Jamen altså, magen til god service skal man da kigge længe efter! Tusind tak for det og for den hurtige levering OG ikke mindst: Det gode stof!
See what reviewers are saying
Jeg havde et spørgsmål til en vare (noget stof) hos deres modervirksomhed (Jydsk stoflager), som blev besvaret utroligt hurtigt bl.a. med oplysning om Jeanettemai, som sælger til private. Derefter bes... See more
Super hurtig levering og alt perfekt. Rigtig lækre metervare i sælger. I pakken var endda en lille snack med. Rar med en påskønnelse. Desværre var der hul i selve pakkeposen, Der var dog heldigvis in... See more
Altid hjælpesomme folk. Købte både på deres facebook side og fra hjemmesiden, og fik det sendt sammen uden problemer. Har endda fået dem til at medsende en ensfarvet singlejersey der ikke var at finde... See more
Company details
Information provided by various external sources
Jeanettemai startede i februar 2015. Vi er en underafdeling af jydsk stoflager i Ikast. Ideen til Jeanettemai fik vi, da vi ofte havde en masse stof på lager som vi havde svært ved at sælge, og valgte derfor at prøve om Jeanettemai kunne være en måde at få ryddet op. Det har indtil videre kun været salg via facebook, men nu har vi taget skridtet vider og er gået i luften med en webshop. Hos Jeanettemai forhandler vi udelukkende kvalitetsstof og med over 1000 forskellige artikler er der noget for en hver smag. Vi bestræber os på at yde den bedste service og have de skarpeste priser.
Eli Christensensvej 29, 7430, Ikast, Denmark
- stofhandel@jeanettemai.dk
- jeanettemai.dk
No recent history of asking for reviews
Altid varer der svarer til…
Altid varer der svarer til forventningerne og hurtig levering 👍
Jeg er meget tilfreds med mine vare-…
Jeg er meget tilfreds med mine vare- hurtig betjening- kort levering tid.
Fantastisk god service og hurtig levering
Fantastisk god service og altid hurtig levering👍🏻
Mega god service og lynhurtig levering
Altid tilfreds med det jeg modtager fra…
Altid tilfreds med det jeg modtager fra Jeanettemai.
fantastisk service
fantastisk service - havde bestilt af 2 omgange og fik en ekstra m stof for den overskydende porto - - derudover lynhurtig levering
Super god service og hurtig levering.
Altid enfornøjelse at handle her
Altid enfornøjelse at handle her. God service, hurtig afsendelse, gode tilbud 🤗🤗🤗
Meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition, stoffer som vist
Super hurtig betjening det var dog lidt…
Super hurtig betjening det var dog lidt svært at finde ud af med priserne på stoffet

Reply from Jeanettemai
Super service - hurtig levering og en masse lækre stof :)
Super god oplevelse og fine vare
Manglede varer ved modtagelse pga. rod i lagerstyring
Havde bestilt 2 reststykker a' 1,5 meter, men modtog kun 1 :-(
Blev krediteret det ene stykke, men har ikke nok til det planlagte projekt med kun 1 stk. :-(
Undrer mig meget over at man ikke lige ringer og hører om det ene stykke er aktuelt?

Reply from Jeanettemai
Flot stof og hurtigt levering
Tip top 👍🏻
Nemt - hurtigt og fantastisk hjælp - hvis noget driller 😊