K.B. Trafikskole Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk køreskole! Kim er professionel og mega sød samtidig gør han undervisningen lærerig og hyggelig. Kim er meget god til at lære fra sig, hvilket hjælper meget, når man er ude og køre. H... See more

Rated 5 out of 5 stars

K.B. Trafikskole har været en super god oplevelse for mig. Kim er rolig og venlig, og virkelig formår at skabe en tryg stemmning både i teorilokalet og i kørsel. Han forklarer tingene på en måde, d... See more

Company details

1. Driving School
  2. Drivers License Training School

Written by the company

K.B. Trafikskole, en køreskole med kvalitet midt i Tappernøje. Jeg er en erfaren kørelærer som tager sig godt af dig og din køreundervisning, og jeg tilrettelægger undervisning individuelt efter dit behov. Hos K.B. Trafikskole vil du opleve en TRYG, TROVÆRDIG OG TÅLMODIGHED undervisning i teorilokalet, såvel som i køreskolebilen. Jeg tilbyder kørekort til bil kat. B, og dækker alle de små byer omkring Tappernøje, såvel som Næstved, Vordingborg, Præstø, Rønnede og Faxe m.fl. Jeg afhenter naturligvis på alle de store uddannelsessteder og stationer m.m. når vi skal ud og køre i skolebilen. Undervisningen og selve køreprøven vil primært afholdes i Næstved og Vordingborg, hvorfor træningen ofte vil forgå der. Hvis man har særlige ønsker til prøvested finder vi også ud af det. Teoriundervisning foregår i Tappernøje kun 2 min. Gang fra busstoppestedet Rødlersvej/Hovedvejen ved UnoX i K.B. Trafikskoles nye teorilokale på Hovedvejen 56, 4733 Tappernøje. Der bydes på Kaffe/Te, sodavand og kage til teoriundervisningen.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kim er en virkelig dygtig kørelære.

Kim er en virkelig dygtig kørelære.Han er meget rar og tålmodig.Han er velformuleret så man ikke føle sig nervøs.Han sørger for rolige og afslappede køretimer som gør det nemt at forkusere og lære.Det har været en rigtig, rigtig god oplevelse for mig
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Kim fra KB Trafikskole

May 12, 2026

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Marilyn. Mange 1000 tak for de fine ord, det har været en fornøjelse at undervise og køre med dig. vi ses på vejen Godt gået til prøven :-) Vh Kim K.B. Trafikskole

Kan klart anbefale Kim

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Kim som kørelærer. Han var rolig, tålmodig og god til at forklare tingene, så man følte sig tryg bag rattet. Jeg følte mig godt forberedt til både teori og kørsel. Kan klart anbefale ham til andre, der skal tage kørekort

February 27, 2026

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Andreas, Mange tak for de 5 stjerner, og den meget fine anmeldelse, det sætter jeg meget pris på. :-) God vind fremover Vh Kim K.B. Trafikskole Tappernøje

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en virkelig fantastisk…

Jeg har haft en virkelig fantastisk oplevelse med Kim. Fra første lektion har han været utrolig god til at forklare tingene på en måde, der gav mening for mig, og han har hele tiden sørget for, at jeg følte mig tryg bag rattet. Man kan virkelig mærke, at han brænder for sit arbejde og går op i, at man bliver en sikker og selvsikker bilist. Jeg har lært så meget, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer. Kan varmt anbefales

November 18, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Simone. Mange 1000 tak for de fine ord og de 5 stjerner, dem sætter jeg virkelig meget pris på. kør forsigtigt vi ses i trafikken. Vh Kim K.B. Trafikskole

Skide godt.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at tage kørekort hos kb trafik, Kim er virkelig rar at have med i bilen, han retter dig stille og roligt hvis man laver en fejl og man har nogle gode og sjove samtaler med ham. Tusind tak for hjælpen Kim.

November 12, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Jonathan, Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter jeg meget stor pris på. det har været en fornøjelse at have dig på køreskolen. god vind fremover. Vh Kim K.B. Trafikskole

Dygtig og sjov kørelærer

Jeg har haft fornøjelsen af at have Kim som kørelærer igennem Sydkystens Køreskole og kan klart anbefale ham. Han er meget tålmodig og forklare tingene på en rigtig god måde, så man let kan omsætte det i mens man kører. Det har været sjovt og lærerigt med Kim som kørelærer og kan klart anbefale ham!

