Jobsonline Reviews

Company details

1. Internet Marketing Service
  2. Online Marketing Agency

Written by the company

Partner voor online werving & selectie Door actief te luisteren naar onze opdrachtgevers krijgen wij inzicht voor het bepalen van een gerichte strategie en het bereiken van de juiste kandidaten. En dat bespaart u tijd en geld. Makkelijke beheeromgeving Zet uw bedrijfsaccount in om uw vacatures te beheren, presenteer uw bedrijf, werf nieuw personeel en krijg inzicht in resultaten. Groot bereik door techniek De manier van zoeken naar een (interim) baan en de werving en selectie van personeel is ingrijpend veranderd. Wij spelen hier op in door onze techniek gericht toe te passen op Google en Social Media.

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

mooie verkooppraat, slechte service

helaas na akkoord te zijn gegaan met de samenwerking. is er geen mogelijkheid tot contact. niet via chat, niet via contactformulier, niet telefonisch. erg slecht begin van de samenwerking. zal dit ook nooit aan iemand aanraden met jobsonline in zee te gaan

September 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Positief

Na telefonisch contact overgehaald om vacature te plaatsen voor €350. Had zo mijn twijfels maar is goed afgelopen, paar goede sollicitaties ontvangen

March 21, 2024

Beste MWA,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn blij dat de vacature ingevuld is en helpen u in de toekomst graag verder!

Rated 5 out of 5 stars

Meerdere sites geprobeerd

Meerdere sites geprobeerd, via Jobsonline de geschikte kandidaat gevonden. Ben tevreden!

March 12, 2024

Beste Natalie,

Wat fijn om te horen dat de vacature ingevuld is, daar doen we het natuurlijk voor!
Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Mochten we u in de toekomst nog kunnen ondersteunen bij een volgende vacature vernemen wij dat natuurlijk graag.

Veel bla bla

Veel bla bla
niks resultaat

February 18, 2024

Beste heer Groven,

Zoals 27 februari j.l. is besproken heeft u de review geschreven omdat u de inlog gegevens niet van ons had ontvangen.
Wij hebben deze op bovengenoemde datum opnieuw naar u gestuurd en daarmee is de review opgelost.

Mocht u nog vragen hebben of verder hulp nodig hebben bij uw vacature verneem ik dat graag.

Rated 1 out of 5 stars

bij elke plaatsing van een vacature…

bij elke plaatsing van een vacature zeggen ze gelijk voldoende sollicietanten te hebben.
steeds hetzelfde verhaal.
oplichters zijn het.
voor sprookjes kun je beter naar de efteling

Dan val ons niet meer lastig

November 21, 2023

Beste heer Lommers,

Ik vind uw review erg spijtig te lezen. Echter, zijn wij tot de ontdekking gekomen dat u geen contact met ons bedrijf gehad heeft en ook geen klant bij ons bent. Is uw ervaring wellicht voor een ander bedrijf bedoelt?

Ik wil u vriendelijk verzoeken uw review aan te passen of contact met ons op te nemen.

phishing mails!

Werkwijze valt in de categorie 'phishing mails'...

October 24, 2023

Beste HR,

De informatie die u nu geeft is te minimaal, om tot een oplossing te komen. Kunt u contact met ons opnemen via 072 567 8955 of administratie@jobsonline.nl?

Met vriendelijke groet, Jeannie

Rated 1 out of 5 stars

W a a r d e l o o s bedrijf!

Na een telefoontje van Jobsonline gaven ze aan 7 kandidaten te hebben voor de functie van automonteur. Er is grote krapte op de arbeidsmarkt dus wij waren superblij. Er zat vast wel 1 tussen. Dus niet. Het waren sollicitaties van mensen die een baan als automonteur wel leuk leken... (!) Mensen die wel eens een wiel hadden verwisseld. Geen van de reacties was een serieuze kandidaat. Niemand had de opleiding automonteur gevolgd. Wel een factuur van bijna 500 euro sturen en gedurende de gesprekken met jobsonline over dit slechte resultaat en hoge kosten voor gebakken lucht, kreeg ik nog een boete wegens te laat betalen. W a a r d e l o o s bedrijf! Trap er niet in. Mooie praatjes maar geen resultaat. Ik zal op LinkedIn mijn netwerk gaan waarschuwen.

July 26, 2023

Beste Marianne,

Zoals u zich nu (anoniem) presenteert, kunnen wij niet met u in contact komen. Graag ontvangen wij uw gegevens zodat we u kunnen benaderen en tot een oplossing kunnen komen.

U kunt ons uiteraard ook bereiken op 072 567 8955 of administratie@jobsonline.nl.

Met vriendelijke groet, Jeannie

Rated 4 out of 5 stars

was een lastige vacature om in te vullen

was een lastige vacature om in te vullen, meerdere vacature sites gebruikt maar door de vacature Professional bij Jobsonline uit te laten zetten is het eindelijk gelukt . Zelfs een andere vacature op onze eigen site is daardoor ingevuld. Kortom tevreden.

