See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Wij zijn er helaas ook ingetuind. Niets geleverd. Mochten een nieuwe bestelling plaatsen maar toen was hetgeen wat zij op de site hadden niet Iets wat wij wilde. Daarna gekeken en toen bestond de si... See more

Rated 1 out of 5 stars

NIET KOOPEN ! Heb 17 november jasje besteld, maar tot nu toe niet gekregen . Contacten met Jenny-mode gehad( meerdere keren) ,altijd excuses.. Heb ook e mail ontvangen dat bestelling geleverd w... See more

Rated 1 out of 5 stars

Graag wil ik 0 sterren geven. Jenny-Mode is net zo'n oplichter als Berkenbosch Mode. Hetzelfde adres. Berkenbosch heeft NU hun adres gewijzigd naar HONGKONG. Eveneens zijn beide telefonisch niet be... See more

Rated 3 out of 5 stars

Company details

1. Clothing Store

Written by the company

Welkom bij JennyMode - Jouw Modebestemming voor Vrouwen Bij JennyMode geloven we in de kracht van stijlvolle kleding om zelfvertrouwen te vergroten en persoonlijke expressie te vieren. Onze webshop is niet zomaar een plek om kleding te kopen; het is een bestemming waar we de nieuwste modetrends combineren met tijdloze klassiekers, allemaal met het oog op de moderne vrouw. Achter JennyMode staat een gepassioneerd team van mode-enthousiastelingen die er alles aan doen om jou te helpen je beste zelf te laten zien. Jenny, onze oprichtster, is altijd geïnspireerd geweest door de kracht van mode om individuele schoonheid te benadrukken en zelfvertrouwen te vergroten. Ze begon JennyMode met één simpel doel voor ogen: vrouwen de mogelijkheid bieden om hun unieke stijl te uiten en zich geweldig te voelen in wat ze dragen. Dank je wel voor het kiezen van JennyMode als jouw modebestemming. Samen kunnen we de wereld mooier en stijlvoller maken. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek onze nieuwste collecties en begin vandaag nog met het uitdrukken van je unieke stijl met JennyMode. Welkom in onze modegemeenschap! Stijlvolle groeten, Het JennyMode Team

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Wij zijn er helaas ook ingetuind.

Wij zijn er helaas ook ingetuind.
Niets geleverd.
Mochten een nieuwe bestelling plaatsen maar toen was hetgeen wat zij op de site hadden niet Iets wat wij wilde. Daarna gekeken en toen bestond de site niet meer. Ruim 80 euro kwijt.

December 1, 2024

Geen 1 ster waard

Geen 1 ster waard, geld nooit teruggezien na diverse mails en contacten. Echt opgelicht dus en erin getrapt.

May 1, 2025

Jenny mode oplichters.

We zijn 2 maanden na de bestelling en nog steeds niets ontvangen. Twee maal contact gehad met dit bedrijf maar ze schepen je steeds af met hetzelfde antwoord via e-mail: Problemen met de levering, we sturen je het product zo snel mogelijk op. Weinig kans.

February 23, 2025

Betreft order #17656

Update op 7 maart 2025: ik krijg mijn mails nu als onbestelbaar retour. Ze zijn dus kennelijk met de Noorderzon vertrokken. Schandalig!!

Betreft order #17656: ik ontving na lang wachten een jasje dat veel te klein viel. Ik heb deze retour gestuurd, naar China! Want ondanks de Nederlandse naam komt alles uit China. Na bijna 2 maanden wachten op mijn geld, kreeg ik afgelopen week het pakket terug gestuurd vanuit China! Dus ik ben nu € 21 kwijt aan verzendkosten en zit nog steeds met een te klein jasje hier à €65. Dat is toch geen manier van doen!! Ondanks eerdere aardige reacties op mijn mails, hoor ik nu niets meer van hen. Koop dus niets bij deze firma!

February 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Helaas een trui gekocht (hele goede…

Helaas een trui gekocht (hele goede reviews) die niet overeen kwam met de foto's van de site. Ecru kleur met bloemen die er volgens de foto's er " bovenop lagen". In werkelijkheid gewoon gedrukte stof, andere boord en hals, veel andere en mindere kwaliteit. Geen 45 euro waard.

Toen heb ik een nette review en foto's gestuurd, niets van terug gehoord, ook de review werd niet geplaatst.

Tja zo kan ik het ook wel...
Dit was beslist een 1- malige koop bij Jenny!!
Mij zie je...niet meer terug.

Vr gr Ineke Ploeger- de Boer

February 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Koop niets bij deze oplichters

Koop niets bij deze oplichters. Op 28 december een jas besteld en betaald maar nog steeds niets ontvangen. Ik de track and trace staat dat het geleverd is, maar echt niets ontvangen. En als je contact met ze opneemt, geven ze alleen maar aan dat ze het zo vervelend vinden en er alles aan doen, maar ze doen gewoonweg niets. Oplichters zijn het.

February 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Koop niks bij deze oplichters!!!

