Kabel Manden Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Handler med falske kopi-varer!!

Handler med falske kopi-varer!!

ADVARSEL ADVARSEL - ifølge CVR registret er firmaet nu ophørt, så lad være at købe flere ting ved dem.

Købte 3 stk "originale" Samsung micro usb kabler ved kabel-manden og fik tilsendt 3 kabler der umiddelbart lignede Samsung kabler.

Der er ikke mange der ved det, men det er faktisk kablernes kvalitet der afgør hvor hutigt de kan lade din telefon, og derfor var det vigtigt for mig at det var originale kabler der kunne lade over 1200mA.

Men mega snydt blev jeg - for jeg havde kablerne med ned i YouSee shoppen, som med 100% sikkerhed kunne sige at det var kinesiske kopi-kabler.

Jeg skriver en mail til Kabel-manden og reklamerer over mine kabler, men jeg hører absolut intet fra dem.
Mit ordre nummer er : LRBGTGQVQ

Min anbefaling er at man holder sig langt væk fra den skodbutik, da de åbenbart hverken ved hvad ægte varer er, og ej heller kundeservice.

June 26, 2019

Jeg er blevet snydt ....

Jeg er blevet snydt ....
Jeg købte en lyskæde og fik d. 23.4 en mail om, at varen var afsendt med DAO til levering i en kiosk tæt på min bopæl. Pengene blev trukket på min konto, men jeg har aldrig modtaget varen. Når jeg søger på forsendelsesnummeret på DAOs hjemmeside, får jeg beskeden, at nummeret ikke findes.
Man kan ikke ringe til Kabel-manden, og de har ikke svaret på mine 3 henvendelser.

Dagen efter jeg lagde denne anmeldelse på tristpilot henvendte Kabel- manden sig til mig for lige at høre, om jeg havde modtaget min vare. Pudsigt, men nu er varen modtaget.

May 12, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte et sdxc kort og betalte…

Jeg købte et sdxc kort og betalte ekstra for den skulle leveres hjem til mig med DAO. uheldigvis pakken kommer til en pakkeshop hvor jeg ikke har mulighed for hente pakken derfra.. skriver til kundeservice også sagde det at DAO har forsøgt og afleverer pakken men du ikke har været hjem. Det er ikke klar over at DAO afleverer pakker mellem kl 04 og 07 om morgenen og det er ligeglade med personen er hjem eller ikke er der for det banker ikke på for og aflever posten. det ligger den enten i postkassen eller ved håndtaget. det her forklaringer skriver jeg til kundeservice og nu er der gået flere dag hvor det ikke svarer mig på mail.. virkelig virkelig skidt handel og oplevelse.

September 11, 2018

Hej Shabab

Vi ville ønske vi kunne genkende forløbet, men det er ikke helt tilfældet. Du bestiller din ordre med levering fra DAO365 - Dette fragtfirma levere ganske rigtigt tidligt om morgenen, da det er Dansk Avis Ombud, som benytter sig at muligheden for pakkelevering når de også aflevere blandt andet aviser. Tidsrummet de levere i fremgår også af de oplysninger både de og vi giver. I det her tilfælde har de været forbi dig kl 10:20 om formiddagen, så tidsrummet du nævner stemmer ikke overens med virkeligheden. Hvis du er i tvivl, så kan du se hele leveringsforløbet her: https://track.pakkelabels.dk/dao/00057126960304270435

De ligger normalt pakken i postkassen eller ved døren når det er muligt, men melder via deres track and trace, at døren er låst og ingen reagere ved ankomst. Derfor er det normal praksis (som hos alle andre fragtleverandører), at pakken leveres til nærmeste pakkeshop. Dette bliver du meget forarget over, og kræver at vi levere den på din adresse. Da det ikke er os, men DAO365 der håndterer leveringen af pakken, beder vi dig rette henvendelse til dem, for at høre om det er muligt med genlevering.

Det melder du så tilbage dagen efter, at det kan de ikke. Vi opfordre dig derfor til at afhente pakken som ligger i en pakkeshop mindre end 5 minutter væk fra din hjemmeadresse. Dette nægter du.

At vi ikke har svaret dig på mail er jo ikke korrekt. VI har en hel samtale der er startet d. 07.09.2018 og frem til i dag, hvor du har skrevet med vores kundeservice team over flere omgange. Senest har du fået svar fra dem i dag d. 11.09.2018 klokken 10:20, hvor vi informerer dig om at vi ikke tager ordren retur da det 1. Er en skaffevarer, som tydeligt fremgår på produktet, og som ikke er omfattet af returretten. Og at vi 2. Ikke godkender en retur blot fordi man nægter modtagelse, da det er giver ekstra omkostninger for os.

Vi er kede af at du giver os en dårlig anmeldelse på baggrund af en noget forkert historie, men håber at du i det mindste får afhentet den ordre som vi har leveret til dig.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god kunde- og reklamations service !

Virkelig god service !

Jeg chattede med en da jeg var i tvivl om en lyskæde - Lynhurtigt fik jeg hjælp og levering dagen efter, virkelig god stil (og selvfølgelig med DAO og ikke sneglefart PostNord)

Efter jeg fik lyskæden sat op, var der en defekt med nogen af lysende, så nogen af dem ikke lyste. Efter en hurtig chat med forklaring af problemet samt oplysning af ordrenummer, blev der sendt en ny UB.

Det er virkelig god service, og dejligt at man stadigvæk i dagens Danmark ikke er "skyldig" før modsatte er bevist, men at man godt kan forklare kort hvad der er sket uden at skulle dokumentere i hoved og r**.

