God indvendig rengøring af min bil
Gik en indvendig rengøring af min bil, og dybderens af sæder med imprenering
Vel udført arbejde på min bopæl og fornuftig pris
Gik en indvendig rengøring af min bil, og dybderens af sæder med imprenering
Vel udført arbejde på min bopæl og fornuftig pris
Super god oplevelse, de kom og gjorde min bil ren derhjemme så skulle ikke engang afsted for det og den så bare fantastisk ud efter, den så faktisk bedre ud en da jeg købte den som brugtvogn af en forhandler.
Jeg har prøvet mange af de andre små klargørings firmaer men det her er godt nok på 100 niveau over
Jeg havde Jakub fra J/o bilpleje ude, at rengøre min bil, så den var klar til salg, det lignede den lige var trillet ud fra en forhandler, trods den lignede en sandkasse indenfor og beskidte sæder, kan klart anbefale j/o bilpleje, hvis man ønsker følelsen af en ny bil⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️