Jordforureningsadvokat.dk Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Written by the company

Jordforureningsadvokat.dk tilbyder juridisk rådgivning til private og virksomheder, der står med en sag om jordforurening eller en forurenet grund. Jordforurening kan have store økonomiske og praktiske konsekvenser, blandt andet ved køb og salg af ejendom, byggeri, gravearbejde eller ændret anvendelse af en grund. Derfor hjælper vi vores klienter med at skabe overblik over reglerne, ansvaret og deres muligheder. Vi rådgiver blandt andet i sager om forurening fra olietanke og tidligere erhvervsaktiviteter, manglende oplysninger fra sælger, påbud fra kommune eller region samt forurening, der påvirker en ejendoms værdi eller anvendelse. Vi undersøger, hvem der kan være ansvarlig, og om der kan være mulighed for erstatning, forsikringsdækning, kompensation eller krav om oprensning. Bag Jordforureningsadvokat.dk står erfarne advokater med indgående kendskab til sager om jordforurening, forurenede grunde og juridiske ansvarsspørgsmål. Vi hjælper både private grundejere og erhvervsdrivende i hele Danmark og kan bistå gennem hele forløbet – fra den første juridiske vurdering og dialog med myndigheder eller forsikringsselskaber til forhandling og eventuel retssag. Hos os får du personlig og forståelig rådgivning. Vi lægger vægt på at forklare komplicerede juridiske forhold i et klart sprog, så du kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Du kan kontakte os for en gratis og uforpligtende indledende vurdering af din sag. Her gennemgår vi din situation, dine muligheder og de næste skridt, der kan være relevante.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

1 review

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeppe hjalp mig som advokat med at få…

Jeppe hjalp mig som advokat med at få erstatning fra sælger, da jeg fandt forurening fra en nedgravet olietank på min ejendom. Jeg var helt tryg ved at have ham på min side. Jeg har ikke før lavet anmeldelser på trustpilot, men hvis der er én der fortjener 5 stjerner mere end nogen anden, så er det Jeppe.

July 7, 2026
Unprompted review