Skolhuset i Kalv 👍
Jag och min dotter sov en natt i Skolhuset efter att ha besökt Ullared (Gekås ligger ca 25 min från Kalv) och hade en väldigt mysig vistelse på vandrarhemmet. Mottagandet var trevligt, rummet fint och fräscht med bekväma sängar. Vi badade i Kalvsjön på en fin liten badplats bara några hundra meter bort med sandstrand, sandbotten och en ny brygga. Det fanns omklädningsrum där också. Vi tog både ett kvällsdopp och ett morgondopp.
Jag hade beställt till frukost som stod i kylskåpet med mitt namn på - två sorters juice och yoghurt, mjölk, flera olika pålägg, lite grönsaker och ägg. Till det även fyra olika brödsorter, flingor och müsli, havregryn om man vill koka gröt, kaffe och te. Vi saknade inget, men för oss som åt en liten snabb frukost (en liten skål yoghurt och varsin macka) strax innan sju så kändes det lite dyrt - men ändå värt servicen. Om vi inte haft så bråttom därifrån kunde vi ha dukat upp och gjort i ordning en riktig "hotellfrukost" med det som fanns.
Om jag ska bo i området igen någon gång så kan jag absolut tänka mig att återvända till Kalvs Skolhus!