JP COSMETICS Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo szybko , biorąc pod uwagę termin zamówienia -przed świętami i w czasie ograniczeń związanych z epidemią. Miłe zaskoczenie, po kilku zamówieniach w innych miejscach i czekaniu na przesyłki ok pó... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uwielbiam zakupy w sklepie jpkosmetyki. Szybka wysyłka, doskonały kontakt, nieprzyzwoicie niskie ceny (z tym związana wada - wysoki próg dla bezpłatnej dostawy - trzeba by zamówić zawartość całego mag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Mega ekspresowa wysyłka, towar jak najbardziej zgodny. Polecam z całą odpowiedzialnością sprzedającego.

Rated 5 out of 5 stars

Szybko, sprawnie i bez problemów. Perfuma, którą zamówiłam była tańsza niż w innych sklepach a jest super.

Company details

1. Cosmetics Store

Written by the company

JP COSMETICS oryginalne, markowe kosmetyki w super cenach: Avon, Eveline Cosmetics, Duolife, Faberlic, Artdeco, Bourjois, Revlon, Loreal, Maybelline, Piz Buin, Micro Cell, Max Factor, Oenobiol, Bingospa i inne.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zamówionego produktu.

July 11, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Gosiu, dziękujemy za maksymalną ocenę. Cieszymy się, że szybkość naszej wysyłki oraz otrzymany produkt w pełni Panią usatysfakcjonował, zapraszamy ponownie!

Polecam!!!

Gorąco Polecam!!!

July 8, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Moniko, dziękujemy za gorącą opinię. Pani rekomendacja jest dla nas ważna, jak i dla innych potencjalnych klientów. Zapraszamy ponownie!

Jestem b . zadowolona

Jestem b. zadowolona

July 4, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Panie Elżbieto, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Gdy klient jest bardzo zadowolony, to nam również bardzo przyjemnie, zapraszamy ponownie!

polecam

szybka dostawa, jeszcze nie testowałam produktu

June 29, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Magdo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że szybkość naszej wysyłki Panią usatysfakcjonowała, zapraszamy ponownie!

Szybko

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem 😉 polecam

June 26, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Aaaaaas, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Cieszymy się z szybkiej , bezproblemowej transakcji i zapraszamy do nas ponownie.

Rated 4 out of 5 stars

Tranzakcja przebiegła pomyślnie i…

Tranzakcja przebiegła pomyślnie i szybko polecam.

June 26, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Mariolo, dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się z szybkiej realizacji, ale martwi nas, że nie otrzymaliśmy maksymalnej oceny od Pani. Jeżeli chciałaby się Pani z nami podzielić powodem tej utraconej jednej gwiazdki, to proszę pisać do nas na maila sklep@jpkosmetyki.pl, będziemy wiedzieć, co możemy jeszcze usprawnić.

Jak zawsze pełen profesjonalizm

June 20, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Halino, dziękujemy za tak pozytywną opinię. Same superlatywy, a przecież nie pierwszy raz Pani u nas kupuje, to nas świetnie rekomenduje i napędza ! Zapraszamy ponownie.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, dobry kontakt polecam

June 20, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Panie Szymonie, dziękujemy za maksymalną ocenę. Cieszymy się, że szybkość naszej wysyłki Pana usatysfakcjonowała, zapraszamy ponownie!

Szybko

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Agnieszko, dziękujemy za pięć gwiazdek. Cieszymy się, że zamówienie zostało dostarczone bezproblemowo, a cena produktu była super:)

Rated 5 out of 5 stars

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń i…

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń i bardzo szybko.Jstem bardzo zadowolona. Polecam.

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Małgorzato, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że przesyłka dotarła bardzo szybko, a otrzymane od nas zamówienie spełnia Pani oczekiwania.

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Marzeno, dziękujemy za Pani pięciogwiazdkową opinię. Cieszymy się, ze jest Pani w pełni usatysfakcjonowana z zamówionych produktów i przebiegu realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie.

Świetne zakupy!

June 15, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Kamilo, dziękujemy za tak pozytywną opinię. Świetne zakupy, to określenie nas świetnie rekomenduje i napędza! Zapraszamy ponownie.

Bardzo polecam

Bardzo polecam. Miła i sprawna obsługa:-)

June 9, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Marto, dziękujemy za Pani pięciogwiazdkową opinię. Poza tym rekomendacja dla innych klientów i określenie naszej obsługi, jako miłej i sprawnej dodatkowo nas motywuje! Zapraszamy ponownie.

wspaniały serwis

June 8, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, dziękujemy za wspaniały komentarz. Cieszymy się, że zasłużyliśmy na uznanie kolejnego klienta!

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka! Polecam !

June 7, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Marzeno, dziękujemy za maksymalna ilość gwiazdek. Staramy się wysyłać zamówienia, jak najszybciej, bo patrząc po opiniach naszych klientów (a teraz również Pani) jest to bardzo doceniane :)

Rated 5 out of 5 stars

Wszystko błyskawicznie załatwione .

June 6, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Tereso, dziękujemy za pozytywny komentarz. Staramy się wysyłać zamówienia niezwłocznie, choć określenie błyskawicznie brzmi lepiej :)

Produkty godne polecenia.Myślę,że…

Produkty godne polecenia.Myślę,że zamówię jeszcze nie raz.

June 5, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Magdaleno, dziękujemy za pozytywną opinię i oczywiście zapraszamy do nas jeszcze nie raz :)

Szybka dostawa

Szybka dostawa, żadnych problemów polecam

June 5, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Oliwio, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Dokładamy wszelkich starań, aby transakcje w naszym sklepie przebiegały szybko i bezproblemowo.

Rated 5 out of 5 stars

Realizowane zamówienie zgodne i…

Realizowane zamówienie zgodne i terminowo

May 30, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że realizacja zamówienia zasłużyła na Pani uznanie.

Super ceny

Super ceny
Szybka dostawa
Bardzo dobra jakość

May 22, 2020

Reply from JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Renato, dziękujemy za pięciogwiazdkową opinię o naszej firmie. Szczególnie określenia super, szybka i bardzo dobra, naprawdę miło nam czytać!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look