October 1, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Charlotte. Mange tak for den fine anmeldelse, den er jeg meget glad for, og tak for nogle hyggelige kørsler. God vind fremover vh Kim K.B. Trafikskole

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Kim. Han har været tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og det har givet mig selvtillid bag rattet.
Takket være Kim, bestod jeg min køreprøve og føler mig godt rustet til at køre selv. Kan varmt anbefale K.B Trafikskole til andre, der skal tage kørekort.

Vi ses på vejene 😁

June 12, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Simone, Mane tak for de 5 stjerner, og den meget fine anmeldelse, det sltter jeg meget pris på. og dejligt at se dig i byen drøne rundt i jeres nye bil :-) God vind fremover Vh Kim K.B. Trafikskole Tappernøje

Super forløb

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Kim fra K.B. trafikskole
At tage kørekort kan virke overvældende, men takket være Kim blev det en utrolig positiv oplevelse. Han er simpelthen fantastisk til at skabe en tryg og afslappet atmosfære, hvilket var afgørende for mig.
Undervisningen var altid grundig og simpel. Jeg fik altid konstruktiv feedback og følte, at der var plads til at øve de ting, jeg syntes var sværest. Kim er utrolig tålmodig og god til at forklare selv de mest komplekse situationer på en nem og forståelig måde. Man mærker tydeligt, at han brænder for at lære fra sig.
Hvis du leder efter en kørelærer, der er kompetent, venlig og engagerende, så er K.B. Trafikskole det helt rigtige valg! Tusind tak for et super forløb!

June 4, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Mathias. Mange 1000 tak for den fine anmeldelse, den sætter jeg virkelig stor pris på. Og mange tak for nogle hyggelige timer i skolebilen, jeg glæder mig til at se dig i den nye bil rundt i byen. kør forsigtigt, og husk at vinke. Vh Kim K.B. Trafikskole.

En rigtig god køreskole

Kim har nogen rigtige gode pakker og også hvor priserne er rimelige men servicen den er i top jeg blev lovede gule og grønne skove og det fik jeg også alt hvad han lovede blev overholdt Mega fed oplevelse her fra

June 2, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Mads, Mange tak for de 5 stjerner, det har været en fornøjelse at få dig ud på vejen. held og lykke fremover, og tak for at du valgte K.B. trafikskole Vh Kim

Venlig og god stemmning

K.B. Trafikskole har været en super god oplevelse for mig.
Han forklarer tingene på en måde, der er nem at forstå, og giver brugbar feedback og foklarer godt hvordan prøven faktisk foregår.
Kan anbefales

May 7, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

Mange 1000 tak for den fine anmeldelse, den er jeg virkelig glad for :-) det har været en fornøjelse at køre med dig, vi ses i og omkring byen. held og lykke fremover bh Kim K.B. Trafikskole

God og erfaren kørelærer

Kim er en fantastisk kørelærer, som tager sig tid til den enkelte elev. Så står du og mangler en god kørelærer så tøv ikke med, at kontakte K.B. Trafikskole.

March 25, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter jeg meget pris på, og tak for nogle hyggelige timer i skolebilen :-) Jeg glæder mig til at vinke til dig ude på de Danske veje, god vind fremover Vh Kim K.B. Trafikskole

Det bare dejligt

March 10, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

HeJ Nikolai, Tak for de 5 stjerner dem sætter jeg pris på, endnu en gang stort tillykke med kørekortet :-) og YES "Det bare dejligt" :-) Vi ses på vejen. vh Kim

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole!

Kim er meget god til at lære fra sig, hvilket hjælper meget, når man er ude og køre. Han sørger for rolige og afslappede køretimer, hvilket gør det nemt at fokusere og lære.

Kan klart anbefale K.B. Trafikskole.

February 12, 2025

Hej Patrik,

Tak for den flotte anmeldese. Jeg er meget taknemlig og glad for, at du har haft en god oplevelse hos K.B. Trafikskole.

Jeg gør mit bedste for, at mine elever er glade og føler sig trygge i deres forløb.

Tak for at du valgte K.B. Trafikskole.

Venlig Hilsen Kim

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse at blive undervist af…

God oplevelse at blive undervist af Kim.
God og hyggelig teoriundervisning og den praktiske del med masser af ros. Samtidig fortæller han på en god måde hvad der skal forbedres og hvad man skal have fokus på.
Rolig og rar kørelærer.
Stor anbefaling fra mig.

January 16, 2025

Hej Marcus.

Mange 1000 tak for den virkelig fine anmeldelse,
Den er jeg rigtig glad for. Og tak for nogle hyggelige timer i skolevognen

Det har været en fornøjelse at lære dig at kende og undervise dig.

