Kimmdesign Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele mooie producten van goede kwaliteit. Tevens leuke freebies gekregen, waar je hier nooit op mag rekenen is het erg leuk meegenomen! Leuk ook dat er sets verkrijgbaar zijn naast de losse keuze pro... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een feestje om de bestelling uit te pakken! Super leuk assortiment met o.a. inpakpapier, kaartjes, lint, leuke blokzakjes en vooral hele leuke stickers om het ingepakte cadeautje helemaal af te maken!... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor het eerst besteld bij Kimm Design en ik ben ontzettend blij met mijn keuze! Ik heb stickers en cadeaupapier gekocht om cadeaus mee in te pakken, en alles werd netjes en stevig verpakt verzo... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Company replied

Company details

1. Gift Wrap Store
  2. Graphic Designer

Written by the company

Bij Kimmdesign geloven we dat de presentatie net zo belangrijk is als het geschenk zelf. Daarom hebben we een uitgebreide collectie inpakspullen samengesteld die je helpt om elk cadeau speciaal te maken. Van schattige kadozakjes tot prachtig inpakpapier, schitterende stickers en sierlijk lint - bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je geschenken met liefde te omhullen. Maar we zijn meer dan dat. We zijn ook je creatieve partner! Als grafisch vormgever ontwerpen we aantrekkelijke logo's, visitekaartjes, flyers en ander offline promotiemateriaal om jouw bedrijf of evenement in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke geboortekaartjes en trouwkaarten, waarmee we bijzondere momenten in het leven vangen in prachtige ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte verpakking voor een cadeau, op maat gemaakte grafische ontwerpen, of unieke kaarten voor speciale gelegenheden, Kimmdesign is er om jouw visie tot leven te brengen. We geloven in de kracht van creativiteit en de vreugde van het geven, en we zijn er trots op om jou te ondersteunen bij het maken van onvergetelijke momenten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Super bedrijf!

Super leuk ingepakt, snel geleverd.
Vrolijke items om onze leuke spulletjes in te pakken. Kortom, wij zijn fan!

October 9, 2024

Reply from Kimmdesign

Wat super om te lezen dat je zo enthousiast bent! Dank je wel voor de lieve woorden

Happy

Helemaal happy met mijn leuke bestelling! Met veel liefde en zorgvuldig ingepakt! Zo leuk om een pakketje te openen met zoveel leuke inpak artikelen 🥰

August 31, 2024

Reply from Kimmdesign

Dank je wel voor je lieve woorden, fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent, heel veel inpakplezier ❤️

Echte aanrader

Alles was zoals omschreven, super snel geleverd en leuk ingepakt!

August 20, 2024

Reply from Kimmdesign

Dank je wel voor een leuke review, dit is nou precies wat we graag bieden

Zeer goede service

Snelle reactie op mijn mail en geleverd. Netjes verpakt en vriendelijke service. Bedankt Kim!

July 31, 2024

Graag gedaan!

Duidelijke site

Leuk winkelen op de site, en een snelle levering. Het pakket was wel een beetje nat aan een kant, maar dat ligt aan de postbezorger..

August 8, 2024

Reply from Kimmdesign

Ah wat vervelend! Hopelijk waren de producten niet beschadigd, mocht dit wel het geval zijn stuur ons dan vooral een mailtje, dan kijken we naar een passende oplossing

Echt leuke spulletjes

Echt leuke spulletjes. Gezellige inpakdingentjes. Inpakken wordt leuk! Zat nog wat extra's bij. Top!

July 15, 2024

Reply from Kimmdesign

Wat leuk om te horen! We doen ons best ons best om voor iedereen iets leuks te hebben in de shop, en zo te horen is dat gelukt. Veel inpakplezier!

Aanrader!

Leuk assortiment, snelle levering, een kadootje om te ontvangen.

July 12, 2024

Reply from Kimmdesign

Dank je wel voor je review

Rated 3 out of 5 stars

Leuk assortiment

Leuk assortiment, veel artikelen en veel vrolijke kleuren. Bezorgen duurt alleen wat langer en ik vind het niet helemaal goed verpakt. Mijn zak kwam helemaal kapot aan en het zijn toch fragiele items om gewoon maar in een zak te verpakken. Hierdoor zijn de krollen inpakpapier ingedeukt en de zakjes verfrommeld.

May 31, 2024

Reply from Kimmdesign

Wat vervelend! Dit is natuurlijk helemaal niet de bedoeling, Kun je ons een mailtje sturen? Dan kunnen we kijken wat de schade is en een passende oplossing zoeken

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende cadeauzakjes voor mijn webshop!

Ik ben zeer tevreden met de cadeau zakjes die ik heb besteld. De zakjes zijn prachtig en het vloeipapier is van hoge kwaliteit, waardoor elk cadeau er extra speciaal uitziet. Bovendien was de verzending uitzonderlijk snel, wat een grote plus is voor mijn webshop.

De zakjes kwamen netjes verpakt aan, zonder enige schade.

Kortom, deze cadeau zakjes zijn een fantastische toevoeging aan mijn webshop en ik zal zeker opnieuw bestellen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie, kwalitatieve cadeauverpakkingen!

May 21, 2024

Reply from Kimmdesign

Wat een mooie review, dank je wel!

Rated 5 out of 5 stars

Ziet er allemaal super leuk uit

Ziet er allemaal super leuk uit. Mooi verpakt en zulke leuke zakjes, lint en inpakpapier. En een hele snelle levering.Top!!!

April 25, 2024

Reply from Kimmdesign

Heerlijk dit enthousiasme! Worden we blij van

Mooie kwaliteit

Heel snel geleverd, het inpakpapier ziet er echt heel mooi uit! Mooie en goeie kwaliteit!

April 16, 2024

Reply from Kimmdesign

Wat goed om te horen dat je de kwaliteit mooi en goed vind, dit is zeker iets wat we proberen te leveren.

Rated 5 out of 5 stars

Een feestje om uit te pakken.

De bestelling was gezellig verpakt en alle artikelen zaten erin. Het was een waar feestje om uit te pakken!

April 15, 2024

Reply from Kimmdesign

Awh zo leuk om te lezen, dat is nou precies de bedoeling. Heel veel plezier met je bestelling

The Trustpilot Experience

Take a closer look