See what reviewers are saying
Super tilfreds. Købte en le klint lampe. Blev ringet op af herren fra bolighuset , at samle vejledningen var mangelfuld. Han ville bare fortælle og instruere os i hvordan man samlede den. Super ser... See more
Jeg talt med Juhls Bolighus fredag morgen om en sofa, som jeg gerne vil købe. Jeg vender tilbage 16:30 tiden, og meddeler at vi har besluttet at vi gerne vil købe. Jeg skal bare købe og betale på dere... See more
Fremragende service. Har benyttet dem flere gange ved køb af design møbler og der har aldrig været noget at beklage 'what so ever' tværtimod. Samtidig har de været væsentlig billigere end tilsvarende... See more
Company details
Written by the company
Møbelhåndværk sætter vi i højsædet. Man skal kunne glæde sig over sine møbler hver dag. Møbler skal ikke bare være funktionelle, de skal også være en fryd for øjet . Et møbel skal mærkes og føles, så lad hænderne mærke overfladen. Gennem mere end 75 år har Juhls Bolighus været indbegrebet af møbelhåndværk. Forretningen blev startet af Dagmar og Svend Juhl den 14. maj 1947 i beskedne lokaler ud mod Perlegade, men med store ambitioner om at præsentere det ypperste inden for dansk møbelkunst. Forretningen er stadig i en familieejet virksomhed og drives i dag af Jørn Juhl. Kom ind og oplev arkitekttegnede møbler fra Wegner, Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Nanna Ditzel og mange nye designere.
Perlegade 37, 6400, Sønderborg, Denmark
- juhlsbolighus.dk
En helt fantastisk service
En helt fantastisk service, bestilte den store Secto lampe med stor rabat en tirsdag og om torsdagen, to dage efter blev den leveret i Valby på 4.sal, personligt af Juhl Bolighus 🤩 man kan ikke give stjerne nok for den service.
Det var en god købsoplevelse
Det var en god købsoplevelse. Nemt, hurtigt og en god pris.
Vi talte med forretningen
Vi talte med forretningen, og fik svar på vores spørgsmål, vi endte med at købe varerne.
Hurtige og god betjening dejligt
Hurtige og god betjening dejligt. Jil gerne handle en anden gang
Rigtig fin lampe (Octo Secto 4241) som…
Rigtig fin lampe (Octo Secto 4241) som ankommer hurtigt efter bestilling - tilmed billig sammenlignet med andre hjemmesider. Helt problemfri handel.
Venlig og serviceminded betjening og…
Venlig og serviceminded betjening og hurtig levering.
God pris på et kvalitetsprodukt
God pris på et kvalitetsprodukt. Hurtig levering og behagelig telefonisk hjælp og instruktion😊
God Service og fin info vedr.levering…
God Service og fin info vedr.levering alt var OK
Kompetent og god service.
Den købte vare var som forventet, og Juhls Bolighus leverede en god service i forbindelse med handlen.
Mvh. Jan Nielsen