Jacobsen Jura Reviews 11

4.3

Company details

1. Legal Services

Written by the company

Jacobsen Jura ApS er en specialiseret juridisk virksomhed med fokus på ophavsret, varemærker og designbeskyttelse samt andre områder inden for immaterialret. Vi leverer professionel rådgivning og repræsentation i sager, hvor dine rettigheder er blevet krænket, f.eks. når ophavsretligt beskyttet materiale anvendes uden tilladelse. Derudover hjælper vi med registrering af varemærker og designs, og i visse tilfælde tilbyder vi også generel juridisk rådgivning. Vi går gerne den ekstra mil for at sikre, at vores klienter er fuldt tilfredse med vores arbejde.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og kompetent håndtering af mine…

Hurtig og kompetent håndtering af mine ophavsretssager.
Jeg har brugt Jacobsen Jura til at varetage brud på min ophavsret på mine fotos. De arbejder målrettet og professionelt.
Jeg kan varmt anbefale dem.

December 16, 2025

Hej Lene

Mange tak for de fine ord, det betyder meget!

Kan anbefales!

Rasmus er meget professionel og kan klart anbefales. Hurtig til at svare og altid klar på at hjælpe.

December 12, 2025

Hej Julia

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter meget stor pris på vores samarbejde!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk advokat, der virkelig kæmper din sag!

Fantastisk advokat, der virkelig kæmper for dig!🙏🏾

Jeg kan ikke anbefale Rasmus nok! Han har været en virkelig god støtte og rådgiver i min sag, hvor jeg desværre blev uberettiget fyret. Fra første møde engagerede han sig fuldt ud, og for mig var det tydeligt, at han tog min sag lige seriøst. Selvom det måske ikke var den største sag, han har arbejdet på, satte han sig ind i alle detaljer.

Rasmus er ikke bare en dygtig advokat; han er også en person, har jeg fået fornemmelsen af der virkelig forstår vigtigheden af at stå op for sine klienter. Hvis du leder efter en advokat, der ikke bare gør sit job, men som også går den ekstra mil for dig, så er Rasmus den rette at vælge.

Tusind tak for al din hjælp, Rasmus. Jeg ved, hvem jeg vil kontakte, hvis jeg nogensinde får brug for juridisk assistance igen🙏🏾

August 13, 2024

Hej Nikolai

Mange tak for din fine anmeldelse, som jeg sætter meget stor pris på.
Jeg vil hjertens gerne hjælpe dig igen, hvis behovet skulle opstå!

Dog må jeg lige bemærke, at jeg ikke er bestallingshavende advokat, men uddannet jurist, så jeg ikke vildleder nogen :-)

Igen tak!

Rasmus Jacobsen

Professionel service hele vejen

Min virksomhed har af flere omgange benyttet Jacobsen Jura til håndtering af bl.a. overtrædelse af vores immaterielle rettigheder. Dette har de hver gang håndteret utroligt professionelt.
Vi giver Jacobsen Jura vores varmeste anbefalinger.

August 19, 2024

Reply from Jacobsen Jura

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi ser frem til eventuelle yderligere samarbejder i fremtiden :-)

Rated 1 out of 5 stars

De er ikke til at snakke med

De er ikke til at snakke med, og fakturer uden en grund og finder på prisen selv ude i det blå.

June 19, 2024

Kære Sergio

Vi er naturligvis kede af at høre om din oplevelse, men vi kan ikke genkende forløbet og ej heller dit navn. Hos os er alle vores krav baseret på klare og begrundede vilkår. De priser, vi tilbyder, er fastsat ud fra branchestandarder og vores specifikke forhandlingsmandat. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at forstå detaljerne nærmere. Venligst send os dine ordredetaljer og kontaktinformation, så vi kan se nærmere på din sag.

På forhånd tak.

Rasmus Jacobsen
Jacobsen Jura

Rated 5 out of 5 stars

Jacobsen Jura har jeg brugt af flere…

Jacobsen Jura har jeg brugt af flere omgange. Jeg har ikke skullet rykke eller bruge tid på opfølgende spørgsmål. De har ved varetagelse af ophavsretten af flere af mine fotos være yderst kompetente og opnået gode resultater for mig.

Jeg kan kun anbefale Jacobsen Jura.

November 3, 2021

Hej Søren

Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på både den og vores samarbejde :-)

Hurtig, effektiv og professionel

Jacobsen Jura tilbyder hurtig, effektiv og professionel hjælp, uanset hvornår jeg har brug for det.

Det er dejligt at overlade opgaven til nogen som er mere kompetente på den front end jeg selv.

De får mine varmeste anbefalinger.

October 26, 2021

Hej Maria

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi ser frem til videre samarbejde i fremtiden :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jacobsen Jura har efterhånden varetaget…

Jacobsen Jura har efterhånden varetaget en hel del sager vedr. brud på ophavsretten af materiale (billeder og tekster) fra min hjemmeside.
De arbejder hurtigt og professionelt, og henvender sig altid til de krænkende virksomheder i en sober tone.

Kommunikationen er desuden rigtig god og jeg får svar på henvendelser og diverse mails efter ganske kort tid.

Jeg kan kun give Jacobsen Jura mine varmeste anbefalinger, når det kommer til håndtering af ophavsretlige sager.

October 25, 2021

Hej Anne-Kathrine

Tak for at du gav dig tid til at anmelde os, som du ved, sætter vi stor pris på vores samarbejde :-)

Anbefalelsesværdig

Professionel, venlig og virkelig dygtig!

August 16, 2021

Hej Maria
Tusind tak for anmeldelsen, den er vi rigtig glade for :-)

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent juridisk rådgivning og håndtering af ophavsretlige krænkelser

Jacobsen Jura er en kompetent og topprofessionel juridisk rådgiver, når det kommer til ophavsretlige sager. Jacobsen Jura varetager ophavsretlige krænkelser på blandt andet billeder fra min blog baregomad.dk, som virksomheder misbruger i deres markedsføring. Jacobsen Jura er meget proaktive og selvkørende i forhold til varetagelsen af disse krænkelser, så jeg kan koncentrere mig om min blog. Det er min klare opfattelse, at de arbejder meget professionelt, og er i god dialog med de krænkende virksomheder. Kommunikationen er rigtig god, og jeg får altid hurtigt svar på evt. spørgsmål og status på sager.

Jeg kan på det varmeste anbefale Jacobsen Jura, når det kommer til håndtering af ophavsretlige sager.

Thomas Udbye
Indehaver, Baregomad.dk

August 11, 2021

Hej Thomas
Tusind tak for den fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os :-)

Rated 5 out of 5 stars

Professionelt samarbejde hele vejen…

Professionelt samarbejde hele vejen igennem. Jacobsen Jura kan i den grad anbefales :-)

August 11, 2021

Hej Mathilde
Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for :-)

Take a closer look