Koop niks bij deze oplichters!!!

Pas geleden spullen besteld maar absoluut spijt van. Het was echt rotzooi en de maten kloppen totaal niet. Op hun website liegen ze alles bij elkaar en proberen je voor de gek te houden. Het zijn gewoon criminelen en dat weten ze zelf ook. Maar doen net of ze niks verkeerd doen maar als je alle regels en wetten bekijk deugd er niks van wat ze doen

Ik probeer iedereen voor hun te WAARSCHUWEN!!!!!!! En ga er alles aan doen om mijn recht te halen voor mij en iedereen die slachtoffers is van deze beesten. Ik ga niet opgeven. Hoop dat er mensen zijn. SAMEN STAAN WE STERK!!!

January 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Heren kerst trui. Doe GEEN bestelling bij Jenny Mode!!

Ik heb op 18 december een heren kersttrui besteld voor € 29.95. Op het plaatje een echt leuke trui voor mijn zoon. Op 03 Januari 2025 krijg ik een heel klein dun pakketje van de pakketdienst en ben zeer verbaasd. Het blijkt mijn kerst "trui", maar het is niet meer dan een dunne t-shirt met de opdruk zoals op de site is weergegeven. Echter de kleuren zijn echt anders.
Hier heb ik melding van gemaakt en krijg van Liselotte ( Als dit een echt persoon is en niet AI) de standaard tekst om het weer terug te sturen naar China. Kosten a € 20 a € 30.00 of 20% van mijn aankoop bedrag retour.
Gewoon een stelletje oplichters die vanuit huis bezig zijn. Ik kan er geen andere woorden aan geven.
Dus ik bestel de volgende keer gewoon maar weer bij Bol.com!!
Mijn advies.... NIET bestellen bij Jenny mode!!!

January 3, 2025
Rated 3 out of 5 stars

De levering van mijn foute kersttrui…

De levering van mijn foute kersttrui was te laat, hij zou volgens Post.nl al bezorgd zijn, maar dat was niet zo. Contact opgenomen met Jenny. Mode. Liselotte van Jenny mode heeft zeer voortvarend gehandeld, waardoor ik toch mijn kersttrui heb ontvangen.
Bij de volgende bestelling check ik eerst de review, maar ik geef ze toch weer een kans

January 4, 2025

1 ster is nog te veel.

1 ster is nog te veel.
NIET KOPEN HIER
Heb 17 november jasje besteld, maar tot nu toe niet gekregen . Contacten met Jenny-mode gehad( meerdere keren) ,altijd excuses.. Heb ook e mail ontvangen dat bestelling geleverd was..!! Opnieuw contact met hun gehad, weer excuses..Toen heb gezegd dat ik m'n geld terug wil, zeggen ze, dat kan niet, want bestelling is in transit. Mooi bedacht!! Geen bestelling, geen geld! En de bestelling blijft maar steeds “in transit”.
Echte OPLICHTERS !

December 23, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Geen kerst truien deze kerst…

Er staat op de website Jenny mode voor een bepaalde tijd besteld dezelfde dag verstuurd maar dat het daarna nog tussen 5 en 10 dagen duurt moet je verder lezen op de website. Nu krijgen we onze kerst truien met de Pasen zo ongeveer. Ik geef aan dat dit niet kan en veel excuses maar voor de rest niets, wat een ballen tent is dit zeg.

December 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

De informatie over leveringsdatum in niet juist.

Ik heb besteld op 27.11.24. Op website was geschreven dat de besteling op volgende dag zal verstuurd worden. In dezelfde dag kreeg ik een email waar geschreven was dat ik mijn bestelling binnen 2 weken zal krijgen (neit 1 dag). Na 2 weken op hun website was geschreven dat ik mijn bestelling heb gekregen. Maar ik kreeg heen bestelling. Daarna schreef ik op hun email 13.12.24, waar is mijn bestelling en waroom op website geschreven dat mijn bestelling bezorgd is? Ik vroeg hun om de informatie over de leveringstatus te veranderen naar juist. De winkel schreef dat mijn bestelling nog binnen 2 weken zal zijn (al 4 weken). Maar ik kon niet zelf checken omdat volgens de informatie op hun website, heb ik al mijn bestelling gekregen. Het is niet juist....

Het is de winter jaas. En nu is desember.
Nu 21.12.24 en nog kreeg ik geen jas.

December 21, 2024

NIET KOOPEN

NIET KOOPEN !
Echte OPLICHTERS !
Zo soort mensen moeten in gevangenis in !!

December 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Graag wil ik 0 sterren geven.

Graag wil ik 0 sterren geven.
Eveneens zijn beide telefonisch niet bereikbaar.
PAS OP!! Wees gewaarschuwd.

November 15, 2024

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Reactie maanden later. (Na heel lang aan het lijntje houden) Bestel maar wat anders voor zelfde geld... Jammer meestal let ik op en lees reviews van te voren. Dit keer helaas de fout ingegaan. Door Nederlandse naam voor de gek laten houden.

August 25, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look