Kan virkelig ikke anbefales.
Det her sted formåede at ødelægge hele oplevelsen fra det øjeblik, vi trådte ind ad døren.
Vi havde reserveret bord, men blev alligevel efterladt stående i 10–15 minutter, mens personalet ignorerede os. Da der endelig kom en medarbejder, blev vi mødt med en flabet og ligegyldig attitude, som om vi var til besvær – selvom det var dem, der ikke havde styr på deres egne reservationer.
Ventetiden på maden var absurd. Vi ventede omkring 30 minutter på en meget lille bestilling, og når man kun har 2 timer til at spise, er det direkte respektløst over for gæsterne. På grund af deres langsomme service nåede vi kun at bestille to gange, før tiden var gået. Det føltes som at blive snydt for noget, vi havde betalt for.
Udvalget var desuden elendigt. Der var næsten intet at vælge imellem, og hvis man ville have noget ordentligt kød, skulle man betale 20 kr. ekstra pr. stykke. Det virker som ren grådighed pakket ind i et dårligt buffetkoncept.
Stemningen i restauranten var fuld af utilfredse gæster, og det var tydeligt, at vi langt fra var de eneste, der var skuffede.
At restauranten lige er åbnet, gør det kun værre det her er en virkelig dårlig start, hvis det er sådan, de vælger at behandle deres gæster.
January 12, 2026
Unprompted review