Company details
Written by the company
Jouw Krachtstation is een kleinschalige sportschool in Bodegraven waar je samen met onze ervaren Personal Trainer in alle rust kunt werken aan een sterker, gezonder lichaam. Ben je op zoek naar een sportschool in Bodegraven waar het níet druk, overweldigend of lawaaiig is? Dan ben je hier op de juiste plek. Bij ons sport je altijd 100% privé: geen vreemde mensen om je heen, geen rijen bij toestellen, geen ongemakkelijk gevoel dat anderen naar je kijken. Alleen jij, en eventueel jouw personal trainer, in een rustige, schone en overzichtelijke privé gym. Veel mensen kiezen voor ons omdat ze willen afvallen, sterker willen worden of weer vertrouwen willen krijgen in hun lichaam. Een deel heeft klachten zoals rug-, nek- of schouderpijn; anderen voelen zich simpelweg niet prettig in grote sportscholen in Bodegraven. Wat je situatie ook is, wij bieden een veilige plek waar je kunt starten op jouw niveau, met begeleiding die past bij jouw belastbaarheid. Onze personal trainer in Bodegraven werkt met fysio-onderbouwde krachttraining methoden. We kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft, waar je startpunt ligt en hoe je verantwoord kunt opbouwen. We besteden veel aandacht aan techniek en veilige uitvoering, zodat je progressie maakt zonder overbelasting. Dat zorgt ervoor dat trainen weer voelt als een oplaadmoment in plaats van een verplichting. Je kunt kiezen voor: • 1-op-1 personal training (vanaf €236 per maand) • Duo training (40% korting p.p.) • Small-group training (vanaf €69 per maand) • Zelfstandig sporten in onze 100% privê gym (vanaf €89 per maand) Welke optie je ook kiest, je sport altijd in een ruimte die volledig voor jou is gereserveerd. Dat geeft rust, focus en helpt je sneller resultaat te behalen, ook als je net begint met fitness en krachttraining of al langere tijd uit je ritme bent. We hebben inmiddels meer dan 100 mensen geholpen sterker te worden, af te vallen, vrijer te bewegen en weer vertrouwen (terug) te krijgen in hun lichaam. Veel van hen dachten eerst dat ze “niet sportief genoeg” waren of dat personal training “te zwaar zou zijn”. Juist bij ons ontdekken ze dat trainen veilig, haalbaar en prettig kan zijn. Jouw Krachtstation is er voor mensen die behoefte hebben aan structuur, hoge kwaliteit personal training en persoonlijke begeleiding op maat. Voor wie wil sporten in Bodegraven zonder afleiding en met een personal trainer die écht met je meedenkt. Ben jij op zoek naar een fijne sportschool in Bodegraven of een personal trainer die je helpt op jouw tempo? Dan nodigen we je graag uit om vrijblijvend kennis te maken. Samen kijken we waar je nu staat en wat voor jou haalbaar is, afgestemd op jouw leven, jouw lichaam en jouw doelen. Even sparren over je doelen? Je bent welkom.
Contact info
Tjalk 78, 2411NZ, Bodegraven, Netherlands
- +316 43252397
- info@jouwkrachtstation.nl
- jouwkrachtstation.nl
People also looked at
No reviews
This company hasn’t received any reviews yet.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.