Karma Shop DeLuxe Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Velkommen til Karma Shop Online - Gå på opdagelse i et univers af fede og specielle produkter der tiltaler både krop og sjæl.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Kanon håndtering af reklamation

Fik leveret 2 stk. store krukker ø80cm.
Da vi pakkede dem ud kunne vi konstaterer at der var en lille revne i den ene krukke - kontaktede Karma Shop og fik sendt et par billeder af revnen.
Fik følgende svar fra Karma Shop: Vi sender en ny til dig - vi skal ikke ud i noget sats med om den holder.

Super fedt at man ikke skal diskutere sådan en reklamation.

Mvh
Martin Bo Østerkær

June 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, de reddede min knagerække forelskelse! 😍

🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg blev helt forelsket i en knagerække fra Karma ShopDeLuxe, men den kunne kun købes i et sæt af to og jeg skulle virkelig kun bruge én. Jeg skrev til dem i håbet om, at de ville gøre en undtagelse… og det gjorde de!

De var så søde og imødekommende, og lod mig købe en enkelt. Det er sjældent man møder webshops, der tager sig tid til at lytte til den enkelte kunde og faktisk gør noget ved det. Det siger ALT om deres værdier og kundeservice.

Jeg er ovenud glad, både for knagerækken og for den behandling, jeg fik. Tusind tak til Karma Shop DeLuxe, I fortjener alle stjerner herfra 🌟👏

July 30, 2025

Wow!

Jeg har ledt efter et nyt foderhus til mine vilde fugle et stykke tid, da mit gamle hus ikke kunne mere.
Jeg så tilfældigt et opslag på facebook fra
Karma-shop. Et hængende foderhus fremstillet af massivt egetræ med tagpap på taget.
Efter kun 2 dage modtog jeg huset!
Det er det flotteste foderhus, jeg nogensinde har set i mine 25 år som ivrig fuglefodrer!!! Jeg er fuldstændig blæst bagover.
Nu bliver jeg da nødt til at kigge på andre produkter fra firmaet.
Stor ros til Karma-shop og til dem, der har fremstillet foderhuset!

November 8, 2023

Ny pumpe til vandfontaine

Jeg søgte på ny pumpe til mine forældres vandfontaine. Så der var et magen til hos Karma Shop DeLuxe. Jeg ringede og forespurgte, om det var muligt at skaffe en ny pumpe. Jeg skulle skrive en mail, og sende foto af vandfontaine. Samme dag svar retur, at den kunne han få hjem til torsdag. 1-5 hverdages levering. Jeg bestilte, og allerede fredag kom pumpen, og mine forældre er så glade. Alt virker igen. Fantastisk service og hurtig forsendelse. Kan absolut anbefales :-)

September 12, 2023

Min bedste anbefaling til Karma Shop og Jesper

Bestilte en stor blomsterkrukke tirsdag (der stod at der kunne gå op til 14 dage inden levering). Jeg var lidt i tvivl om hvordan den blev leveret, men Jesper tog straks telefonen og ydede super information og service.
I går fik jeg en sms om tidspunkt for levering i dag torsdag mellem kl. 11.24-13.24….jeg troede ikke mine egne øjne. I dag fik jeg så en sms om at det før sendte tidspunkt for levering blev lidt forsinket til ca. kl. 15.24, hvilket holdt stik. Jeg er overvældet af begejstring for informationsniveauet og den gode service hos Karma Shop DeLuxe….der handler jeg gerne igen og kan kun anbefale.
Blomsterkrukken var super flottere…flottere end forventet…alt var tip top.
Tusind tak 👌🤩

August 19, 2022

Fantastisk service

Bestilte 3 stk. Lechuza Altankasser samt vægbeslag. Varen var ikke på lager, men takket være et godt samarbejde med deres leverandør i Holland, modtog jeg kasserne 3 dage efter bestillingen. Super flot service.

July 14, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super god service hos Karma Shop…

Super god service hos Karma Shop Deluxe. Jeg bestilte en lampe lørdag, og allerede tirsdag blev den leveret. Der var lidt udfordringer med lampen, og i den forbindelse fik jeg fantastisk og hurtig service. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Karma Shop Deluxe.

November 18, 2020

Kan anbefales

Hurtig levering, alt var som det skulle være. Hvis man er til boheme stilen, er webshoppen værd at klikke ind på.
Helt sikkert et sted, jeg vil handle igen.

January 14, 2020

I dag

I dag , 2 dage efter bestilling, stod der allerede en fint pakket stor og smuk skulptur på min matrikel.
Super service, helt i orden vare, for en helt i orden pris, bonus!
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler der, 5 stjerner herfra.

March 13, 2019

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look