Jeg handler afgjort her igen og vil anbefale alle at smutte forbi deres hjemmeside og tage et kig på de mange produkter de har - og husk at brug chatten, man får svar lynhurtigt :-)

December 11, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fik hurtigt leveret opladere og kabler

Fik hurtigt leveret opladere og kabler. Da jeg senere fik problemer med kabel, skrev jeg blot en mail med billed og fik hurtigt svar og tilsendt nyt. Meget rart at det gik så nemt og meget tilfreds med min bestilling hos kabel-manden.

November 5, 2017

Ikke penge retur

Jeg købte et kabel, og modtog det forholdsvist hurtigt, dog kunne jeg ikke bruge det, og sendte det hurtigt tilbage, med hjælp fra kundeservice - de vidste det altså godt.

En uge efter havde jeg intet hørt, og skrev så til dem - de havde ikke modtaget pakken. Derefter blev der skrevet frem og tilbage i en måned, og resultatet blev, at de ikke har modtaget min pakke, og at jeg derfor ikke får mine penge retur.

Måske ikke 100% deres skyld, men stadig en dårlig oplevelse for mig!

May 7, 2017

Hej Nanna

Vi er naturligvis kede af at du giver os en dårlig anmeldelse på baggrund af egen fejl. Du sender en returpakke til os sendt som brev. Dette er stik mod alt hvad vi anbefaler i vores handelsbetingelser.

Denne pakke er uden track and trace, og vi kan derfor ikke spore den. Pakken er ikke dukket op hos, og vi anbefaler dig at kontakte PostDanmark. Her siger du at de ikke kan finde den for dig.

Det er klart at vi ikke kan returnere ordrens beløb for dig, når vi ikke har modtaget varen retur. Præcis som vi ikke ville fakturerer dig for en ordre du ikke har modtaget.

Vi beklager at du har valgt at sende pakken uden tracking, men mener dog trods alt ikke at det er vores fejl.

SNYD

Jeg købte en hdmi adapter hos Kabel Manden, dog var den i stykker, da jeg fik den. Jeg sendte den derfor retur, og hørte ikke noget fra Kabel Manden. Først da jeg senere sendte en rykkermail "var den lige blevet sendt på værkstedet". Efter lidt længere tid var svaret, at jeg selv havde ødelagt den, så jeg fik ingen erstatning. Kan ikke anbefales.

March 5, 2017

Hej Thor

Vi er jo ikke helt enig i det du skriver.

Du købte en HDMI til VGA adapter hos os. Denne sender du ind til reklamation fordi du mener den ikke virker. Det kan vi konstarere at den ikke gør, men at det det er selvforskyldt.

Adapteren er fyldt med ridser på hele "huset", og selve VGA delen af adapteren er trykket helt ind i den fordi man har brugt vold.

Vi afviser derfor reklamationen og tilbyder at sende den retur til dig.

Derfor er der lidt usikkerhed om hvad du føler er snyd i denne sag? Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@kabel-manden.dk

Mvh

Kabel-manden.dk - Kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Billigt, hurtig levering og god kvalitet.

Jeg bestilte et HDMI-kabel. Det blev leveret hurtigt og kvaliteten er helt i top. Jeg har tit været ude for dårlig kvalitet med HDMI-kabler, men det er bestemt ikke tilfældet her.
Jeg vil helt klart handle igen her, når jeg i fremtiden står og mangler lignende.

January 31, 2017

Fantasktisk tjeneste

Bestilte trådløse højttalere for min børn til jul og den samme dag fik jeg mail fra en fra Kabel-manden hvor de beklagede men højttalerene var udsolgt. Da det var en fejl ind på deres hjemmeside fik jeg tilbud om lidt dyrere højttalere til den pris jeg betalte for de andre og hvis det var i orden fra min side vil de være sendt af sted med det samme så de vil nå frem før jul (jeg bestilte dem 6 dage før jul). Fik dem leveret til døren 4 dage senere og er så glad. Tak for mig.

December 26, 2016
Rated 2 out of 5 stars

levering ?

Bestilte nogle kabler, dagen efter fik jeg en mail om de var afsendt, dagen hvor jeg skulle hente pakken fik jeg ikke nogen sms fra det fragtfirma de bruger, skrev til fragtfirmaet men de kunne ikke se nogen pakke i deres system, skrev så til firmaet og de vil kontakte fragtfirmaet, spurgte efter en pakkekode flere gange, langt om længe fik jeg den så og skrev tilbage til fragtfirmaet med den kode, de kunne så se at pakkelabel var bestilt efter jeg havde snakket med firmaet så de havde ikke sendt den pakke dagen før som de ellers skrev i den mail, det hele endte så med at de annulerede det hele istedet for at erkende at de havde lavet en fejl, mærkelig måde at drive et firma på.

September 28, 2016

Hej Allan

Vi er ikke helt enige om udlægningen af sagen her. Der er endda sendt dokumentation til dig om at vi har sendt pakken fra vores lager den pågældende dato.

Ordren blev annulleret med det samme da vi ikke kunne blive enige, og det var herefter du mente vi skulle have anmeldelsen. Vi tager naturligvis alt kritik til os.

Der er intet ønske om at kaste med mudder fra vores side, men vi føler også at det er lidt unfair at udlægge en sag komplet forkert.

Perfekt

God butik som jeg har brugt flere gange - hurtig service, gode produkter også gode priser.
Kundeservicen er også i top.

June 14, 2016

Take a closer look