See what reviewers are saying
betreft Kippies Landgraaf. Bijzonder?? Nee, sate met (haast) geen saus, kip in rode saus (waarvan werd aangegeven zoet-zuur te zijn) was enorm pittig, mie-hoen was volgens ons vegetarisch, geen enkel... See more
Company replied
Wij hadden 19 verschillende pannen. Het eten was heerlijk. Zeer goede service betreffende allergieën. Ze hebben ons speciaal een lijst toegezonden zodat de mensen konden zien wat erin verwerkt was en... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!
Contact info
Piet Stuurmanweg 5, 2742 JX, Waddinxveen, Netherlands
- 0174-283422
- klantenservice@kippie.nl
- kippie.nl
Replied to 31% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Pannen ingenomen en geen borg terug gekregen!
Ik wilde hier 2 pannen voor borg inleveren. De pannen die ik inleverde waren aardig goed schoon gemaakt er zat echt een minimaal restje van kalk in. De meneer achter de balie werd er boos/gefrustreerd om en zei dat ik de pannen zo echt niet kon inleveren. Ik gevraagt of ze de pannen überhaupt zelf nog reinigen voor volgende consumptie.. maar dat gebeurt dus niet!!! Hoe ranzig!! De meneer zei dat ik me pannen maar mee moest nemen en het uit moest zoeken hiermee.. en hij besloot om mij daarna gewoon te negeren terwijl ik voor zijn toonbank stond.. hij zei niks meer. Hield uiteindelijk mijn pannen ook nog. En ik heb geen borg terug gehad.
Dit is echt te schandalig voor woorden.
Als je hier ook maar ooit naar toe wilt gaan denk 2 x na dat de pannen dus niet schoon gemaakt worden na gebruik van andere mensen. en dat je daarna 99,9% je borg en pannen ook nog kwijt bent.
Niet geleverd
De bezorger heeft nooit aangebeld bij mij of de buren. Heeft gebeld, wat ik niet hoorde en na 2 minuten probeerde ik terug te bellen, geen gehoor en de bezorger was al vertrokken. Het contact met kippie was slecht, niks van klantvriendelijkheid, en geen vergoeding. De bezorger had immers gebeld. Oow en 1 x iemand aan de lijn gehad, verder niet te bereiken
Ik ben ziek
Ik ben ziek, van oudecgehaktballen van jippie haarlem Schalkwijk.
Vorige week woensdag 25 maart 2026 onze…
Vorige week woensdag 25 maart 2026 onze bestelling bij Kippie Assen opgehaald.
4 x Kiploempia - 500 gram Bami - 500 gram Nasi - 500 gram aardappelpartjes - 500 gram Kippeling - 10 stokjes kipsate met pindasaus - Totaal € 53,40.
Kippeling en aardappelpartjes opwarmen in de oven op 180 graden voor 20 minuten.
Vanaf de eerste hap waren we sceptisch of de gerechten nogal wel vers waren. Slechts enkele kippelingen gegeten. De aardappelpartjes smaakten nergens naar. Bijkruiden dus. Niet lekker en ruikt zeker niet gezond.
Kiploempia blijkt een groenteloempia inhoudelijk te zijn. Geen stukje kippenvlees te vinden.
De volgende dag bami opwarmen in de pan en goed doorbakken met 2 stokjes kipsate met een beetje pindasaus.
Niet lekker en voelde nogal onsmakelijk in het afgegeven aroma.
EN TOEN BEGON DE ELLENDE
Aan de race en dat tot vandaag, 30 maart 2026.
Enkele dagen zo ziek als een hond. Van boven en van beneden complete uitloop bij ons. Voorraad toiletpapier ging er rap doorheen.
Vandaag is de controle er weer, alleen nog steeds lamlendig, gammel en helemaal geen eetlust meer.
De rest van de aankopen hebben we direct in de container gegooid. Dikke zonde. Dit dus nooit weer.
Kippie is niet Kippie lekker achteraf.
Jammer,maar helaas. Onprettige ervaring.
Verschrikkelijk vieze en vleesloze Spare ribs
Verschrikkelijk vieze en vleesloze Spare ribs, absolute afknapper
Kippie Malden.
Kippie Malden.
Niets anders dan lof. Stokbrood en kip waren perfect.
Personeel werkt super netjes en is aardig.
Personeel is wel vriendelijk.
Personeel is vriendelijk. Helaas vond ik de kipkluifjes niet echt lekker. Normaal is het mijn favoriete snack van een ander bedrijf, wilde het eens proberen ijs kippie in malden maar het enige echt lekkere was de marinade. Die was perfect. De kip zelf was droog en wat hard. Geen sappige kluifjes! Jammer. En dat voor toch wel prijzige kip. Niet meer dus.
Ziek na het eten van
Ziek na het eten van. 2 gebraden kippen gekocht Kippie MIddelburg. Dezelfde dag en de dag erna opgegeten.
Na het eten een raar onprettig gevoel in maag en buikstreek. Wij zijn sinds zondag beide flink aan de diarree.
Iets gaat er niet goed bij Kippie
Absoluut NIKS bestellen via…
Absoluut NIKS bestellen via Thuisbezorgd of wat dan ook. Alle prijzen zijn twee keer zo duurder dan als je daar zelf heen gaat. Een frikandelbroodje daar kost €1,50, en op de site €3,26. Compleet zelf-oplichterij als je er niet bewust van bent. Ik koop af en toe daar 2 broodje frikandellen voor maar €4,50. Soms heb ik de neiging om het te bestellen maar dan is de prijs al €6,52, en dan nog met de extra kosten maakt het een ruim €7,81. Zeker je bestelling uitstellen totdat ze de prijzen verlagen online.
