Dygtigste i branchen
Dygtigste i branchen, jeg kan ikke takke Rose nok for den fantastiske service!! Jeg har nu anbefalet Rose til alle i mit netværk, tusinde tusinde tusinde tak! Jeg er så taknemmelig!!!!
Jewlify er en smykkedesignvirksomhed, vi designer og skaber unikke og håndlavede smykker og kunst. Vores design og inspiration kom fra stamme- og nomader. Håndlavede kreationer af skønhed, healing, kraft og bevidsthed
Denmark
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kære Houseofdreads
Jeres omsorg og den kærlighed I lægger i arbejdet med mine dreads, er en man bærer med sig rundt, og kan mærke.
Always the best treatment.
Love M
Jeg kan helt sikkert anbefale Jewlify! Her finder du de smukkeste og unikke smykker med fineste detaljer som gør en utrolig glad.
Rose er en skøn og sød menneske, som står klar med varm velkomme og de bedste råd. Hun tager tid for at anbefale og forklare hendes smykker.
Jeg er blevet virkelig glæde for mine smykker og kommer sikkert tilbage.
En fantastisk oplevelse som kun kan anbefales!
Jeg har i mange år købt og bestilt mine smykker hos Jewlify. De er af høj kvalitet og virkelig smukt håndværk. De kan bæres både til hverdag og fest. De er højt vibrerende, det mærke man med det samme.
Hvis ikke du allerede ejer et smykke må du endelig give dig selv den store gave at eje et. Det bliver livslang kærlighed.

Reply from House Of Dread / Jewlify
tak for de skønneste mennesker Rose og Reza der deler ud af deres kærlighed gennem de smukkeste smykker ❤
Jeg kan kun anbefale Jewlify. Siden jeg mødte Ros og Reza første gang i 2018 har jeg trofast købt mine højt-vibrerende energetiske smykker hos Jewlify. Jeg har flere gange fået speciallavede smykker til at støtte mig der, hvor jeg har været i livet, og hver gang har de ramt plet - både med valg af sten og design. Jeg føler mig enormt støttet, når jeg bærer smykkerne. Det her er højt-vibrerende mennesker, som laver højt vibrerende smykker. Jeg kan virkelig ikke anbefale dem nok.
Jeg har længe søgt efter en der kunne lave et hals smykke ,af min elskede hests hår . Det kunne Jewlify ♥️ Jeg har side hen fået lavet personlige smykker . Jeg elsker dem ♥️Jeg føler mig nøgen uden .De støtter og pryder min sjæl . Tak for jeres eventyrlige univers . Jeg kan på det varmeste anbefale Jewlify smykker ♥️
Jewlify smykker er alle unika.
De afspejler de mennesker og hænder som er bag. Menneskemøder jeg aldrig vil glemme og hver gang jeg bærer mine kæder fra Jewlify betyder de noget helt særligt. Jeg vil anbefale at kigge på deres univers af skønhed og kvalitet❤️
Jeg er simpelthen helt solgt! Jeg har altid elsket krystaller og de fantastiske energier de bærer med sig, men aldrig kunne finde smykker lavet med krystaller som passede til min stil. MEN så fik jeg kendskab til Jewlify, og aldrig har jeg set så smukke og unikke krystal smykker! De er helt fantastiske i kvalitet og design, og bedst af alt så kan jeg mix og match med mine guld og hvidguldssmykke. Desuden kan jeg mærke hvor skøn en energi krystallerne har, og jeg kan slet ikke undvære mine smykker nu. What is not to love?
De kreative personer bag er uden lige de sødeste og dygtigste, og de ser på hvem du er, og hvad ønske du har og rammer plet hver eneste gang.
Så hvis du ligesom mig altid har elsket krystaller, men måske aldrig har kunne finde designs som passede til din stil, så led ej mere. Du er kommet til det rette sted, Jewlify.
Jewlify laver de smukkeste og unikkes smykker lige som du ønsker dem.
Der er lagt så meget kærlighed i det håndværk! Det kan ses!
Jeg har haft mit smykke på hver eneste dag og arbejde med det på - så kan siger At det kan holde til rigtigt meget.
Krystallerne & sten er så fine - smukke og en flot kvalitet.
Deres services er fyldt med glæde og er helt i toppen.
Jeg skrev en mail til dem - om ønsker til mine smykker og fik den helt perfekte guide ..
Så hvis du derude er på ud kig efter smukke ægte krystaller i smykker noget som er lavet personligt til dig eller en du holder af - så er jewlify sted for dig.
Jeg har været så heldig at få to armbånd fra Jewlify - De er helt fantastiske, unikke og smukke, kan virkelig se der er lagt en masse af kreativ tanke i hver stykke jeg har fået.
Kan varmt anbefale Jewlify hvis man er på jagt efter det ekstra kræs og lækkerhed til selvforkælelsen inde for krystal smykker så er det Jewlify du skal vælge.
Helt unikke håndlavede smykker med krystaller og sten.
Der er lagt så megen kærlighed og spiritualitet i hvert design, at det bidrager til alle gode intentioner og følelser - eller støtter ved mangel på samme.
På alle måder en helt særlig betjening af disse 2 skønne mennesker der står bag.
Tak.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.