Held og lykke fremover, vi ses på vejen.

Vh. Kim

Skal du også bruge et kørekort til bil? Så tilmeld dig på næste hold på www.kbtrafikskole.dk

Virkelig god køreskole

Virkelig godt sted.

Jeg skulle finde en køreskole og kom forbi K.B. Trafikskole som jeg blev anbefalet og kan kun anbefale Kim han tager sig tid til at forklare det på en måde så alle forstår og følte sig tilpas.

Jeg klarede både teori og køreprøven i første huk som jeg aldrig troet jeg ville da jeg kæmpet for 5 år siden da jeg tog mit kort som 18 årig

Stort tak og kæmpe anbefaling herfra🤩

January 20, 2025

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Maiken, Mange tak for den fine anmeldelse, den er jeg virkelig glad for, og tak fordi jeg måtte hjælpe dig med kørekortet. God vind fremover. Vh Kim K.B. Trafikskole

Virkelig god kørelærer

Virkelig god kørelærer, han er velformuleret, og gør dig ikke nervøs. Man føler sig sikker i hans hænder.

July 29, 2024

Reply from K.B. Trafikskole

Mange tak for 5 stjerner og positive ord. Det betyder meget for mig. Endnu engang tillykke med kørekortet vi ses på vejen :-) . Mvh Kim

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god køreskole Kim er super…

Virkelig god køreskole Kim er super flink og dygtig kørelære. 99% chance for og bestå i første forsøg👍🏼

April 27, 2024

Reply from K.B. Trafikskole

Mange tak for 5 stjerner og positive ord. Det betyder meget for mig. Endnu engang tillykke med kørekortet, Flot kørt til prøven. Mvh Kim

Super tryg oplevelse

Super tryg oplevelse, Med en rolig og behagelig stemning og en god lærer der tager hensyn.

February 22, 2024

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Liv. Mange tak for de fine ord, det sætter jeg virkelig pris på. Endnu en gang stort tillykke med kørekortet, godt kørt. Vh Kim

Super dygtig kørelære

Da jeg ledte efter en køreskole var jeg meget i tvivl, men mit valg hos K.B Trafikskole fortryder jeg ikke!
Det har været en super rar oplevelse at tage kørekort hos Kim.
Der har været plads til fejl samt hyggesnak og ikke mindst en masse læring.
Hvis der var noget jeg ikke forstod, tog han sig god tid til at forklare så jeg forstod det.
Kim har en rigtig god energi, og altid klar på en lille sludder hvilke giver meget når man er ude og køre.

Køretimerne var Kim også meget fleksibel med at planlægge. Der var god plads til at planlægge dem efter ens privatliv og hvor det nu passede bedst ind.

Jeg har været super tilfreds hos Kim og kan derfor anbefale andre der også skal tage kørekort.

(En lille bonus er at der er slik og sodavand til timerne:) )

March 18, 2024

Hej Nanna.

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter jeg virkelig pris på, og tak for de hyggelige timer i bilen. Pas godt på bimmeren, og husk at komme og vise den frem når den er køreklar.

God vind fremover.
Vh Kim

Varm anbefaling

Da jeg begyndte at lede efter køreskole stødte jeg på k.b trafikskole, dette er jeg utroligt glad for, da jeg har haft en super god oplevelse!

Kim har igennem hele forløbet været super hjælpsom til opstart, men ikke mindst under teori og køretimer, givet en virkelig rar og rolig atmosfære at lære i. Hvis man udtrykte ikke helt at forstå, gjorde Kim sig grundig i, at komme med en forklaring der 100% ville kunne forstås.

Teorien var super lærerig og var der spørgsmål blev de hurtigt besvaret. Køretimerne var Kim også meget fleksible med at planlægge. Der var super god plads til at planlægge dem efter ens privatliv og hvor det nu passede bedst.

Det er super tydeligt at Kim har masser erfaring og brænder for det han laver.

K.B trafikskole kan varmt anbefales

January 5, 2024

Hej Natasha.
Mange 1000 tak for den virkelig fine anmeldelse, det varmer rigtig meget at modtage, og samtidig er jeg også glad for at kunne se på din anmeldelse at K.B. Trafikskole lever op til vores nøgle værdier om Tryghed, Troværdighed og Tålmodighed.

Det har været en fornøjelse at lære dig at kende og undervise dig. Held og lykke fremover, vi ses på vejen.

Vh. Kim

Skal du også bruge et kørekort til bil? så tilmeld dig på næste hold på www.kbtrafikskole.dk

Take a closer look