Deze website, Facebook account moet per direct geblokkeerd worden! ALLES IS FAKE! Pure oplichting! Getoonde kledij, winkel, enz is zogezegd top kwaliteit, pakje na 1 maand!!!(typische voor Chines... See more
Kimsboetiekje
See what reviewers are saying
Zeer lange lange verzendtijd. Slechte pasvorm (niet conform plaatje) en retouren worden niet geaccepteerd. Meerder malen contact om jurk te retourneren en geld terug te krijgen wordt afgedaan met kort... See more
Mijn ervaring met dit bedrijf is zoals alle reviews hiervoor vermelden, ze doen zich inderdaad voor alsof ze een Nederlands bedrijf zijn, wat een stelletje oplichters!!!!! Bestel hier dus NOOIT... See more
People also looked at
Absoluut een afrader!
Wat een teleurstellende ervaring bij Kims boetiekje! We hebben twee jurkjes besteld en wat we ontvingen was pure Chinese rommel van slechte kwaliteit. Alsof dat nog niet erg genoeg was, was de service ook abominabel. En om het allemaal nog erger te maken, is hun telefoonnummer zelfs gevestigd in Bangladesh. Absoluut een afrader!
Voldoet niet aan verwachting
De kleur voldoet niet, er wordt niet geretourneerd als je korting hebt op de spullen (kost nog steeds veel) En naderhand toen ik de jurk zag (slechte kwaliteit en kleur) heb ik op afbeeldingen gezocht, deze jurk komt gewoon van Shein af en ze vragen er hier de hoofdprijs voor!
Een bestelde jurk
Na lang wachten eindelijk de jurk gekregen, en wat schets mijn verbazing "een te kleine maat".
Na enkele mailtjes en 50% korting op een nieuw slecht chinees artikel, eindelijk een adres in China gekregen.
De jurk is nu verstuurd en ik hoop mijn geld terug te krijgen. Anders zal ik ze op moeten zoeken in Amsterdam. Koop hier niks en ik hoop dat ze snel van het internet verdwijnen.
Oplichters!
Troep uit China dat je op eigen kosten moet terugsturen als je het toch niet wilt. Stomme fout van mezelf, had beter moeten opletten ☹️
Trap er niet in.
Kreeg mijn jurk pas na een ruime maand. De kleur en kwaliteit was verre van wat er op de site belooft werd en de maat klopte niet. Mailtje gestuurd dat ik de jurk terug wilde sturen. Bericht terug of ik geen andere maat wilde. Nee ik wil mijn geld terug. Weer een mailtje dat ik de jurk wel weg kon geven aan iemand die hem goed gebruiken kon.🤨 Nee ik wil mijn geld terug. Weer een mailtje dat ik iets nieuws mocht bestellen met 50% korting. NEE, NEE, NEE IK WIL GEWOON MIJN GELD TERUG.
OPLICHTERS
OMG! Als ik dit lees ben ik dus ook opgelicht, ben al 2 weken aan het wachten, dus mijn 100 € ben ik ook kwijt vrees ik. Wat een schande! OPLICHTERS!
Niet hier kopen! Chinese rommel!
3 weken geleden een blouse besteld voor €39,95. Kreeg hem nu pas binnen. Verstuurd vanuit China! Slechte kwaliteit stof, naden slecht gestikt. Wat een flutding en dat voor dat geld!
HIER NIET KOPEN! Website lijkt alsof het vanuit een winkel komt, maar dat is allemaal NEP! Lekker makkelijk verdienen van Kim’s Boetiekje om Chinese rommel voor het 10-voudige weer door te verkopen.
Als je je geld terug wilt, moet je het eerst op eigen kosten naar China versturen (kost ook weer 3 weken) en dan pas gaan ze kijken of je je geld terug krijgt.
KIM'S Boetiekje is FAKE
Deze website, Facebook account moet per direct geblokkeerd worden!
ALLES IS FAKE!
Pure oplichting!
Getoonde kledij, winkel, enz is zogezegd top kwaliteit, pakje na 1 maand!!!(typische voor Chinese brol) kwam het pakje(in grijze plastiek zak) toe...
De kledij trok totaal niet op wat ze tonen oo hun website! Precies gordijnen stof om 1 keer aan te doen. Dus pure OPLICHTING!
Gelieve iedereen te verwittigen van deze praktijken.
PAS OP! Grote oplichters
Wat een oplichters!! Nooit bestellen, echt nooit.
