Super god oplevelse. Skulle have monteret fartpilot. Det tog ikke lang tid. Meget behagelig og proffesionel mand. Kan varmt anbefales
See what reviewers are saying
Han byggede alt el i TV2 Vejrbilen, som jeg kørte. Der er den onde lyne mig, meget at holde styr på. PC server, Dashcam, webcam, strøm & inverter, trådløs bakkamera, 2 x lysbro, Garmin radar, MiW... See more
Company replied
Jeg startede faktisk med at bruge Jimmi til min private bil for flere år siden, men har også et firma hvor jeg tilbyder alle former for kvalitets bilpleje, og fandt at Jimmi passede perfekt ind grund... See more
Fik monteret fartpilot i min nye Ford Ka i starten af 2014 og den fungere bare upåklageligt stadigvæk. Den blev monteret på mit arbejde. Og kørte fint efterfølgende. Jeg ville dog godt have den lid... See more
Company details
Written by the company
Jimmys Montage er tilbage igen den 1/11-2023 efter et længere sygdomsforløb. Jimmys Montage består af Jimmy Købke som ejer og driver virksomheden. Jeg beskæftiger mig hovedsageligt med salg og montering af diverse ekstraudstyr i personbiler og varevogne. Ekstraudstyr som f.eks. Baksensor, bakkamera på original skærm, Android Auto/Apple CarPlay, Bluetooth håndfri, Autostereo og lydopgradering, Auto Alarmer, Fartpilot, og meget mere. Som udgangspunkt er jeg mobil som montør og kører mest på Fyn/3-kants området, men du er selvfølgelig mere end velkommen hos mig, 8 minutter syd for motorvejen, mellem Odense og Middelfart. Enkelte længere ture kan evt. aftales nærmere. Har du selv udstyret, men mangler tiden, lysten eller evnen til selv at montere så klarer Jimmys Montage også dette. Montering af eget udstyr kan klares på to måder. Timeprisen er kun kr. 595,- plus moms/time. Hjemmesiden er under ombygning? Så ring eller skriv, for så er det sikkert muligt, jeg kan hjælpe med det du lige står og mangler.
Gelsted Mose 29, 5591, Gelsted, Denmark
- 50204994
- jimmy@jimmys.dk
- jimmys.dk
No recent history of asking for reviews
Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Skulle have monteret fartpilot. Det tog ikke lang tid.
Meget behagelig og proffesionel mand.
Kan varmt anbefales
Rigtigt god service
Skulle have installeret fart pilot, havde dog lidt problemer med mine arbejdstider, dette var heldigvis intet problem, rigtig god service og fleksibilitet.
Han byggede alt el i TV2 Vejrbilen
Han byggede alt el i TV2 Vejrbilen, som jeg kørte.
Der er den onde lyne mig, meget at holde styr på.
PC server, Dashcam, webcam, strøm & inverter, trådløs bakkamera, 2 x lysbro, Garmin radar, MiWire 4G-router. Billedmixer, Dometic køleskuffe. Alt monteret af Jimmys.
Kan VARMT anbefale virksomheden.

Reply from Jimmys Montage
Jeg er super tilfreds med Jimmy
Jeg er super tilfreds med Jimmy, har hjulpet mig flere gange, han er super service orienteret, og har erfaringen til også at løse problemer som ikke lige en del af opgaven.
Så fem store stjerner herfra

Reply from Jimmys Montage
Fik Eftermonteret en fartpilot i min…
Fik Eftermonteret en fartpilot i min Toyota Yaris i november 2021.
Den virker ikke mere kan ikke få fat i firmaet !
Har fået en anden mekaniker til at se på den.
Han siger at han aldrig har set noget så amatøragtigt før !
Ledninger der går løs , boxe som ikke er fastmonteret selv om de burde være det , lodninger der ikke holder .
Svarer Ikke på mail !
Telefon numret virker ikke !

Jeg fik for lidt over 3 år siden fartpilot i bilen
Jeg fik for lidt over 3 år siden monteret en fartpilot i min hyundai i30, Den gik i stykker i søndags, jeg ringede til Jimmy mandag, vi aftalte at han nok havde tid Torsdag, og da han havde kikket på den sagde han det var armen der var i stykker, den koster 500 kr, og den skiftede han så, det viste sig at det var en lille boks der var i stykker, den koster 1000kr, men jeg fik lov til at beholde den nye arm, og gav 1000 kr for den lille boks, Jeg tror at man skal lede meget længe efter så fin en Service som man får ved Jimmys Montage.

Virkelig god service
Virkelig god service! Jimmy kunne montere bakkamera på vores nye Tiguan dagen efter jeg skrev til ham! Professionel, behagelig og hurtig respons! Vil klart anbefale andre at bruge Jimmy!

