Virkelige flotte smykker
Virkelige flotte smykker, gode priser og hurtig levering. Kan klart anbefales 👍
Virkelige flotte smykker, gode priser og hurtig levering. Kan klart anbefales 👍
Virkelig god service - opfølgende e-mail og håndskrevet besked med pakken. 5 stjerner herfra med tak for god service 😊
Har modtaget nogle rigtig fine øreringe til en meget rimelig pris, og var virkelig duperet over den personlige håndskrevne hilsen, og MEGET omhyggelige og flotte indpakning, der bare gjorde det til en god oplevelse, når man spændt pakker op. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Øreringene og vedhænget var rigtig fine og jeg fik dem tilsendt hurtigt, så jeg nåede at få dem inden jul. Jeg fik desuden et ekstra vedhæng som service, da der ikke var tid til at afklare, hvilken type vedhæng jeg helst ville have. Det er super god service. Handler meget gerne der igen.
super god service samt hurtig levering, Jeg kan stærkt anbefale Jensen & Jorgensen
Er super glad for samtlige fremsendte øreringe.
Da det ikke var muligt at fremsende det ene par pga. de var gået i stykker fik vi istedet fremsendt 2 nye par af samme slags blot en andet farve. :-)
Hurtig levering, super flot betjening i form af opdatering på smykket og personlig hilsen ved modtagningen samt generelt bare et flot smykke. Dejlig service og kan varmt anbefales :-)
Smukke smykker og god service !
Jeg bestille første gang et par smykker hvor de aldrig dukkede op :(. Der fik jeg pengene tilbage med det samme !
Men da jeg havde forelsket mig i deres smykker måtte jeg bestille igen!
Denne gang blev det sendt med en lille gave til, fordi de var ked af jeg ikke fik smykkerne den første gang!
Det er meget personlig betjening man får og nogle virkelig smukke smykker i god kvalitet :)!
Vi har efterhånden en del smykker fra jensen & jorgensen og kan kun varmt anbefale dem. Kvalitet og design går hånd i hånd og der er ikke en finger at sætte på noget af det. Derudover er service helt i top ;)
Jeg har nu 2 gange købt smykker hos smykkefirmaet Jensen og Jorgensen. Begge gange har jeg fået flotte håndlavet smykker, sød personlig betjening, super god service samt hurtig levering( modtog allerede bestilt vare efter 2 dage..) Jeg kan stærkt anbefale J&J til andre!!!
Jeg havde fornøjelsen af at bestille en halskæde til min kæreste, som altid, er jeg mistroisk over for alle webshops, så jeg ringede til ejeren. Jeg fik en rigtig god behandling, og vi fandt endda et flot smykke på tilbud til mig. Levering skete dagen efter! Tak for hurtig levering og en rigtig god service!