Wel enkele negatieve reacties hieronder gelezen, klopt, het is ongeveer ook mijn ervaring met de zaken die verteld worden, maar het is uiteraard aan de kandidaten zelf om te reageren, en dat ligt dan weer aan de advertentie zelf denk ik. Bij mijn weten zijn er tijdens het gesprek geen onwaarheden verteld en is gewoon kort en helder uitgelegd waar ze voor staan en hoe en wat ze doen en wat ik kan verwachten.

Arthur

April 5, 2023

Beste Arthur,

Allereerst vinden we het erg fijn te vernemen dat de vacature ingevuld is, hier streven wij bij elke vacatureplaatsing uiteraard naar.

Mocht je in de toekomst opnieuw gebruik willen maken van onze dienstverlening, kan je natuurlijk altijd even bellen!

Een fijne samenwerking gewenst met de nieuwe kandidaat(en).

Groetjes,

Rated 1 out of 5 stars

Ik wil graag mijn ervaring met…

Ik wil graag mijn ervaring met Jobsonline delen om anderen te waarschuwen voor wat mij is overkomen. Onlangs ben ik telefonisch benaderd door Jobsonline met de belofte dat er een groot aantal kandidaten zich had geregistreerd op hun platform. Ze verzekerden me dat, als ik een vacature zou plaatsen, Jobsonline deze kandidaten actief zou benaderen.

Overtuigd door hun professionele presentatie en het vooruitzicht van een groot aantal potentiële kandidaten, heb ik besloten om een vacature te plaatsen. Helaas ben ik er nu achter gekomen dat dit een grote vergissing was.

Na het plaatsen van de vacature heb ik helemaal geen respons ontvangen, wat volledig in tegenspraak is met de beloften die mij eerder zijn gedaan. Ik voel me misleid en ben teleurgesteld in de diensten van Jobsonline.

Ik raad iedereen aan om grondig onderzoek te doen voordat ze besluiten om met Jobsonline samen te werken. Kijk naar beoordelingen op betrouwbare sites, vraag om referenties en wees kritisch op beloften die te mooi lijken om waar te zijn.

Ik hoop dat mijn ervaring anderen kan helpen om niet in dezelfde val te trappen als ik. Wees alert en zorg ervoor dat u volledig geïnformeerd bent voordat u enige vorm van dienstverlening accepteert.

Eindbeoordeling: Op basis van mijn ervaring, kan ik Jobsonline helaas niet aanbevelen.

March 16, 2023

Beste heer Gul,

Ik vind uw onvrede ontzettend vervelend te vernemen. Helaas krijgen we geen contact met u.
Zou u zo vriendelijk willen zijn mij te bereiken middels 072 567 8955? We lossen het graag met u op!

Met vriendelijke groeten,

Rated 2 out of 5 stars

Slechte investering

Slechte investering

Allemaal mooie praatjes dat ze een geschikte kandidaten hebben maar ze kijken waar je naar op zoek bent en maken daar een mooi verkoop praatje van, vervolgens sturen ze een dikke factuur en bieden gewoon gebakken lucht.
Ook bieden ze een hele hoop verouderde kandidaten waar je niets aan heb
PAS OP WAAR JE JE GELD AAN UIT GEEFT, OPLICHTERIJ!

April 18, 2023

Beste DBI,

Rated 1 out of 5 stars

Doe hier geen zaken mee!

Na een vriendelijk gesprek begrepen te hebben dat ze 14 kandidateen hebben voor onze vacature, in zee gegaan met dit bedrijf.
Echter bleek dit oplichting, niemand verteld je dat ze enkel kandidaten mailen.
Voeren dus minimale diensten voor 349 ex btw
uiteraard geen enkele kandidaad gemeld.

Na een opvraag van hun diensten krijg je een overzichtje dat niks zeggend is.

Laat je niet lekker maken met deze beloftes!

March 24, 2023

Beste Len,

Rated 1 out of 5 stars

Ze bellen dat ze veel geschikte…

Ze bellen dat ze veel geschikte kandidaten hebben zoals beschreven op je vacature.
Geen inzicht en geen 1 sollicitant.
Ook geen inzicht of het daadwerkelijk online is gezet en geen benadering.
Wel 300 laten betalen eerst meteen na veel beloftes een contract via de telefoon maar helaas verder niks mee gedaan.
Had ik maar eerder hun revieuws gelezen.

October 9, 2022

Beste Humeyra Aaa,

Rated 1 out of 5 stars

Levert geen enkele kandidaat op!

Ze verkopen mooie praatjes dat ze kandidaten beschikbaar hebben die zich zeer spoedig aan je zullen voorstellen. Er komt niets uit en het is niet te controleren. Zonde van je geld, dit is de reden dat je telefonisch niets meer in vertrouwen kunt aannemen van telefonische verkopers. Ons advies is geen zaken doen met deze wanpresterende partij.

August 11, 2021

Beste SNV,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look