Kalifi Digital Reviews 1

2. SEO Service
  3. Social Media Agency
  4. Web designer

Written by the company

Kalifi Digital helpt ondernemers groeien met slimme websites, online marketing en AI-oplossingen. Wij ontwerpen professionele websites die niet alleen mooi zijn, maar ook gericht zijn op resultaat. Daarnaast ondersteunen we bedrijven met SEO, SEA, social media, e-mailmarketing en AI-automatisering om meer klanten te bereiken en processen te verbeteren. Bij Kalifi Digital geloven we in persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en oplossingen die aansluiten bij de doelen van iedere ondernemer. Geen standaardaanpak, maar maatwerk met focus op duurzame groei.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Laat wensen/ideeën tot leven komen

In onze digitale wereld is dit bedrijf nog menselijk, oog voor de klant en zijn wensen (deze in samenspraak tot leven laten komen).
Mocht je hulp nodig hebben bij het bouwen van een website, webshop, marketing op internet, onderhoud en up to date houden van de gebouwde website, kies dan voor Kalifi Digital.
Wij zouden zo weer met hun in zee gaan en voor ons zijn ze goud waard en dus 5 sterren.

June 12, 2026
Unprompted review
Kalifi Digital logo

Reply from Kalifi Digital

Bedankt voor deze mooie review en het vertrouwen in Kalifi Digital!

Fijn om te horen dat onze persoonlijke aanpak en samenwerking zo positief zijn ervaren. Juist het meedenken met de klant en het vertalen van ideeën naar een resultaat waar iedereen trots op is, vinden wij erg belangrijk.

Nogmaals bedankt voor de mooie woorden en we kijken uit naar een eventuele toekomstige samenwerking.

Kalifi Digital

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look