Erg betrouwbare nette kattenoppas
Deze zomer heeft Christian naar volle tevredenheid 2 weken op onze kat Gerrit gepast.
Vanaf het eerste contact heb ik alles als zeer prettig ervaren. Christian is proactief in de communicatie en stuurt uit zichzelf enkele dagen voor de vakantie nog even een bevestiging van alle afspraken. Hij reageert altijd snel en persoonlijk waardoor je het gevoel hebt dat er een bekende op jouw kat past. Hij is zich ook bewust van het vertrouwen dat hem wordt gegund en hij gaat hier erg netjes mee om.
Onze kat Gerrit accepteert normaal geen contact van vreemden. Toen vroeger familieleden oppaste bleef Gerrit altijd boven aan de trap wachten en liet hij zich amper zien. Tot mijn grote verbazing is het Christian wel gelukt om een band op te bouwen. Elke dag kreeg ik een foto of een filmpje waarbij onze kat iedere keer iets meer toenadering zocht. De laatste paar dagen was duidelijk te zien dat ze vrienden zijn geworden en liet Gerrit zich zelfs uitgebreid aaien.
Christian doet er alles aan het zo fijn mogelijk voor de katten te maken. Je kan duidelijk zien dat hij al veel ervaring met katten heeft. Hij heeft het hele traject duidelijk doordacht. Vooraf heeft hij een vragenlijst over voeding, toegang tot de woning in welke ruimtes hij niet zal komen. Het administratieve deel gaat ook uiterst professioneel. Hierdoor word je compleet ontzorgt.
Afgelopen tijd belemmerde onze kat ons om op vakantie te gaan omdat oma te oud was geworden om op onze kat te passen. Dankzij Christian kan ik nu vaker op vakantie omdat ik weet dat onze kat bij hem niks tekortkomt. Daarnaast is het ook een hele geruststelling dat je huis er bewoond uitziet en bij thuiskomst is alles keurig opgeruimd. De dagelijkse updates zijn echt geweldig, elke dag krijg je even de bevestiging dat je kat gewoon blij is en dat thuis alles goed is. Daardoor wordt de vakantie ook fijner.
Ik ben Christian enorm dankbaar!