Kassebil Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Har leaset en Transit Custom Sport gennem kassebil som desværre blev udskudt et par gange før den blev leveret og da den så endelig kom manglede der at blive sat Sidebars på Jonas fik dog hurtig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har to gange lejet personbil af Jonas og kan kun sige at jeg er super tilfreds med hele forløbet. Det var nemt at booke bilen, hente bilen og aflevere bilen igen. Jonas er meget hjælpsom, imødekom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg laver rustbeskyttelse på biler og har i den forbindelse lavet en skade på en af kassebildks biler Jonas har været sød, forstående og konstruktiv i den forbindelse. De betaler i øvrigt altid... See more

1. Car Dealer

Written by the company

Hos Kassebil.dk arbejder vi for at gøre hverdagen lettere for håndværkere og andre erhvervsdrivende virksomheder der har behov for en kassebil. Med vores prisberegner kan du bygge din helt egen leasingaftale. Det er nemt, gennemsigtig og præcist.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, overskueligt og hurtig levering

Jonas fra Kassebil.dk gav en fremragende service, da vi skulle lease vores Peugeot Partner. Det virkede lidt mærkeligt at bestille en bil over nettet, men medarbejderne hos Kassebil sørger virkelig for, at man føler sig tryg igennem hele processen. Vores nye bil blev efter få dage leveret til døren og vi fik en god pris på vores gamle varevogn.

July 1, 2020
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Top klasse bilsælger og fantasisk oplevelse

Vi har kun rosende ord om Kassebil.dk v/Jeppesen Biler ApS. Sælger Torben Jeppesen er en sælger i en kaliber for sig, yderst prof. pålidelig og ærlig hele processen igennem.
Alt hvad der er lovet er overholdt til punkt og prikke. Det kan simpelthen ikke gøres bedre.
Vi handler gerne bil der igen :-)))

willFlo Vinduespolering

June 30, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Kassebil leverer en super service og…

Kassebil leverer en super service og leverer bilen totalt efter ønske og til tiden.
De er meget hjælpsomme og er altid klar ved telefonen.
Helt klart en god anbefaling herfra

NB montage / v. Nick Bøgh

March 3, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig gode priser og service i top

Vi har leaset en ny Ford Transit gennem Kassebil.dk og havde samtidig også brug for at købe en privat bil. Kassebil.dk har leveret nogle super skarpe priser, faktisk langt lavere end de forskellige Ford forhandlere og har været så søde at hjælpe os med en god pris på vores private bil også, hvilket de ikke har tjent noget på. De får vores varmeste anbefalinger til hver en tid. Hos Kassebil.dk bliver man mødt i øjenhøjde, vi har følt os virkelig godt behandlet og vi har fået 2 nye biler til en skarp pris. Det bliver ikke bedre!

February 26, 2020
Advertisement

Leasing af varebil.

Vi har leaset en bil hos kassebil.dk og er fuldt ud tilfreds med den behandling vi har fået. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Super venlig behandling. Vi kan klart anbefale kassebil.dk.

February 23, 2020

Take a closer look