Går in en runda men snart ut igen. Tunt material ofta syntetiskt plastigt så man fryser vintertid eller svettas på sommaren i dem. Fel med ett fåtal färger som inte alla vill bära. Det som v... See more
Company replied
Company replied
Går inte hämta ut varorna som man beställt och betalat för online utan fysisk id kort. Vem går i dagens samhälle och system med fysiska id kort allt är modernt och mobilt. Förstår inte varför BankID s... See more
Ei voi antaa negatiivistä palautetta tuotteesta, eivät julkaise sitä vaan kehottavat vain tekemään reklamaation. ” Hyvä M S Pahoittelemme, että tuotteen laatu on ollut pettymys. Ota myymälään... See more
Idag Lördag 1/6-24 , så var min fru intresserad av handla en baddräkt i Kappahl Birsta Sundsvall . Där fick hjälp av fantastisk duktig kvinna som heter ” Lillan” . Min fru som har skolios, artros ,... See more
KappAhl publ AB is a Sweden-based company engaged in the fashion industry. The Company specializes in design, marketing and sale of apparel and accessories for women, men and children. The Company’s products comprise underwear, swimwear, indoor and out...
Idrottsvägen 14, 431 62, Mölndal, Sweden
Replied to 30% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Utrolig dårlig service af den sureste ekspedient..
Man følte sig ikke velkommen.
Der kommer jeg ikke mere.
Jätte fina kläder, handlar här ofta! 😍 Mitt senaste köp så köpte jag en jacka sån bra hållbarhet och älskar designen!
Idag var jag i KappAhl i Ingelsta köpcentrum i Norrköping. Omklädnings rum var väldigt smutsigt. Läskigt att byta kläder.. Besviken
Bra priser på kvalitativa kläder. Trevlig personal. Riktigt fina jeans.
Många kläder i stora storlekar. Personalen är jättetrevligt. Hjälper när jag kommer med rullstolen i butiken. Alltid glad att dom hjälper hitta fina kläder
Jag fattar inte vad som har hänt med Kappahl. Förr i tiden handlade jag deras Hampton Republic för damer. Nuförtiden verkar Kappahl ha blivit en butik med tråkig stil och mycket XLNT. Inget fel med XLNT. Det är bra för de som behöver det men varenda gång jag får reklam email av Kappahl är det bara XLNT. Jag har aldrig köpt XLNT från Kappahls så varför skickar de mig reklam för det? Och de har tagit bort Hampton Republic för dam. Trist.
Jag har ingen bil och har ingen hjälp. Sitter isolerad då jag inte kan vaccinera mej p.g.a mina sjukdomar
Jag köper inte av nån om de inte har hemleverans och jag betalar vad det kostar att få varorna hemleverade.
Om jag måste hämta ut även på en stor affär är jag så rädd att all min energi är borta för resten av dagen.
Mycket dåligt i dessa tider inte erbjuda hemleverans. Jag köper av mycket mindre företag som har hemleverans och kostar bara 49 kr att leverera hem.
Beställde via deras app. Den kunde absolut fungera bättre. När jag tryckte på ett plagg efter att ha valt kategori och filtrerat och sedan tryckte tillbaka igen så hoppade den fram till början och jag var tvungen att välja filter igen. Väldigt tröttsamt.
Lite längre leveranstid än förväntat men kundtjänst svarade snabbt.
Snabb leveranstid om man beställer att hämta upp i butik istället.
Jeg elsker jeres hjemmeside, dejlig overskuelig og gode priser. Lækker kvalitet og hurtig levering🥰
Har en del bra kläder och bra erbjudanden men leveransalternativen är under all kritik. Ingen annan webbutik jag handlar i har så dåliga alternativ. Jag beställer grejer online för att jag vill slippa gå till butik, men när man då måste betala för frakt om man inte vill hämta ut i butik kan det lika gärna vara
KappAhl är egentligen värda ett MINUS. Så himla lurad man kan bli! Efter flera negativa händelser med expediter i butik (beställt online -> hämtat ut i butik) då de gjort fel, ej registrerat byte av storlek t. ex vilket lett till att en annan expedit på KappAhl i U-a city förstört en massa. Hon var så otrevlig man kan bli fastän jag inte själv gjort något fel! Det var inte jag som varit expedit vid byte av strl dagen innan, när jag hämtade ut paketet i en annan butik.
Expediten på KappAhl i U-a city skrek och svor om att hon inte kan göra något. Jag frågade varför hon använde denna ton emot mig. Då blev hon ännu mer otrevlig. Det blev enormt pinsamt! Jag gick helt enkelt därifrån för ett sådant kundbemötande är inte acceptabelt. Har aldrig varit med om värre expedit faktiskt - någonstans.
Jag kontaktade kundtjänst som skrev att en butik är skyldig att hjälpa till trots att en annan strulat till det. De får inte hänvisa till att "någon annan gjort fel så sorry vi kan inte göra något".
Trots att flera fel gjordes enligt kundtjänst så meddelar de att de inte kan göra något! Det hade de visst kunnat!
Det värsta är dock att en expedit FÅR och KAN bete sig så, komma undan med det. Övriga expediter i butiken tyckte att det blev en jobbig situation såg jag, de verkade nästan rädda för den här unga kaxiga expediten. Vill man inte ha fler kunder är det perfekt att ha en sådan som hon anställd. Jag handlar iaf aldrig mer på KappAhl! Hade kundtjänst hjälpt mig med de fel som gjorts från start så hade jag tyckt att det var ok. Nu gjorde de inte det. Jag var en av KappAhls bästa kunder i somras och då fanns inte denna expedit där. Jag var känd som en bra kund från sommaren av övrig personal och en försökte därför hjälpa mig, ville hjälpa mig. Men hon blev överkörd av den här tjejen! När kundtjänst intr ville hjälpa med något blev det droppen. Kände att nej, jag slutar handla på KappAhl oavsett erbjudanden osv. (Deras kläder är överlag tantiga ändå, med undantag för en del av sommarkollektionen de hade.)
Tack till Ana på Kundtjänst som fick mig att vilja handla på Kappahl online i somras från att knappt ha gått in i en KappAhl-butik. Tack också till den personal från i somras som var toppen då jag är sjuk och inte kan prova i butik i pga svåra ryggsmärtor vilket gjorde att jag fick byta en del osv. Men - KappAhl förlorade en bra kund.
Väldigt serviceinriktad !
Positiva medarbetate, trevlig bemötande.
Kundfokuserade !
HALANT!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.