Met een allergie ben je niet welkom!
Voor een feestje deden we een bestelling, smaakte fantastisch!
Maar… voor iemand met een ernstige allergie voor kokos kan ik er niks kopen. Kokos is geen allergeen en ingrediënten kunnen ze niet bekijken of willen ze niet voor kijken, althans niet in de nieuwe winkel in Malden.
Wat een koude douche na een warme douche zeg! Bizar!
Ik probeerde het via kippie.nl maar ook daar kreeg ik geen antwoord, ja de vraag wat ik had willen kopen zodat ze daar naar konden kijken, tja dat was niet meer nodig.
Als ik elke keer een mail moet sturen voordat ik naar de winkel kan lijkt me niet heel efficiënt.
Ik blijf er maar vandaan ondanks die eerste positieve ervaring.
Over de jaren heen is de kwaliteit…
Over de jaren heen is de kwaliteit achteruit gegaan. Dat de prijzen stijgen met de inflatie is logisch, maar kwaliteit hoeft daardoor niet te dalen!
locatie Leeuwarden kent geen hygiëne
Mijn review gaat over locatie Leeuwarden.
Eerder deze maand (januari 2026) hier wat eten opgehaald. Het eten dat de medewerker met zijn handschoenen heeft aangeraakt heb ik buiten ook meteen weggegooid.
Er was een man aan het werk. Hij had een bak met vlees voor zich staan en het leek alsof hij dit aan het marineren was. Na dat hij klaar was likte hij zijn handschoenen af en ging vervolgens vrolijk verder met zijn werk. Ik dacht eerst nog misschien gooit hij zijn handschoenen weg. Toen ik ging bestellen was hij bezig met een andere bak eten en leek dit ook te marineren. Toen ik zei dat ik wou bestellen spoelde hij zijn handschoenen even af onder de kraan en ging toen bezig met mijn bestelling. Het eten dat hij met zijn handschoenen heeft aangeraakt heb ik weggegooid. Het eten dat uit een bakje werd geschept heb ik wel opgegeten.
Ik kom hier nooit meer!
Heel onhygiënisch
Na het boodschappen doen wilde mijn zoon een broodje kip. Hij liever dank ik na het zien van de staat van deze kippiewinkel. Om 11.20 uur ligt de hele balie al vol zooi en kruimels. Jongen achter de balie heeft handschoenen aan maar staat daarmee aan zijn haar en oren te krabben. Bestellingen legt hij vervolgens kaal, zonder bakje of servet op die vieze balie. Echt heel vies.
Loempia met vrijwel alleen taugé erin
Loempia gehaald bij Kippie Nijmegen vandaag, twee stukjes kip en de rest is alleen taugé... heel teleurstellend
Niet geleverd wat werd besteld.
Week voor kerst een bestelling gedaan in Assen bij de Kippie winkel daar.
Dag voor kerst de bestelling opgehaald.
Thuisgekomen bleek dat wij de verkeerde balletjes mee hebben gekregen. Wij hadden één extra portie balletjes met saté besteld maar in de tas zat wat anders. Deze portie was voor iemand die dat andere niet mag hebben. Gelijk gemaild. Maar dit komt dan bij het hoofdkantoor. Zij stuurden het door naar Assen.
Geen enkele reactie gekregen. Jammer, en geen herhalingsgevaar meer!
Aflevering was slordig, niet reageren is arrogant.
Vandaag kreeg ik een reactie van het hoofdkantoor:
Dank voor uw bericht.
Wij willen hierbij aangeven dat wij geen toezegging hebben gedaan om u actief een reactie terug te sturen.
Dus de klacht wordt doorgestuurd naar het filiaal, maar een reactie krijgen is dus niet aan de orde.
Met dit soort winkels doe ik geen zaken meer. Wat een aanfluiting.
Doner-broodjes. Broodjes zijn 25 eurocent duurder. MAAR ook zijn de broodjes minder gevuld, nauwelijk half. Daarbij komt dat de smaak ook niet dezelfde is. Locatie Helftheuvel DB.
Doner-broodjes
Nooit meer kip van Kippie
Na het eten van de kippenpoten is mijn man 2 dagen daarna flink ziek geworden , in 1 week 9 kilo afgevallen. Toen opgenomen in ziekenhuis, na onderzoek bleek hij het Champylobacter te hebben . De artsen vertelde dat van kip eten kwam duidelijk , hij is flink ziek geweest 1 week . Nu hij weer thuis is heeft hij nog wel wat nodig om te herstellen . Dus 1 keer maar nooit meer kip van Kippie .
Kippie Leeuwarden,wat een super…
Kippie Leeuwarden,wat een super personeel.
En dan de Kippie pan op 1e kerstdag alles schoon op..
Saté en de loempia's ook overheerlijk.
Wat een aanwinst voor Leeuwarden.
De kippie kippenpoten worden steeds…
De kippie kippenpoten worden steeds slechter van kwaliteit, de laatste 3x per keer 10 stuks gehaald, maar kwaliteit is erg verslechterd ivm een 1.5 jaar geleden.
Kip is ouder, ondanks ik ze in de middag pas haal en de sweet variant is veel minder in de saus gezet.
Saus is daarbij ook wat veranderd in negatieve zin.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.