Alt fungerede perfekt 🥇 Og jeg glæder mig virkelig over et godt køb, smukt smukt keramik, de flotteste farver på alle mine krus og en enkelt skål, måtte også lige med 🙏
See what reviewers are saying
Company replied
Bestilte to müsliskåle og en salatskål i weekenden og fik dem med posten tirsdag. Beskrivelsen på hjemmesiden er rigtig god og grundig og alle tre dele lever fuldt op til mine forventinger.
Company replied
Har købt keramik krus i forskellige farver. Levering var hurtig og varerne godt pakket ind, levede helt op til mine (høje) forventninger. Topkarakter herfra.
Company details
Written by the company
KASAMI er en online shop, der sælger smukt, moderne portugisisk keramik. Vi ønsker at inspirere danskerne til at udvide farvepaletten i hjemmet med det skønneste keramik fra Portugal, som tilføjer et strejf af sol og charme fra syden. ☀️🌻 Besøg vores webshop og gå på opdagelse i vores farverige sortiment af krus, skåle, tallerkener, fade, kander og vaser. 🌸💜
Nordre Fasanvej 20, 2000, Frederiksberg, Denmark
- +4542911263
- info@kasami.dk
- kasami.dk
Elsker også keramik
Smukke krus
Smukke krus, hurtig afsendelse og er super tilfreds. Trist at jeres butik er ved at lukke, ville ønske jeg havde opdaget den tidligere.
Alt fungerede perfekt 🥇
Alt fungerede perfekt 🥇
Hurtig levering 🚚 fin vare
Super god service
Super god service, skrev sent om aftenen om retur ret kunne forlænges da det var en gave jeg gerne ville bestille i god tid, det var ingen problem og jeg bestilte og havde allerede pakken 1 dag efter. super god service og flotte vare, glæder mig til at give gaven.

Reply from Kasami
super flot indpakning og rigtig hurtig…
super flot indpakning og rigtig hurtig levering. keramikken var så smuk, min mor blev meget glad

Reply from Kasami
Kæmpe lækre varer skønne farver og mega…
Kæmpe lækre varer skønne farver og mega god service.. hurtig levering jeg er fan

Reply from Kasami
Effektiv levering af skøn keramik fra Kasami
Endnu en hurtig levering af skøn keramik fra Kasami

Professionel håndtering
Hurtig, effektiv og professionel håndtering af bestilling og levering.
Fantastisk og personlig kundebehandling
Jeg modtog et fad, som desværre var gået i stykker. Jeg fik svar på min mail indenfor få timer, og har fået en fantastisk behandling efterfølgende.
Jeg vil helt sikkert handle hos Kasami igen

Reply from Kasami
Jeg bestilte en serveringsskål, der gik ikke engang 48 timer fra bestilling til jeg havde pakken! Super hurtig service, og keramikken er godt pakket ind, så det ikke går i stykker under leveringen!
Fin keramik
Fin keramik. Venlig og imødekommende betjening og hurtig levering. Mange tak!

Reply from Kasami
Hurtig levering og flot produkt
Bliver glad i låget 😍
De smukkeste farver som jeg kun kan blive glad i låget af at kigge på. God kvalitet og lækkert design😍
Virkelig mange flotte ting og enorm…
Virkelig mange flotte ting og enorm hurtig til at sende mine ting, stor anbefaling herfra 🌺🌺🌺