Steeds terug op de site
Al meerdere keren besteld en elke keer loopt alles soepel. Snel op de post en alles is van goede kwaliteit👍🏻
Bij Jewellery by Marie staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie sieraden, volledig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (RVS). Dankzij dit duurzame materiaal behouden onze sieraden hun kleur en glans, zelfs bij dagelijks gebruik. Al onze producten zijn bovendien nikkelvrij, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid. Bij Jewellery by Marie streven we ernaar om stijlvolle, betaalbare en betrouwbare sieraden aan te bieden, met een service waarbij de klant altijd op de eerste plaats staat.
Prinses Beatrixlaan 4, 3738VH, Maartensdijk, Netherlands
Was mijn eerste bestelling,
Hele leuke meid, ze doet het Top.
Super snel geleverd en netjes verpakt, verdiend een dikke 10.
Ik koop hier regelmatig sieraden en af en toe ook een kledingstuk, en ik ben altijd heel tevreden. De kwaliteit is goed en je merkt dat er aandacht zit in de details.
De sieraden zijn mooi afgewerkt en blijven lang mooi, en de kleding is stijlvol en zit comfortabel. Alles wordt bovendien met zorg verpakt, wat het extra leuk maakt om te ontvangen.
Daarnaast is het contact altijd prettig: vriendelijk, behulpzaam en snel in reactie. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets moois en unieks!

Toffe meid
Heel behulpzaam
Goede kwaliteit
Toppertje ben je

Reply from Jewellerybymarie
Leuke longsleeves bij haar gekocht. Tevreden mee. Kreeg er ook een leuk gratis sierraadje bij. Een lieve meid die altijd klaar staat om jou te helpen.

Reply from Jewellerybymarie
goed geholpen in de live bij het kiezen van sieraden! snelle levering, goede kwaliteit en leuk verpakt. echt een aanrader!!

Reply from Jewellerybymarie
Ik heb mijn eerste bestelling bij Marie gedaan aan de hand van haar lives op Tiktok! Af en toe gooit ze er ook een leuke actie in. Ik was heeel blij met mijn kleding en het was van goede kwaliteit, ook kreeg ik er een gratis stainless steel sierraad bij! Betrouwbare webshop en een super lieve meid die ook snel reageert op DM’s. 🩷

Reply from Jewellerybymarie
Wat een leuke webshop. Ook word je heel goed geadviseerd op haar tiktok Lives.
Paar keer een leuke bestelling gedaan van sieraden en kleding, dik tevreden en goede kwaliteit.
Zeker de moeite waard om bij haar tegaan bestellen.

Betrouwbare website!
Contact met klantenservice was super!
Mooie sieraden die goed blijven!

Reply from Jewellerybymarie
Learn more about other kinds of reviews.