Kaffeochte Reviews 10

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Köp inte från detta företag.

Köp inte från detta företag.
Jag köpte 12 tabletter med motiv av Stig Lindberg. Såg fina ut, plastbelagda, men det visade sig att de inte var förseglade i kanterna så minsta spill i kanten sugs in och bildar en mörk fläck. De vägrar att reklamera. När jag sa att jag i så fall skulle skriva negativa omdömen på nätet så - hör och häpna - hotade man med att polisanmäla mig! Man tror knappt det är sant, att ett svenskt företag beter sig som ett oseriöst och suspekt anonymt nätbolag. Kaffe och Te ingår tillsammans med Heminreda i Novodesign AB i Bålsta. Man får väl anta att det råder samma företagskultur där så köp för säkerhets skull inget från något av företagsdelarna.

August 11, 2023

Blev riktigt besviken.

Blev riktigt besviken.
Beställde flera olika smaker, tyvärr smakade dom bara riktigt billigt kaffe. Ingen smak av varken äppelkaka eller jordgubb.
Skrev även en recension på deras hemsida men den försvann på några minuter.

December 26, 2021
Rated 1 out of 5 stars

En av mina absolut sämsta…

En av mina absolut sämsta kundupplevelser någonsin. Köpte te på kaffeochte.se som vid leverans inte överensstämde med bilderna på deras hemsida. Istället för de engelska förpackningarna som visades på hemsidan fick jag förpackningar med obegriplig finsk text. Jag ringde och berättade att dessa inte gick att använda till det event de var tänkta för men mannen blev direkt aggressiv och helt oresonabel. När jag förklarade att det inte är tillåtet att ha vilseledande bilder på hemsidan skrek han – Du ska inte mopsa upp dig mot mig! Du har fått te och det spelar ingen roll hur förpackningen ser ut!
När jag återigen förklarade att jag ville returnera varorna som inte kan användas på grund av fel förpackning skrek han igen och slängde på luren.

Förutom att jag aldrig någonsin råkat ut för en otrevligare människa, helt utan servicekänsla, kan jag tillägga att produkterna dessutom var av usel kvalitet. Köp inte från detta oseriösa företag. STOR VARNING. Jag var tvungen att driva en process med hjälp av betalningsföretaget för att få HÄLFTEN av pengarna tillbaka. Det kom inte att handla om pengarna för mig, det var en struntsumma i sammanhanget. Det handlade om att ingen ska få behandla kunder eller andra människor på det sättet som mannen på kaffeochte.se gjorde.

November 11, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ingen kvalité till stor kostnad

Jag har köpt kaffe på denna hemsida två gånger. Första beställningen fick vi jättegod smaksatt kaffe (dumle och belgiskt chocklad). Åtta månader senare beställde vi dessa två smaker plus smaken bounty, totalt 3 kg som kostade oss runt 900kr. Till vår största besvikelse fanns det ingen smak i någon utav dessa. Vi hade lite kvar från smaken dumle sedan tidigare beställning som i jämförelsen smakar mer dumle än den nya beställningen. När jag ringde de, varande de mig för att reklamationen förmodligen inte kommer att bli godkänt då detta handlar om smakupplevelse och att de är helt säkra på hur denna beställning har skötts. Förmodligen har de helt rätt, men för mig var det sista köpet hos kaffeochte och ingen bekant kommer göra sitt köp där heller.

April 14, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Man får vad man betalar för

Man får vad man betalar för. Lågkvalitetsteer till ett billigt pris.

February 1, 2019
Kaffeochte logo

Reply from Kaffeochte

Hej Mia
Det tar vi som ett bra betyg att du är nöjd med priset. Du har köpt flera av våra omtyckta storsäljare, men smaken är som baken. Glädjande dock för så många andra som får goda teer till bra pris.
Hör gärna av dig och berätta vad du tycker om så kan vi guida dig rätt, vi har smaker för alla.
Med vänliga hälsningar
KaffeochTe.se

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look