JST LEM - Katastrofe for dansk industri.
JST – “Jænne Stuer Tumper” 😅 Den lå næsten for let,
Spøg til side: Det er de hårdtarbejdende medarbejdere i produktionen, der skaber resultaterne og Niels’ fortjeneste. Min oplevelse er desværre, at de ikke bliver mødt med den respekt, faglighed eller ordentlige ledelse, de fortjener.
Udadtil bliver kommende ledere ved ansættelsen vurderet og screenet grundigt. Samtidig forventes det, at de skal fungere under en nærmeste leder, som efter min vurdering ikke selv ville være blevet ansat efter de samme krav – eller ville være blevet afskediget meget hurtigt, hvis hans arbejde og adfærd var blevet vurderet på samme måde.
Efter min erfaring er Jørgen Krogh Hansens ledelsesstil en væsentlig årsag til, at mennesker med rygrad, kompetencer og faglig stolthed hverken kan eller vil blive hos JST. Jeg oplevede en kultur, hvor der blev skabt interne konflikter, talt dårligt om medarbejdere og ledere samt kastet folk under bussen. Jeg oplevede også, at både unge, lærlinge og sygemeldte medarbejdere blev udsat for et urimeligt pres.
Som afdelingsleder blev jeg vidne til forhold, jeg aldrig tidligere har oplevet i mit arbejdsliv: alvorlige uoverensstemmelser omkring løn, urigtige oplysninger om lokalaftaler, manglende kvalitet, fagligt sjusk og en personlig behandling langt under det niveau, man bør forvente af en professionel virksomhed.
Min klare oplevelse var, at konflikter blev brugt til at gøre virksomheden afhængig af bestemte personer. Produktionen fungerede ganske enkelt bedre, når Jørgen ikke var til stede. Det tror jeg, at mange i produktionen kan bekræfte – hvis de tør stå frem.
Man bliver kort sagt behandlet som en udskiftelig brik i skovlefabrikken – helt bogstaveligt. Ingen ledere går reelt forrest, men mellemlederne forventes alligevel at få medarbejderne til at rette ind uden de nødvendige rammer, beføjelser eller ledelsesmæssige redskaber.
Virksomheden betaler desuden halvdelen af fagforenings- og a-kassekontingentet, hvis medarbejderen er medlem det “rigtige” sted, som virksomheden har en aftale med. Efter mit eget forløb med Dansk Metal mener jeg, at der er god grund til at få undersøgt, om denne konstruktion skaber en interessekonflikt og nogle skrivebordsaftaler, der gavner virksomheden mere end medarbejderne.
Som faglært industritekniker vil jeg anbefale andre faglærte at undersøge arbejdsforholdene, ledelseskulturen, lønforholdene og lokalaftalerne meget grundigt, før de søger arbejde hos JST.
Jeg skammer mig over at have været ansat der. For første gang i næsten 17 år på arbejdsmarkedet står jeg nu med en periode, jeg helst ikke vil have stående på mit CV.
Dette er min personlige vurdering baseret på det, jeg selv oplevede som afdelingsleder hos JST.