Zeer tevreden klant
Ik heb helm zaterdag besteld. Maandag kwam hij al aan. Was fatsoenlijk ingepakt, zoals ik gevraagd had. Prachtige helm voor mijn dochter. Top!
Kinderfietshelm.com is dé online fietshelm specialist voor kinderen. Bij ons vind je altijd een veilige, voordelige, vrolijke en verstelbare kinderfietshelm voor je kind.
Kloosterweg 44, 1251WG, Laren, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een super leuker 3D tijger helm voor onze zoon van 3 gekocht. Ik was erg benieuwt naar de kwaliteit maar stond verbaast te kijken. Wat een prachtige fiets helm! Goeie kwaliteit en makkelijk aan de hoofd grootte aan te passen. De helm werd daarnaast ook snel geleverd en ik werd netjes op de hoogte gehouden via de mail. Top!
Goede service. Korting gekregen toen bestelling enkele dagen later kwam.
Supergoed geholpen toen de helm te laat leek te komen. Persoonlijk thuisbezorgd !!! Dat noem ik nog eens service. Dik verdiende 5 sterren.
Nooit iets aangekregen ook geen antwoorden op mijn emails

Reply from Kinderfietshelm.com
Superfijne en overzichtelijke site. Met ruime keuze aan leuke helmpjes, ook voor kleintjes (peuters)! Dat maakt veiligheid ook nog eens heel leuk.
En: snelle levering.

Reply from Kinderfietshelm.com
Alle soorten op voorraad, moeilijk een keuze te maken. Maar onze zoon is helemaal blij met zijn little nutty, goede pasvorm ook. Zeker aan te raden!!
Blij met onze aankoop. Als cadeau besteld, alles op tijd en zoals omschreven.
Het ziet er heel erg leuk uit en is van goede kwaliteit. Mijn dochter van 5 is er zielsgelukkig mee. Ze kan de helm gebruiken voor als ze op haar Spacescooter gaat of als ze rolschaatsen of skeelers onder heeft.
Prima product, snelle levering.
Heel blij met de paarse crazy safety luipaard.
Perfecte pasvorm.
Duidelijke omschrijving en vlotte levering. En het belangrijkste de kinderen fietsen en spelen veilig op straat.
We krijgen zoveeeel komplimenten over deze leuke, stoere helm. Hij zit precies zoals t hoort op haar hoofd, door draaien klein of groter te maken. Alles makkelijk.
Wij fietsen veilig met deze goede helm, die ook nog een tijdje meegroeit.