Prijs kwaliteit klopt niks van, goedkope Chinese kleding, nog geen 4 euro waard.
Bij retour indienen wordt gevraagd wat er mis is. Dat is al een red flag. Dan wordt voorgesteld om het aan een minderbedeelde te geven, er wordt niet gesproken over geld terugbetalen. Na lang over en weer mailen kan je het pakket retourneren naar China.
En dan opnieuw wordt er een kortingscode voorgesteld om nog meer troep uit deze webwinkel te bestellen.
Deze webwinkels dienen van internet verwijderd te worden!
Bestel liever bij Shein, zelfde kleding met een nette aftersales.
NOOIT BESTELLEN BIJ KIMS BOETIEKJE
Waarschuwing: bestel hier beslist niet!
Bestel hier niet! Op de website staat een levertijd tussen 5 en 10 werkdagen. Maar dit werd twee keer zo lang! En dan de schuld bij de vervoerder leggen terwijl op tracking duidelijk te zien was dat de goederen nog gemaakt moesten worden. Ik wilde van mijn bestelling af want ik kon de goederen niet meer in ontvangst nemen ná de gestelde levertijd. Maar Kim wilde van geen annulering weten. Het is trouwens helemaal geen leuk boetiekje maar een doorgeefluik van flut Chinese rommel. Zielig om zo geld te moeten verdienen.
Slechte kwaliteit en geen retourbeleid
Plastiekerig aanvoelende en uitziende kledij. De kledij komt uit China en het gebruikte textiel voelt stug en als plastic aan. Als je wil retourneren, krijg je geen retourlabel en kost het jou minstens 70€ om het met track&trace te laten terugsturen naar China. Blijf heel ver weg van deze webwinkel die allesbehalve een gezellige Nederlandse shop is.
100% oplichting
這是純粹的一件代發,產品品質很差,網站上也沒有商會。可以退回,但必須自費退回中國。純粹的詐欺
Nederlands
Dit is pure drop shipping, producten van zeer slechte kwaliteit, tevens geen kvk op de website staan. Retourneren kan, maar dan moet je het op eigen kosten naar China retourneren. Pure oplichting
Geen betrouwbare site
Geen betrouwbare site. Trage levering. Ook niet juist geleverd. Waardeloze kwaliteit. Alles 100% polyester. Retourneren niet gratis terwijl zij verkeerd geleverd hebben. Nederlands bedrijf? Alles komt uit China.
Als je zo aan je geld moet komen
Duurde erg lang voor de jurk er was. Helaas waardeloze kwaliteit. Als je mailt dat je het retour wilt sturen krijg je na 4 keer aanvragen een retourlabel te sturen mailtjes als, bedankt dat u contact heeft opgenomen en weer.. wat is het probleem. NIETS kopen hier!
NIETS BESTELLEN
NIETS BESTELLEN!
Komt niet of laat binnen. Is allemaal uit China. Oplichterij. Contact opnemen niet mogelijk. Je kan fluiten naar je geld.
Al 3 weken aan het wachten ...
Op 6 maart een jurkje besteld en vandaag 27 maart nog niets ontvangen. Een aantal keer gemaild maar steeds vage antwoorden dat het onderweg zou zijn, maar niets concreets
Waardeloze kwaliteit oplichting
Via een Instagram advertentie kwam ik bij deze site terecht. Waardeloze kwaliteit en producten die ontvangt lijken niks als op de site. Weken moeten wachten. Dit is echt oplichterij, vals adverteren. Na het aangeven van het probleem kreeg ik ook als reactie dat het niet geretourneerd kon worden vanwege het milieu.
Zeer slechte kwaliteit uit China
Kim's boetiekje is een webwinkel die rechtstreeks vanuit China laat verzenden. Waardeloze kwaliteit, 100% polyester. Retourneren alleen mogelijk door zelf terug te sturen naar China.
Misleidende website, niks bestellen!!
Oplichterij
Twee weken moeten wachten op levering. Artikel is veel kleiner dan vermeld in de shop. Komt uit China. Na 5 keer mailen over retour aanvragen een adres in China gekregen waar we het naar terug kunnen sturen, kosten 21 euro!
hele slechte kwaliteit en slechte service
hele slechte kwaliteit. Retourneren niet mogelijk. Je krijgt wel mails dat je beter de artikelen weg kunt geven om het milieu te sparen.... bij aandringen voor retour formulier "mag" je een nieuw product kopen met 50% korting. Advies : niets kopen!!!!!
The Trustpilot Experience