Kastrup Autoservice blev anbefalet til mig, da min bils batteri gav op. Jeg ringede til Kim, der bestilte nyt batteri og tilbød at fikse bilen udenfor åbningstid. Vejhjælp gav starthjælp så jeg kunne... See more
See what reviewers are saying
Vi kommer fra Bornholm og var på vej til Nordjylland på ferie i tre uger, da vores bil pludselig begyndte at opføre sig mærkeligt. Vi kørte forbi værkstedet, hvor ejeren hurtigt kunne konst... See more
Jeg kan kun give Kastrup Autoservice mine varmeste anbefalinger. Jeg fik pludselig fejl på partikelfilteret, og bilen gik i nødprogram. Selvom værkstedet havde meget travlt, tog de sig tid til at h... See more
Med bunkevis af yderst positive anmeldelser, måtte jeg prøve ad... Og de høje forventninger blev mere end indfriet. Endelig et værksted med både ejer og ansatte der udviser faglig stolthed, et u... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
ingen tvivl det bedste af det bedste
ingen tvivl, kunne man give flere stjerner havde de fået det, jeg var i knibe min bil ville ikke starte og er afhængig af den,den er vores livline til alle sociale tiltag hmm vw englandsvej hvor vi normalt kommer, tja der kunne jeg komme i sept. eller stille mig i kø til akut der ville kunne tage op til en uge og evt få målt/Testet og nyt batteri eller anden repr, Her mistede vw en kunde. Kastrup auto service fik en kunde istedet , de tog vores bil ind akut til repr den blev afleveret mandag og færdig tirsdag frokost, jeg blev hentet og bragt til station Tårnby ,samt utrolig dejligt menneske at samtale med om tingene, dette værksted kan kun anbefales. bedre service findes ikke så 10 stjerner hvis muligt, tak for jer derude
Top professionelle, top kundeservice
Jeg har for nylig haft min bil hos Kastrup Autoservice, og jeg kan uden tøven sige, at det er det bedste autoværksted, jeg nogensinde har besøgt. Fra start til slut var hele oplevelsen præget af professionalisme og ekspertise.
Min bil havde en række alvorlige problemer, som tidligere værksteder ikke havde formået at løse tilfredsstillende. Kastrup Autoservice tog sig af alt: De skiftede min kobling, som havde voldt mig store problemer, og de udskiftede motorstyringen, som var blevet kodet forkert og fyldt med fejl. Derudover rettede de min gevindundervogn, som tidligere var blevet monteret forkert, hvilket havde resulteret i, at bilen kørte skævt.
Efter at have haft min bil hos Kastrup Autoservice, kører den nu som en drøm. Den føles som ny, og jeg har fået tilliden til min bil tilbage. De tekniske færdigheder og den opmærksomhed på detaljer, som teamet hos Kastrup Autoservice udviste, er intet mindre end imponerende. De holdt mig løbende opdateret om reparationerne og sikrede, at jeg forstod, hvad der blev gjort og hvorfor.
Kastrup Autoservice leverer ikke bare en service; de leverer en uovertruffen oplevelse, som jeg vil anbefale til alle bilejere. Deres engagement i at sikre kundetilfredshed og deres evne til at løse komplekse problemer gør dem til mit foretrukne autoværksted fremover. En stor tak til hele teamet for at få min bil til at køre perfekt igen!
Jeg har en gammel bil / følelser
Jeg har en gammel bil, så er der følelser med :)
Derfor er det rart at man får en betjening der er derefter og et arbejde lige så.
Det fik jeg på min Mercedes, der var til udbedring. Den kører nu perfekt.
Meget venlige og professionale…
Meget venlige og professionale mennesker, som ved hvad de gør, Altid en fornøjelse at komme der super service kan kun anbefales,kommer der helt sikkert igen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super service og reel mand
Super service og reel mand, Kim.
Jeg fik skiftet til helårsdæk og må sige Kim var nem at snakke med og gjorde alt for at jeg fik en eminent service.
Respekt for godt arbejde og humør.
Tak. Kan varmt anbefales
Verdensklasse service og i trygge…
Verdensklasse service og i trygge hænder hele vejen.
Kim er helt fantastisk - hjælper altid og han kan regne med hans vurdering. Før min bil kom til Kim var der altid udfordringer, det er der ikke mere.
Servicen er i top!
