Kajakmanden Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Havde en flok unge mennesker med på tur og alle fik en kajak, der passede til deres erfaring og ønsker. Vi havde en magisk dag på vandet og blev guidet til at sejle den smukkeste tur med pitstop et særligt fredfyldt sted

May 18, 2024
Kajakmanden logo

Reply from Kajakmanden

Tak for den fine anmeldelse🙏🏼

Imødekommende og god service

Bestillingen over mail og telefon var let og Birger var meget behjælpelig ift. vores behov - han gav os blandt andet en introduktion til kajakroning uden ekstra beregning. Han sørgede desuden for at rykke lokation for vores sejlads så vi kan komme afsted på trods af for kraftig blæst ved vores oprindelige lokation.

October 12, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Må hellere lære ikke at svine…

Må hellere lære ikke at svine lærredsbåde til under udlejning af plastic-raketter. Ellers glimrende service, da du leverede kajak til en kammerat på min matrikel.

October 7, 2023
Kajakmanden logo

Reply from Kajakmanden

Kære Andreas
Jeg har lidt svært ved at forstå din anmeldelse for vi to har aldrig mødt hinanden, ligeledes har jeg aldrig mødt din kammerat og det kunne være rart med en dialog om “at svine andre kajakker til” jeg ved faktisk ikke hvad du referer til.
Mvh
Birger ejer af kajakmanden.dk

Kajakmanden

Kajakmanden , er genial , Birger er sjov og Hjælpsom, service er i top, der gives gerne råd og vejledning ,kajak hyggesnak .., udstyret er prima i orden - jeg har benyttet Birger både i kbh og i hans hood i Roskilde og alt har fungeret tip top !
Helt helt klart min bedste anbefaling og så er priserne meget meget fair ;-)
Bh Henrik

May 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kursus og ture hos Kajakmanden, Birger.

Har både været på kursus og søndagstur for de morgenfriske, med Birger og hans hjælpeinstruktører. Der er læring, hygge og en stor portion humor.
Har også fået god guidning til vores køb af egne kajakker.
Der er stor viden hos Birger og hans hjælpere, som de gerne deler ud af.

July 10, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Birger er en super dygtig og erfaren…

Birger er en super dygtig og erfaren instruktør, der på fineste vis formidler den brede erfaring han har med havkajak, og krydrer læringen med humor. Det er en fornøjelse at deltage på kursus og ro med ture sammen med Birger. Der er fokus på sikkerhed og kajakkerne er gode og stabile, altså et miljø du kan føle dig tryg i. Jeg kan kun anbefale Kajakmanden.dk

December 28, 2020

Alt er godt!

Birger er en fantastisk instruktør, god til lære fra sig, at få folk at føle sig trygge i kajakken og ikke mindst at lege med dem, der vil lege med! Sjovt, lærerigt, vådt 😄 og masser af natur, motion og frisk luft - jeg kan på det varmeste anbefale havkajakoplevelser med Birger!

December 23, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været på flere af Birgers…

Jeg har været på flere af Birgers fantastisk ture, en sand fornøjelse.
Introtur fra Herslev, aftentur fra Veddelev og rundtur i Københavns kanaler.
Birger er en mester i kajak og fantastisk til at lære fra sig.

December 23, 2020

Kajakmanden

Kajakmanden - en af de dygtigste instruktører i Danmark.
Det er tydeligt, at Birger har lige dele alvor og humor på sine kurser og ture. Han er meget kompetent med en god faglig ballast samt med erfaringer fra mange år på vandet. Birgers CV burde tale for sig selv - her er der tale om en instruktør, som virkelig har prøvet det meste på egen krop.

October 31, 2020

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Vi tilmeldte os et 2 dags IPP2 kajak kursus og blev mødt af 2 super kompetente og go’e instruktører, som i en rolig og behagelig undervisning fik os alle igennem kurset på en sjov og humoristisk måde. Super fed stemning. Efterfølgende har vi været med på flere af Kajakmanden’s Mandags ture som er nogle virkelig fede ture på fjorden i solnedgangen sammen med en masse andre kajak og vand glade mennesker

October 31, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk

Bestilte 4 havkajakker i 2 timer fra Roskilde Havn pr. telefon med ejeren. Desværre blev vores aftale glemt. Ved telefonisk kontakt til ejer blev der blot beklaget. Kan bestemt ikke anbefales.

July 26, 2020

Take a closer look