Fin, pålitelig og hyggelig service.
Fin, pålitelig og hyggelig service. Veldig enkel og oversiktlig bestillingsløsning. Utmerket kommunikasjon. Anbefales på det sterkeste.
JunkBuddy ble startet med én enkel idé: å gjøre det så lett som mulig å bli kvitt ting du ikke lenger trenger. Vi vet at det å kvitte seg med møbler, hvitevarer og annet avfall kan være tungvint — fra å finne noen som kan hente, til å forhandle pris og koordinere tidspunkt. Derfor bygget vi en tjeneste der du enkelt velger hva du vil kaste, bestiller henting og får det plukket opp — uten å måtte legge ut annonser, sende tilbud eller vente på svar fra fremmede på diverse plattformer. Vi leverer foreløpig i Oslo, Follo og Østfold, og jobber kontinuerlig med å utvide dekningsområdet. Målet vårt er å være den enkleste og mest pålitelige måten å bli kvitt avfall på i Norge.
Myrveien 8 , 1434, Ås, Norway
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gutta jobbet raskt og greit. Blide og hyggelige var de også.
Veldig bra og oversiktlig nettside. Valgte fort hva som skulle hentes med forutsigbare priser og tidspunkt for henting. God kommunikasjon til det ble hentet som avtalt.
God kundeservice og hyggelig ansatte.
Kommer nokk til å bruk dette firma igjen i fremtiden.
Oppdrag bestilt og utført samme dag!
Raske og effektive
Kom og hentet innen to timer. Veldig trivelige unge herrer som kom og fikset alt. Veldig flott
Topp opplevelse fra bestilling på nettsiden til henting av søppel! Raskt og presis! Anbefaler disse og kommer til å bruke igjen!
Superfornøyd med opplevelse og svært effektive. Anbefales på sterkeste! De kom presist og var svært ryddig med jobben de gjorde.
Jeg er superfornøyd med hele opplevelsen! Det var enkelt å bestille, og personen jeg møtte var veldig hyggelig og imøtekommende.kommunikasjon underveis var kjempebra.
Effektive, ryddige og hyggelige. Anbefales på det varmeste!
Raske med å avtale henting samme dag.
Ryddig og redelige 🌞
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.