Ufattelig god service! Tingene bliver undersøgt til bunds og man bliver godt informeret. Bedste mekaniker jeg har oplevet!!
Professionel og villig til at gå den ekstra mil!
Havde problemer med en mislyd der var opstået på min bil. Prøvede først selv at lokalisere lyden, men uden held. Kørte derfor på et autoriseret værksted for at få fejlsøgt hvor lyden kom fra. Efter 2 timers fejlsøgning gav de op?! De mente det måske var svinghjul og kobling, hvilket det helt sikkert ikke var, men var alligevel ikke sikre. Således fattigere og stadig ikke klogere tog jeg kontakt til Kastrup autoservice og fik aftalt en tid med Kim, da jeg havde hørt meget godt om stedet. Kim fik bilen og dagen efter ringede han og sagde at han havde fundet lyden. Det viste sig at komme fra et løst kølerarranement. Det kunne hurtigt fikses og sparede en nyttesløs og dyr udskiftning af kobling og svinghjul.
TOTAL i orden service fra start til slut, og ingen tvivl om at Kim han altid er klar på at gå den ekstra mil for at leverer et professionelt stykke arbejde.
Skal bilen på værksted en anden gang bliver det uden tvivl hos Kastrup autoservice igen!
Det bedste værksted på Amager
Begge mine pærer var sprunget og kørte lige forbi for at spørge, hvornår de kunne hjælpe, men med det samme skiftede de pærerne selvom det tog en halv times tid i silende regn, så var der bare smil og god service hele vejen. Det er ikke første gang vi besøger værkstedet og bestemt heller ikke sidste - det bedste værksted på Amager!
Kom akut med min bil som var punkteret
Kom akut med min bil som var punkteret. Fantastisk service, de tog bil med det samme i mens jeg ventede. Og i løbet af ingen var jeg køreklar igen. Kan helt klar anbefale Kastrup Autoservice 😃
jeg kan klart anbefale Kastrup…
jeg kan klart anbefale Kastrup Autoservice.
jeg kontaktede dem sent på eftermiddagen, med håb om en tid et par dage senere... men nej. Vi aftaler en tid dagen efter, og arbejdet blev klaret ja.. nok næsten på rekordtid. Det er super service! Jeg kan både anbefale dem, samt garantere at jeg kommer igen! 😊
Havde min gamle bil til reparation hos…
Havde min gamle bil til reparation hos dem for et par år siden og må sige at de har gjort det godt. Har ikke haft ballade med bilen siden, udover småting som lys eller andre ting som man må forvente at skifte en gang imellem.
Har været lidt sløv med anmeldelsen, men det er absolut et godt sted med god service, hvor medarbejderne virker til at gå op i deres arbejde.
Blev ringet op for at give en status på om alt var som det skulle være og synes det var ret fedt at de sikre sig at deres kunder er tilfredse.
Er ikke et sekund i tvivl om at jeg fremover vil benytte mig at Kastrup Autoservice.
Kastrup Autoservice i Kirstinehøj…
Kastrup Autoservice i Kirstinehøj fortjener intet mindre end 5 stjerner herfra. De vendte hurtigt tilbage på mail og jeg kom hurtigt til dagen efter. Medarbejdere der virkelig brænder for det de laver og de leverer en fantastisk service. De har fair priser og giver gode råd. Slet ikke sidste gang jeg kommer der.
Det er et super godt værksted og…
Det er et super godt værksted og servicen er helt i top. Det er rigtig dygtige fagfolk som er på værkstedet, og humøret er altid højt.
Bedste oplevelse længe..
Endelig et værksted med både ejer og ansatte der udviser faglig stolthed, et udpræget højt serviceniveau og tilmed til bedre priser... Ja, så er valget let.
Kastrup Autoservice er det eneste sted du behøver at kontakte, hvis du har en bil der skal køre tip top
Jeg har fået en gennemgående super…
Jeg har fået en gennemgående super service hos Kastrup Autoservice. Dem og deres arbejde er en klokkeklar fem-stjerners oplevelse 😊
Altid en god service hos Kastrup…
Altid en god service hos Kastrup Autoservice. Kan klart anbefales.
Vh Morten
Jeg fik repareret min 2018 Jaguar XF…
Jeg fik repareret min 2018 Jaguar XF hos Kastrup Autoservice til min fulde tilfredshed. Hurtig og effektiv service af kompentente fagfolk til en meget fair pris.
Kan varmt anbefales.