Kirurgisk Klinik Allerød Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kirurgisk klinik i Allerød…er den bedste klinik jeg nogensinde har prøvet. Alle er utrolig søde, imødekommende og de 2 sekretærer er meget omsorgsfulde og hjælpsomme. Der er høj faglighed hos lægen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er netop kommet hjem fra en veludført sterilisation, udført er den yderst kompetente Søren. På intet tidspunkt følte jeg ubehag eller nervøsitet. Søren var snaksaglig, ærlig og det var rent... See more

Rated 5 out of 5 stars

Søde, venlige, talende og hjælpsomme sygeplejersker og læge i klinikken. Meget trygt miljø til svære undersøgelser. Man føler sig hørt og i trygge hænder. Stor tak til Lars, Rie og Trine for at fortæ... See more

1. Surgeon
  2. Doctor
  3. Endoscopist
  4. Gastrointestinal Surgeon
  5. Proctologist

Written by the company

Vi tilbyder kikkertundersøgelser af spiserør, mavesæk og tyktarm samt operationer i lokalbedøvelse fx for brok, forhudsforsnævring, fedtknuder og mandlig sterilisation

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Bedste kirurgiske klink, 5 stjerner er ikke nok…

Kirurgisk klinik i Allerød…er den bedste klinik jeg nogensinde har prøvet.
Der er høj faglighed hos lægen og ingen stress, man føler sig lyttet til som patient og bliver mødt med stor professionalisme.. Jeg har prøvet flere kirugiske klinikker og ingen af de steder kan sammenlignes med den fantastiske behandling der tilbydes på kirurgisk Klink i Allerød.
Mange tak😊

March 9, 2026

Reply from Kirurgisk Klinik Allerød

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er så glade for at vi har kunne skabe tid og rum til en god og tryg oplevelse

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var der for at blive steriliseret

Jeg var der for at blive steriliseret, nervøs ja. Den forsvandt hurtigt igen, de er super søde og virkelig gode til at gøre en rolig og tryk. Virkelig en god oplevelse. Kan klart anbefale klinikken, den ligger godt og meget nemt at komme til/finde.

March 4, 2026

Reply from Kirurgisk Klinik Allerød

Tusind tak. Vi er virkelig glade for at vi kunne hjælpe dig godt igennem din operation

Atmosfære virkelig god

Atmosfære virkelig god , med virkelg behagelige og hjælpsomme medarbejder lige fra modtagelse, sygeplejeske og læge Lars

January 13, 2026

Reply from Kirurgisk Klinik Allerød

Tusind tak for den gode anmeldelse. Så dejligt at vi kunne give dig en god oplevelse

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak til Lars og Trine for med…

Tusind tak til Lars og Trine for med venlighed, forståelse og omsorg få mig igennem en endoskopi, som jeg var meget nervøs for.
Jeg kan varmt anbefale klinikken.

December 4, 2025

Reply from Kirurgisk Klinik Allerød

Tusind tak for den fine anmeldelse Connie. Vi er så glade for at vi kunne hjælpe dig godt igennem undersøgelsen

Yderst kompetent personale!

På intet tidspunkt følte jeg ubehag eller nervøsitet.
Søren var snaksaglig, ærlig og det var rent ud sagt, en sand fornøjelse!

Det resterende personale var også meget venlige og rare.

Kæmpe tak for i dag

November 27, 2025

Reply from Kirurgisk Klinik Allerød

Tusind tak for din anmeldelse og selv tak. Vi er virkelig glade for at vi har kunnet gøre det til en god oplevelse for dig

Klar anbefaling

Jeg blev mødt med stor venlighed og professionalisme af alt fra receptionist, sygeplejerske til kirurg.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

October 6, 2025

Kære Nicholas
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for at vi har kunnet give dig en god og professionel oplevelse.
Mvh Kirurgisk Klinik Allerød

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom til jer, med nervøsitet og ængstelse for den behandling, jeg skulle igennem. Det ændrede sig på det sekund, jeg trådte ind af døren og blev taget imod jer. Professionelt og varm hjerteligt personale, bar mig igennem hele forløbet fra start til slut. Tusind tak Lars (læge) og Trine (sygeplejerske), for den betryggende måde I var på.

