KimMaibom.dk Reviews

Company details

1. Alternative Medicine Practitioner
  2. Psychotherapist

Written by the company

At skabe tryghed for for dig og at skabe de bedste forudsætninger for din udvikling, er for mig det aller vigtigste. At genkende mønstre for at kunne uddanne dig i, hvad der kan hjælpe dig med at rykke dig fra hvor du er i dag.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

En gave til krop og sjæl

Jeg kan på alle måder anbefale Kim som kropsterapeut. Hans virke som både krops- og psykoterapeut er så trygt, udviklende og nærende for krop og sjæl.
Jeg følte mig grebet og holdt, udfordret og støttet, så jeg kunne tage nogle tigerspring, som tidligere har føltes umulige.
Kim er gaven, du giver dig selv eller den du elsker, hvis du/hun/han bakser med fortidens smerte, godt gemt bag spændinger, angst eller manglende kontakt til krop og følelser.

May 17, 2026

Reply from KimMaibom.dk

Tusinde tak for de flotte ord. Godt arbejde med de tigerspring, som du har taget.
/Kim Maibom

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Nærværende, dygtig og i øjenhøjde

Kim er en fantastisk dygtig, nærværende og empatisk kropsterapeut. Jeg følte mig grebet og mødt i de udfordringer jeg kom med. Han kan mindske smerte i både krop og sind - og han har min personlige anbefaling.

June 3, 2024

Reply from KimMaibom.dk

Tusind tak for anbefalingen, det betyder meget for mig. Tak for det og tak for tilliden

Trygt og tillidsfuldt behandlingsrum

Jeg har følt mig enormt tryg i mine behandlinger hos Kim. Jeg oplever ham som en nærværende behandler, som ser mig og mine udfordringer og præmisser.
Kombinationen af hans rolige og behagelige væsen, samt en faglig fundering og faglig nysgerrighed gør, at jeg føler en stor tillid til hans arbejde og behandlinger. Jeg vil varmt anbefale BodySDS hos Kim Maibom

April 24, 2024

Reply from KimMaibom.dk

Tusind tak for anbefalingen Helene. Det betyder meget for mig at høre om mine klienters oplevelser med vores samarbejde - tak

Stor anbefaling!

Kim er en virkelig dygtig behandler, som forstår at skabe et trygt og tillidsvækkende rum. Mit forløb hos Kim har gjort en rigtig stor forskel for mig, og jeg kan tydeligt mærke, at både min krop og mit sind har stor gavn af behandlingerne.

March 1, 2024

Reply from KimMaibom.dk

Tak for ordene Christina, det betyder meget for mig at høre, at forløbet har været hjælpsomt og givet god gavn. Tak for samarbejdet hidtil

Rated 5 out of 5 stars

Kim er en utrolig dygtig behandler og…

Kim er en utrolig dygtig behandler og terapeut. Det er tydeligt at mærke hans mangeårige erfaringer og viden. Jeg føler mig altid i trygge hænder hos ham, hvilket er ekstra stort for mig, i kraft af at han er en mandlig behandler. Jeg mærker hvordan jeg bliver støttet i en bedre kontakt til min krop og egen inderside samtidig med at jeg hver gang går derfra i en så behagelig tilstand. Jeg har efterhånden prøvet adskillige behandlere, men sjældent mødt en så kompetent, rolig og nærværende som Kim. Jeg kan derfor kun give de aller varmeste anbefalinger herfra.

January 16, 2024

Reply from KimMaibom.dk

Tak for ordene Stine - det betyder meget at læse værdien og trygheden i vores arbejde. Stort tak

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Kim er super dygtig både som…

Kim er super dygtig både som kropsterapeut men også til at hjælpe med andre problemstillinger. Jeg har fx. brugt ham til at sparre omkring mit parforhold, stress og redskaber til træning(tåspredere).

Dygtig terapeut og kan kun anbefale ham!

December 5, 2023

Reply from KimMaibom.dk

Tak Frederik, det betyder meget med denne anbefaling, tak

Kæmpe anbefaling af KimMaibom.dk

Kæmpe anbefaling af KimMaibom.dk, krops- og onlineterapi. Balsam til både krop og sjæl, glæder mig til det videre forløb 💪🙏. Bor du i KBH eller omegn ville jeg slå et smut forbi Kim for personlig velvære og udvikling.

November 29, 2023

Reply from KimMaibom.dk

Kæmpe tak for ordene - dejligt at høre det var hjælpsomt
/Kim

Take a closer look