods kalorieunderskud, har jeg formået at bibeholde muskelmassen, men ovenikøbet også bygget på, på flere punkter - her kan bryst og quads nævnes som eksempel.

Diæt delen har jeg altid haft svært ved, specielt når det kom til overskuddet. Uden hans støtte og forståelse, var jeg ikke kommet så langt nu, som jeg er. Aldrig havde jeg selv holdt en diæt selv, uden at give op.

Kudos til Jakob - professionel, effektiv og nem at samarbejde med!

September 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jakob får 5 stjerner herfra.

Jakob får 5 stjerner herfra.

Han levere både gode redskaber som du kan bruge under dit forløb, men også redskaber du kan tage med derfra og selv implementere i fremtiden.

Oven i det er han også forstående og en god lytter til hver en udfordring og kan ofte selv relatere til din problemstilling/udfordring.

En kæmpe anbefaling herfra 🌟

December 1, 2023

Topkvalificeret coach

Der findes et hav af personlige trænere derude, men hvor mange gange har man ikke hørt “så spildte jeg lige x antal kroner for ingenting” eller “jeg har bare fået en plan tilsendt som alle andre”

Dette kommer du IKKE til, at opleve under et forløb ved Jakob. Tværtimod får man en skræddersyet træningsplan samt kostplan tilpasset lige præcis til sin hverdag.

Under de løbende sparinger, kan man forvente, at blive hørt og der kommer altid et konstruktivt svar retur, man bliver altså ikke bare talt efter munden.

Dertil kan så tilføjes, at Jakob er uddannet fysioterapeut, hvilket var et kæmpe plus for mig, da jeg rendte ind i flere udfordringer, som vi dog kunne løse sideløbende med at træningen blev passet.

Jeg kan kun tale af egen erfaring, men hele mit forløb startede med en kort samtale, hvor Jakob på ingen måde pressede på i forhold til at få mig ind som klient. Han sagde blot, at han syntes jeg skulle vælge en coach der føltes rigtig for mig også selvom det ikke var ham.

Det er et valg jeg ikke har fortrudt, for vi har kunne tilpasse en effektiv træningsplan (hvor jeg rundt regnet har sparet 5 timers træning hver uge) og en kostplan som fik mig på scenen, på trods af en travl hverdag med;
- Et krævende fuldtidsjob
- Fodboldtræner 4-5 gang om ugen + diverse fodboldstævner rundt om i landet
- Samtidig med at skulle være alene far hver 2. uge på fuldtid.

Noget af det der har overrasket mig mest er, at vi har kunne skabe de resultater vi kunne, samtidig med, at jeg har kunne spise "familievenlig" mad med min søn og sparet flere timer nede i træningscentret.

Så uanset dine ambitioner inden for træning, så kan jeg varmt anbefale Jakob.

June 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jakob gjorde mig til Danmarks-mester!!!

Jeg har været i et længere atlet-forløb hos Jakob, hvor mit mål var at debuttere til DFNA i Mens Physique.
Vi kom i mål på bedste vis, jeg vandt nemlig Danmarks-mesterskabet, og det havde jeg ikke gjort uden Jakobs ekspertise og store viden indenfor området.
Jakob er utrolig passioneret og det kan man virkelig mærke når man er under hans vinger! Han er super god til at tilrettelægge træning og kost, udfra ens individuelle ønsker og rammer af tid og muligheder.
Jeg kan kun give Jakob mine største anbefalinger til alle andre som har ønsker om at stille op til en konkurrence, eller blot lægge livet om, og komme i en super god form! DET VIL DU IKKE FORTRYDE :-))

May 19, 2024

Take a closer look