Pure oplichterij
Pure oplichterij.
Kleding komt gewoon uit een of ander shein magazijn voor een veel te dure prijs.
Minimaal 2 weken wachten op je bestelling.
Slechte communicatie.
BESTEL NIETS HIER
Wij zijn hét modehuis voor dames- en heren kleding!
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Pure oplichterij.
Minimaal 2 weken wachten op je bestelling.
Slechte communicatie.
BESTEL NIETS HIER
Wil een jas retourneren maar helaas geen enkele reactie gekregen om het product terug te sturen.
Koop bij deze winkel niet!!!@
De kleding komt uit China! Slecht kwaliteit en komt niet overeen met de kleding die op de site staat!
Terugsturen is niet mogelijk, maar bieden dan aan om een nieuwe bestelling te plaatsen. Ook bij deze bestelling is de kleding slecht en komt totaal niet overeen met wat er op de site staat!!!
Jas besteld , na weken wachten kwam er een klein pakketje uit China met daarin een lor van een vest.
Koop hier niets !! Je wordt opgelicht!!
Bestel er niets. Zelfde truc als deqalli site. Mooie plaatjes, maar artikelen worden rechtstreeks in China besteld. Slechte kwaliteit. Niet wat je ziet op de site. Terugsturen duur. En krijg je je geld terug? Advies, niet bestellen!
Niets bij kopen. Oplichters. Product niet geleverd en geen terugbetaling. Wacht al 2 maanden op mijn geld. Schandalig!
Ik heb een trui teruggestuurd met track en trace. Dit heb ik reeds in november 2023 gedaan, maar nog steeds geen geld teruggezien. In meerdere mails wordt toegezegd dat het geregeld gaat worden en dat het geld teruggestort gaat worden, echter dat gebeurt niet. INDERDAAD , OPLICHTERS. Nooit meer wat kopen daar!
Oplichters eerste klas.
Twee artikelen besteld, te klein. Retour gezonden met track en trace. Koste mij ook nog 29,95. Ruim een maand geleden door Jeela ontvangen geen geld terug. Het heeft mij inmiddels na 10 mailtjes bijna 200 euro gekost en veel tijd.
Leugens, allemaal leugens maar geen geld. Gerda
14-12-23 verkeerd product ontvangen
na wat heen en weer reactie
"We zijn blij je te kunnen informeren dat we je het juiste artikel als vervangend artikel zullen toesturen,
helemaal gratis. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten."
Maar verder geen actie
na heel veel mails (Claudia) bot??
aanbod 30 % korting (op fout product??) of 25/35 Euro retour kosten, met de belofte dat je die terug krijgt ???
---Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten---.
Nou echt wel
Volgens mij verdienmodel !!
Mijn advies niet kopen -kwaliteit verkeerd product ook slecht.
2 maanden geleden heb ik een jas besteld en betaald, geen jas binnen gekregen en tot nu toe geen geld terug gekregen desondanks mijn emails naar de klantenservice.
Geen goede bedrijf, ze hebben mijn geld gestolen.
Na lang wachten mijn pakket ontvangen. De tweedelige jurk/rok met trui is echter niks zoals op de afbeelding. Kleur is geler maar grootste probleem is dat zowel de rok als top doorzichtig zijn. Oftewel slecht materiaal gebruik.
Bizar hoe retourneren eigenlijk geen zin heeft aangezien je moet retourneren naar China.
Wij hebben 20 oktober een jurk besteld en betaald bij Jelaa, maar volgens mij worden we in de maling genomen. De jurk is volgens Claudia van de klantenservice al geleverd (?), maar in hun eigen systeem staat de bestelling nog gewoon alleen als 'bevestigd'. 'Uw bestelling is al in Nederland', maar geen track and trace-code. Ook geen telefoonnummer op de website...
Onlangs een paar schoenen besteld die uiteindelijk een maat te klein waren. Mailtje gestuurd naar de klantenservice en meteen een nieuw paar gratis opgestuurd. Super survive!
Dikke zever!! Kledij van aliexpress !! En als je wil retourneren gaat dit niet, omdat we in europa wonen! Terwijl ze op de site 30 dagen retourrecht vermelden!!