Mvh Peter

January 3, 2025

Omsorgsfuld

Omsorgsfuld, pålidelig, søde, sjovt, venlig, glad, skarp, dygtig er læge Lars og sine sygeplejerske. De få dig til at slappe af og få operation til at bare glider ud. Kh. Til jer ❤️❤️❤️❤️❤️

November 25, 2024

Behagelig oplevelsen

Min koloskopi-undersøgelse var ironisk nok en behagelig oplevelse på alle planer. Meget rar og empatisk velkomst og guidening af sygeplejersker (hovedsageligt Rie) og en rar, rolig og superkompetent læge (Lars) var med til at gøre undersøgelsen ukompliceret, udramatisk og helt hyggelig.

December 10, 2024

Professionelt og omsorgsfuldt personale

Fik foretaget en koloskopi igår. Selve undersøgelsen var jeg ikke nervøs for, men mere resultatet, som bagefter viste sig at være helt OK.
Koloskopien var overstået på ca. 20 minutter, og jeg var i de bedste hænder hos Sygeplejersken Trine samt Lægen Lars som forklarede alt under hele forløbet, og jeg kunne følge med på en skærm hel tiden. Bagefter skulle jeg lige sidde og hvile mig i en dyb stol, med noget at drikke og nogle kiks ude i receptionen, og var i gode hænder hos Sygeplejersken Rie. Jeg blev ikke "sluppet" ud før de var sikre på at jeg var helt OK (efter ca. 15 minutter)
Koloskopi er ikke noget at være nervøs for, og jeg kunne spise normalt bagefter.
Jeg var i de bedste hænder, og kan varmt anbefale denne klinik.
Med venlig hilsen Preben Østberg Hansen.

September 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Top kompetent læge og personale

Mine bedste anbefalinger til klinikken med det kompetente og behagelige personale. En kikkertundersøgelse der forløb uden større ubehag ! Vælg trygt denne klinik.

September 9, 2024

"Behagelig koloskopi"

En "Behagelig koloskopi" lyder måske som en selvmodsigelse - det er helt klart ikke en undersøgelse som man vælger for sjov.

Men hele processen med Kirurgisk Klinik Allerød var præget af professionalisme og empati. Første trin var bookningen - hvor tonen var varm og "det finder vi ud af". Jeg fik en meget tydelig vejledning i tømingsprocessen før undersøgelsen og fik besked om at jeg bare kunne spørge.

Selve forberedelsen består af 2-3 dage hvor man gradvist tømmer tarmen - og her var vejledningen rigtig god. Det skal siges at det var mindre ubehageligt end jeg havde frygtet - faktisk mere en form for "fasteperiode". Selvom det ikke var behageligt så var det betydeligt mindre stressende end f.eks. et maveonde.

Endelig selve undersøgelsen som var hurtig og effektiv - og i mit tilfælde fuldstændigt smertefri. Teamet på klinikken skal have stor ros for en behagelig og rolig tone. Specielt må jeg sige at selvom jeg på forhånd havde forventet at ligge med lukkede øjne så endte jeg med at følge med på skærmen og så meget tydeligt hele undersøgelsen. Og igen: uden det mindste ubehag.

Så alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Kirurgisk Klinik Allerød.

August 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe ros til klinikken for deres…

Kæmpe ros til klinikken for deres omsorgsfulde behandling. Der er et lyttende øre, de tager sig tid og beroliger en.
Efter undersøgelsen, får du en god forklaring på hvad der er fundet og hvad der skal ske. Der bliver talt et sprog så man forstår det.
Kæmpe kæmpe anbefaling.

January 16, 2024

Søde

Stor tak til Lars, Rie og Trine for at fortælle under hele undersøgelsen om hvad der foregik og sås efter på de 2 Tv-skærme inde i sin egen krop.

October 9, 2023

Take a closer look