See what reviewers are saying
Har kontaktet autobutler mhp tilbud, får tilbud fra et værksted. Kører til adressen, men er kørt forkert. Kommer til keycars, hvor jeg bliver modtaget af to unge mænd, der fortæller om deres nystar... See more
Jeg har købt en bil af bil huset Rønnede på adressen Men nu har de skiftet navn og siger af de ikke har nået med det og gøre tror det er løgn og latin og de har stadig cvr nummer registreret på adre... See more
Fremragende oplevelse med køb af bil hos Keycars! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Keycars! Jeg købte for nylig en bil hos dem, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut.... See more
Fantatisk oplevelse
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos KeyCars i Rønnede Jeg kom ind for at købe en bil og forklarede mit budget til medarbejderne, som var utrolig søde og imødekommende fra start til slut. De lyttede til mine behov og sørgede for, at hele processen føltes tryg og professionel.
Jeg endte med en bil, jeg er super glad for, og hele oplevelsen var simpelthen fantastisk. Jeg er meget tilfreds med min handel og kan helt klart anbefale KeyCars til andre, der leder efter en god og ærlig bilhandel!
Perfekt 🤩 vi købte i dag en ny bil og…
Perfekt 🤩 vi købte i dag en ny bil og de tog vores gamle bil i bytte, til en rigtig fin pris. Alt er som det skal være. Det bliver ikke sidste gang vi køber bil her.
Super god service og meget…
Super god service og meget imødekommende personale / ejere
Mazda 3
Købte en Mazda 3 hos Keycars og har haft en god oplevelse. Alt gik som det skulle. Stor tak til Ken og Yakub for god service.👍
Skoda fabia
Super god oplevelse ved køb af første bil til vores søn👍
Rigtig god oplevelse ved køb af Opel…
Rigtig god oplevelse ved køb af Opel Corsa. Super venlig og professionel service hele vejen igennem. Alt blev forklaret grundigt, og handlen føltes tryg og gennemsigtig. Kan klart anbefales til andre, der leder efter en bilhandel uden besvær.👏🏼
Danmarks bedste forhandler
Utroligt dejligt sted jeg har lige handlet en chevrolet spark, som jeg er super glad for det er nu 5 måneder siden og den kører stadigvæk fantastisk! Kan kun anbefale dem!
Bil køb blev et mareridt for vores store familie
Vi købte en bil hos de to smarte unge fyre, som virkede ganske søde og rare, lige indtil bilen gik i stykker.
Der gik ikke mere end et par dage, så have vi problemer med bilen, som dårlig kunne køre op af en bakke.
Bilen var inde blevet nysynet i Rønnede.
Bilen røg på værksted og alt var godt, troede vi.
Derefter begyndte forskellige fejl at vise sig på bilen, og jeg havde efterfølgende bilen på værksted 3 gange mere hos dem, hvor de ikke kunne løse/finde fejlene på bilen, selvom den larmede som et tog der bremser, når den kørte.
Det virkede ærlig talt, som om de bare tog den ind, og udleverede den igen, uden de havde gjort det mindste ved den.
4 gange i alt havde vi bilen på værksted, og måtte hver gang undvære vores bil, uden de kunne finde fejlen.
Senest fejl var at bilen brød sammen, dagen før nytårsaften, da vi kørte 40 km i timen på en lige vej.
Det er nu 20 dage siden vi havde en bil, der nu bare holder i indkørslen og ikke kan køre.
Firmaet prøvede at bilde os ind, at købeloven ikke gjaldt os, hvilket FDM siger ikke passer.
Nu har vi en sag kørende igennem FDM, og jeg vil gerne advare andre mod at købe bil hos dem.
Deres mekaniker er ikke kompetente, og bortset fra det, var bilen fyldt af deres møgbeskidte sorte fingre, når de havde været inde i bilen, hvilket jeg nævnte flere gange, uden det blev fjernet.
Efter et af værkstedsbesøgende, manglede Tlf. holderen pludselig i bilen.
Firmaet vil ikke lade handlen gå tilbage, selvom der konstant er problemer med bilen.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse for vores familie.
Hold jer langt væk fra dem, hvis i ønsker en ordentlig bil.
MEGA UHELDIGT OG URIMELIGT
Hej alle her inde.
Jeg vil gerne skrive om en dårlig oplevelse her på trustpilot.
