KIMOVI Reviews 10

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

KIMOVI er en dansk hudplejeserie og i KIMOVI ønsker vi at styrke brugerenes selvværd og afhjælpe hudproblemerne effektivt og uden bivirkninger. Dette med produkter, der er 100 % naturlige, uden bivirkninger, og hvis ingredienser har dokumenteret effekt mod en lang række hudproblemer. Læs mere på vores hjemmeside!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Hvad kan jeg sige andet end tak

Hvad kan jeg sige andet end tak .
Jeg har i mange mange år vi runder vel 7-8 år snart levet med eksem som jeg i alle årene har rendt til læger og hudlæger og speciallæger med og ingen har kunne give mig noget som kunne afhjælpe dette så meget som
Kimovi . Jeg har kun brugt det i 4 dage og allerede nu har det hjulpet mere end noget andet de har givet mig.. WOW

Jeg har prøvet alle creme både uden recept og med recept jeg har været på binyrebarkomon behandlinger osv osv.

Men ja kimovi hjælper .. ville meget gerne have lagt billeder op for det er virkelig fantastisk, det har været slemt på mine arme hvor jeg altid dækkede dem nu glæder jeg mig til a have kortærmet på igen👍👍👍👍

April 11, 2021
Rated 5 out of 5 stars

jag är 57 år och har alltid haft …

jag är 57 år och har alltid haft problem med torr hud, speciellt besvärligt har varit självsprickor på hälarna. jag har provat alla cremer jag kommit över men det är endast nu sedan jag jag använt Kimovi salt creme i 2 år som jag är helt besvärsfri. inga fler sprickor på fötterna efter att jag börjat med Kimovi salt.

November 21, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig godt produkt som holder hvad de lover.

Jeg er 22 år gammel, og har aldrig nogensinde haft problemer med bumser før. Men fra den ene dag til den anden, havde jeg fået et voldsomt bumseudslet på hele ryggen som mindede om acne. Det gjorde ondt og spændte, og ville bare ikke gå væk. Så faldt jeg over Kimovis gel med salt, og her 4 uger efter ser mig ryg storset helt normal ud igen. Jeg er meget positivt overrasket over at det rent faktisk virkede.

Mvh.
Signe

October 20, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik for et år siden er voldsomt …

Jeg fik for et år siden er voldsomt kløende udslæt mange steder på kroppen, jeg var den traditionelle tur omkring hudlæge, det ikke kunne finde ud af hvad det var, men gav mig den største tube homoncreme jeg nogle sinde har set, det hjalp overhovedet ikke på kløe og udslæt, men ødelagde min hud fulstændig, så jeg stoppede og prøvede med selvdisiplin, ligegyldig hvor meget det klør så må jeg ikke kradse, det var hårdt og svært men det hjalp, det hele forsvandt på nær udslættet på mine underben, der har der hele tiden været store blødende sår og huden er blevet blank og tyk, jeg har prøvet en masse creme og havde faktisk opgivet, men så prøvede jeg lige KIMOVI CREAM med salt, første påsmøring gik fint det sved lidt, men ikke noget jeg ikke kunne holde ud, og det hjalp, det holdt øjeblikkelig op med at klø, og jeg har brugte det en til to gange hver dag, og alt er ved at hele og ser helt fantastisk ud, det eneste jeg ærgrer mig over er at jeg ikke fik taget et før og efter billede, jeg vil så absolut anbefale kimovi til alle der har problemer med huden.
Betina

May 9, 2017
KIMOVI logo

Reply from KIMOVI

Kære Betina. Tusind tak for din fine anmeldelse! Hos KIMOVI er vi simpelthen så glade for at høre, hvordan det går vores brugere, efter at have brugt vores produkter. Super godt at vore creme med salt kunne hjælpe på dit udslæt. De bedste hilsner fra KIMOVI Teamet :-)

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service og håndtering af mine penge

Jeg har henvendt mig til Kimovi et par gange, men modtager desværre ingen opfølgning på mine henvendelser.
I september måned bestiller jeg en creme, men da købet kikser, sender jeg dem en mail, hvori jeg spørger om der er foretaget et køb eller ej.
Jeg modtager ingen svar og ingen bekræftelse på købet, derfor køber jeg en creme igen. Da varerne ankommer og pengene er trukket fra min konto, tænker jeg ikke mere over dette, førend jeg opdager at der er trukket penge fra min konto ad to omgange. Dog har jeg kun modtaget en vare.
Da jeg kontakter Kimovi per telefon, bliver jeg lovet at de vil følge op på dette, men jeg har ikke hørt noget siden og dette er nu 2 uger siden.
Jeg er stærkt utilfreds med denne sagsgang og at de har trukket penge fra min konto ad to omgange. Det er ikke okay.

October 31, 2016

Det virker

Både min mand og jeg har ind i mellem meget tør hus på albuer og knæ. Så tør at de kløer helt vildt meget. Men siden vi har fået saltcremerne fra Kimovi i huset er hjælpen altid nær. Vi bruger det også forebyggende og har stort set ikke haft problemer siden vi startede på "behandlingen".
Super produkt, som også burde findes i rejsestørrelse.

October 29, 2016
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering, dog manglende information

Pengene blev hurtigt trukket fra min konto, men jeg modtog ingen mail med faktura eller ordrebekræftigelse, hvilket gjorde, at jeg følte mig snydt.
Jeg kontaktede kimovi via mail omkring ordrebekræftigelse/fakura, men fik ikke svar på min mail.
Mine varer ligger nu på posthuset, så der er styr på tingene alligevel :-)

June 3, 2016

Vidundelige cremer!

Kimovi's cremer er uden tvivl de bedste cremer jeg har brugt! Har brugt gelen med salt, da jeg havde uren hud og det er uden tvivl det bedste produkt, jeg har brugt mod min urene hud! Nu bruger jeg hver aften cremen uden salt på hele min krop og i ansigtet, da jeg nemt får tør hud og er også super tilfreds med den. Kan helt sikkert anbefale Kimovi !

July 22, 2015

Fantastisk!

Jeg bruger kimovi gelen og kimovi plastrene på mit ansigt, ryg og hals. Jeg har igennem min ungdom døjet med svær akne og bumser, men først efter antibiotikakuren er jeg begyndt at bruge kimovis produkter. Produkterne gør underværker for mine udbrud og nye bumser men også gamle ar, jeg ELSKER deres produkter. Jeg anbefaler alle at bruge kimovis produkter og jeg ville blot ønske at jeg havde kendt til produkterne tidligere.

Dina

June 9, 2015