JRM Pellets Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Goeie communicatie , pellets waren op en netjes bericht toen ze er weer waren en kon zelf datum opgegeven wanneer de pellets geleverd werden. Bij bezorgen netjes op de plek gezet waar ik wou . Top b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zoals altijd geweldige service! De pellets zijn van zeer goede kwaliteit, voordelig en vriendelijke mensen! Er was deze keer iets mis gegaan met de bezorging maar dit is keurig opgelost door JRM. Was... See more

Company replied

Company details

1. Firewood Supplier
  2. Lumber Store
  3. Wood Supplier

Written by the company

"ALLEEN DE BESTE KWALITEIT! Bij JRM Pellets staan wij volledig achter al onze verkochte producten. Daarom kiezen wij ook alleen voor de beste producten! Je vindt bij ons alleen ENplus A1 gecertificeerde houtpellets met weinig as, hoge calorische waarde en weinig restvocht. Daarnaast denken we ook aan duurzaamheid en het klimaat. Bij elke verkochte pallet wordt er een boom in Europa gepland door onze samenwerking met One Tree Planted.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Erg goede service

Erg goede service
Pallets met het beertje zijn super schoon geen zwart raam te gek.
Levering snel en eerst zelfs achterom gebracht.
Super bedrijf

November 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en goede communicatie…

Snelle levering en goede communicatie over de levering.
Ook contact na levering of alles naar wens is gegaan was top.

October 14, 2024

Reply from JRM Pellets

Dank voor je review Raymond! We zien je graag weer terug :).

Groet Jaap
JRM Pellets

Mijn eerste keer.

Ik heb voor het eerst pellets besteld. JRM heeft een duidelijke site. Goed afgestemd hoe en waar gelost zou kunnen worden, want je wilt zo natuurlijk zo weinig mogelijk sjouwen. Moet in mijn situatie helaas wel. Handig, de eerste keer extra een pallet bovenop om een bodem te hebben voor het weer stapelen.

August 19, 2024

Reply from JRM Pellets

Goedemorgen Casper, dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Mooi dat het gelukt is met je extra pallet :)! Tot een volgende keer!

Top bedrijf …

Erg fijn bedrijf die je een goed advies geeft. Ze beantwoorden je vragen netjes en correct. Wij zullen volgend jaar weer bestellen echt een aanrader.

September 16, 2024

Reply from JRM Pellets

Hallo Kristel, dank voor je mooie review! Tot volgend jaar :)!

Rated 5 out of 5 stars

Nu voor de derde keer een bestelling…

Nu voor de derde keer een bestelling ontvangen. Ze nemen altijd netjes contact op om de levering af te stemmen, die vervolgens snel wordt uitgevoerd. De chauffeur is vriendelijk en behulpzaam. Wat mij betreft een uitstekend bedrijf! De Biomasa Excellent pellets branden geweldig en ik heb ze nergens anders goedkoper kunnen vinden.

September 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Wat een stelletje clowns bij…

Wat een stelletje clowns bij jrmpellets. Bestelling wordt ergens midden op de openbare weg neergezet , nadat ze het opgehaald hebben ze dan wel weer snel het geld teruggestort.al bij al een vervelende ervaring die mij te ver tijd en ergernis heeft gekost

July 31, 2024

The Trustpilot Experience