Jeg udlejer en bygning til bilsalg til en hr. kalet. (Rønnede bilsalg) Han lukker og slukker går konkurs. Så flytter keycars ind, 2 friske unge fyre ind og vil starte deres egen bil forretning, men de bliver svinet til fordi folk tror at det stadig er rønnede bilsalge med et nyt navn, MEN DET ER DET IKKE, de har ingen ting med det at gøre, jeg har prøvet 2 gang at skrive til trustpilot og bedt dem ringe til mig for at få den ærlige forklaringen så det kunne rettes,men ingen svar jeg har ringet til stilladsarbejdere Kennet Handberg og forklaret det hele, men han forstod åbentbart ikke hvad det gik ud på, så nu sætter jeg et demiti op her. Jeg troede at trustpilot var til for at få retfærdighed frem og ikke bare en forretning, jeg håber at trustpilot vil ringe til mig så vi kan stoppe det her.
Hilsen Jens Andersen.
Virkelig god service!
Fremragende oplevelse med køb af bil hos Keycars!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Keycars! Jeg købte for nylig en bil hos dem, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet var utrolig hjælpsomme og vidende, og de gjorde hele processen nem og stressfri. Bilen var i perfekt stand, og de havde virkelig gjort sig umage med at sikre, at alt var i orden. Jeg føler mig tryg ved mit køb og vil helt klart overveje Keycars til fremtidige bilkøb. Kan varmt anbefale dem!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, god service tak for en god handel drenge. Har haft bilen 1 måned, og den fungere meget fint.
ADVARSEL
ADVARSEL - ADVARSEL!!!
Her ønsker du virkelig ikke at købe en bil - uanset hvor billig den er og hvor flinke de unge mennesker, umiddelbart optræder.
Jeg købte en bil til 16.500,- angiveligt NYSYNET!!! 2,5 uge efter fik jeg en uvildig mekaniker til at kigge den efter og der var kritiske fejl for over 20.000,-. Listen er lang men min. 8 ting den aldrig burde have forladt en synshal med som godkendt... jeg nævner; gennemtærret forbro, rådne paneler, bære- og styrekugler foran (medfølgende skævslidte og decideret ulovlige forhjul), slør i tårnleje, komplet nedslidte bremser bag, forkert monteret abs-sensor og håndbremse der praktisk talt var ufunktionabel - jeg har sikkert glemt nog for listen var horribeligt lang.
Så siger fyren - for han var en fyr - du skal bare komme ind med den...!!
Setupet er så sådan at hans to praktikanter (det kaldte han dem selv) klamper et eller andet sammen, med polyfila og grunder, og du kan køre videre lidt endnu, indtil du bliver træt af hele situationen og skrotter bilen.
Det er min bedste overbevisning at de her fætre er lidt for gode venner med deres synshal, så meget at jeg har indledt en sag med synshallen og færdselsstyrelsen. Så kære ven.... HOLD DIG LANG VÆK FRA KEYCARS I RØNNEDE.
En telefonsælger med en god forbindelse i den lokale synshal😱
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales! Er super tilfreds med de unge fyre tak for denne gang🤩
Vellykket køb af en Citroen c3 til min…
Vellykket køb af en Citroen c3 til min datter. Deres mekaniker var gode og hurtige til at løse et problem med bilens udstødning.
5 stjerner fra mig og min datter 😊
Søde og rare menesker god betjening
Søde og rare menesker god betjening
Fantastisk service og en tryg oplevelse!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Keycars. Fra første kontakt blev jeg mødt med venlighed, ærlighed og professionalisme. Personalet tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og guidede mig trygt gennem hele processen – uden at presse mig til noget.
Bilen jeg købte, levede fuldt ud op til mine forventninger, og jeg følte mig tryg ved både handlen og deres gennemgang af bilens stand og historik. Alt var i orden og gennemskueligt.
Derudover var overdragelsen hurtig og effektiv, og bilen var klargjort helt perfekt ved afhentning.
Alt i alt en super god oplevelse – kan varmt anbefale Keycars til andre, der leder efter en pålidelig og ærlig bilforhandler!
super handel fra super personale
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Key Cars i Rønnede. Servicen var helt i top fra start til slut – de var imødekommende, ærlige og tog sig tid til at svare på alle mine spørgsmål. Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og alt blev forklaret på en måde, så jeg vidste præcis, hvad jeg kunne forvente.
Bilen blev leveret i super stand, og jeg oplevede, at de virkelig går op i kvalitet og kundetilfredshed. Det er sjældent at møde så engageret og professionelt personale – man kan mærke, at de brænder for det, de laver.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle, der leder efter en pålidelig bilforhandler. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang, jeg skal handle bil.
Bedste oplevelse!
Jeg har lige købt en Golf 6 her, og servicen var helt i top! Super god oplevelse, hvor alt gik nemt og professionelt. Kan varmt anbefales til alle – det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her