Super god service
Super god service, kanon god betjening, kan varmt anbefales, ualmindelig god kundebetjening. Bruger ham helt sikkert igen.
Hilsen Bjarne.

Reply from Jimmys Montage
Jimmy montage. plus plus plus
Da jeg skulle have monteret et navigations system i min bil blev jeg ærlig talt lidt nervøs da jeg så alle kablerne der var trukket ud, men Jimmy klarede det hele top professionelt og var lyn hurtig med support svar hvis jeg havde spørgsmål. Jimmy er professionel, effektiv og en fin pris.
Jeg kan kun anbefale jimmy og han skal helt klart lave min nye varevogn samt installere gps i mine maskiner.
Michael fra J.M. R Entreprise

Reply from Jimmys Montage
Jimmy monterede tracker i min nye…
Jimmy monterede tracker i min nye porsche. Dette medvirkede, at motorstyringen ikke ville godkende den nye monterede tracker. Jimmy var taget til familiebesøg i KBH men kørte hele vejen til Odense om aftenen og tilbage igen, og fik ordnet bilen så alt er OK.
Flot service.

Reply from Jimmys Montage
Super dygtig og fair priser! :-)
Jeg har brugt Jimmy af flere omgange, både til montering af kamera samt bluetooth i biler uden. Der har aldrig været problemer - han bruger god tid på at forklare hvordan det fungere, så jeg efterfælgende kan forklare mine kunder det :-)
Jeg kan klart anbefale at bruge Jimmys montage!

Dashcam i ny bil
Fik monteret dashcam for og bag i helt ny bil
Blev monteret ved forhandler inden jeg modtog bil
Perfekt og ikke en finger at sætte på montering
Pris måske i den dyre enden
men pris og kvalitet hører samme
Vil til hver en tid anbefale at man bruger Jimmys montage
Lars Petersen
Kerteminde

Reply from Jimmys Montage
Super oplevelse og fantastisk service
Super oplevelse og fantastisk service.
Har fået monteret fartpilot i min Mazda 2, med originale knapper i rattet. Det hele er præcis som forventet og til en rigtig fornuftig pris. Vil uden tvivl bruge Jimmy næste gang jeg skal have monteret udstyr i min bil.

Fik monteret et bilkamera
Fik monteret et bilkamera, og der var bare styr på alting. Jimmy kommer også ud til kunden og installerer. Ren verdensklasse.

Reply from Jimmys Montage
Har lige fået monteret fartpilot i…
Har lige fået monteret fartpilot i bilen. Super super service og fantastisk stykke arbejde af Jimmy er 1000 procent tilfreds med med monteringen pris og service

En taknemmelig nordjyde
Allerede efter første samtale med Jimmy havde jeg en god fornemmelse.
Jeg fik bestilt en CM22 fartpilot til min Peugeot 107, så gik der desværre en smule fejl koordinering i kalenderne, men det er ikke Jimmy´s skyld.
Jeg er nødt til at sige jeg er imponeret over Jimmy´s indsigt i auto el og det produkt han monterer.
Jeg har kørt med min fartpilot i ca 4 måneder nu, det er blevet til små 10000km uden nogen form for problemer.
Der kommet mere ro over mine køreture og jeg får små 2km mere ud af en liter benzin.

Reply from Jimmys Montage
Jeg giver min allerbedste anbefaling…
Jeg giver min allerbedste anbefaling til Jimmys montage. Jimmy er en flink og hurtig mand med fynsk accent og godt humør. Han monterede et bakkamera med skjult ledningsføring. Det fungerer så fint.
Han monterede også mobiltelefonholder.
Og hans arbejde var væsentlig billigere end jeg havde regnet med.
En god opleveles :-)
Fik fart pilot (CM22), strøm til gps + mobil telefon holder og håndfri Bluetooth (Parrot MKi 9000)…Det hele tog lidt over 2 timer. Alt virker 100%
Forkert påstand
Jeg skrev og spurgte på et tilbud på fartpilot på min Hyundai i20'er, og tænkte det var nemt, siden den er forberedt til fartpilot. Jimmys svar var, at den desværre ikke forberedt til fartpilot. Jeg fik derimod et tilbud om montering af en ekstern fartpilot.
Jeg kontaktede herefter Hyundai, og de bekræftede min teori - den er forberedt til fartpilot. Jeg tog en tur til den lokale hugger, købte en knap og et nyt ledningsnet til rattet, langt under halv pris af Jimmys tilbud, og nu virker den integrerede fartpilot i bilen.
Den ene stjerne er for den forkerte påstand, det synes jeg er vildledning. Når han skriver noget, som fagmand, så burde man kunne stole på det. Jeg har ingen anden erfaring med Jimmy, udover den ené mail jeg fik fra ham.