Kisura.dk Reviews 96

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kommer igen og igen ... jeg får sat mine mermaidlocks på hver 8/9 uge og jeg kan ikke stoppe. Lisette tryller men stramme fletninger og masser af fylde. De bedste anbefalinger herfra !!!

Company details

1. Beauty Salon
  2. Eyebrow bar
  3. Hair Extension Technician
  4. Hair Extensions Supplier
  5. Permanent Make-Up Clinic

Written by the company

Skønhedsklinik i hjertet af Aalborg, med fokus på permanent makeup, hair extensions, lash- og brow lift. Klinikken er stiftet i 2012 og holder til på Vesterbro 28 i Aalborg C. Indehaver Lisette le Fevre er uddannet kosmetiker og har desuden 9 års erfaring med permanent makeup og 20 års erfaring med hair extensions. Velkommen indenfor til forkælelse og forskønnelse.

4.4

Replied to 16% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Extensions er sjusket og af dårlig kvalitet selvom den dyre udgave og lever slet ikke op til forventningerne. Kundeservicen er uordentlig og uden ansvarsfølelse. Alt i alt en meget utilfredsstillende behandling – kan ikke anbefales.

April 14, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Efter påsættelsen gik der under en uge…

Efter påsættelsen gik der under en uge hvorefter det gik op, den knude der samler det for enden. Hun skrev at jeg måtte finde en der kunne lave det fordi hun skulle på ferie. Hun sagde det kunne holde i 6 uger. Holdte i maks 3 så måtte jeg til lægen og få binyrebarkhormon fordi mine lymfer var hævet i hele min hals - pga den elendige opsætning. Hold jer væk.

December 30, 2025

Hej Mie Charlotte.

Du fik påsat 150g luksushår d.19.januar. Jeg har noteret at dit hår var meget ødelagt efter afblegninger og vi snakkede om hvad der kunne forventes. Vi endte med et godt resultat med perfekt farvematch alligevel.

Det er korrekt at der gik en tråd og at jeg desværre ikke kunne hjælpe, da jeg var udenlands. Den skulle blot have et nyt sting.

Jeg har herefter intet hørt fra dig før i dag, over to måneder efter. Du havde tid til opryk af håret d.5.marts som du udeblev fra! Ingen besked!

Du beskriver at du har været ved læge med helbredsproblemer, som jeg ikke kan koble sammen med en hårpåsætning. Min tanke er at du har fået noget allergi, enten af afblegningen du har brugt eller af mikroringene. Dette kender jeg kun til ét andet tilfælde af, men hun får også stor reaktion af mikroringene. På trods af at be består af aluminium, en kan kan få allergi for alt.

Jeg laver mange påsætninger magen til den du fik, og har heldigvis aldrig oplevet noget lignende. Med Micro weft, som vi valgte i dit tilfælde, kan vi netop lave en bredere stærk bane til at holde extensionshåret og luksushåret er meget tyndt i trenserne og dermed let og skånsomt.

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste sted i Aalborg!

Kisura er mit faste sted hvor jeg får ordnet hår, bryn og ja selv tatoveringer. Hun er så dygtig og serviceminded. Den bedste sted i Aalborg!

Reply from Kisura.dk

Tusind tak for din søde anmeldelse. 🩷

Lisette er dybt professionel

Lisette er dybt professionel, lydhør og god til at levere netop det man ønsker. Hun er især virkelig indlevende i sårbare situationer som hårtab med kemo-behandling. Tak 🙏🏻

Reply from Kisura.dk

Tusind tak for de søde ord. 🩷🩷

Lisette er simpelthen SÅ dygtig

Lisette er simpelthen SÅ dygtig. Jeg er kommet fast hos hende i 7-8 år. Hun ordner både mit hår og mine bryn. Ingen andre får lov at røre mit hår, eller bryn for den sags skyld. Hun er professionel, og super sød. Man kan ikke ønske sig en bedre behandler indenfor hår extensions eller permanent make up♥️

TAK sødeste dig! 🩷

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er glad for at komme hos Kisura og…

Jeg er glad for at komme hos Kisura og man får altid en god behandling af Lizette ☺️
Har købt hår hos hende de sidste mange år og har også fået sat i hos hende og det har altid været så flot. 👍🏻
Mine varmeste anbefalinger ☺️

March 2, 2026

Tak for de søde ord. 🩷

Jeg er kommet i KISURA de sidste 13 år

Jeg er kommet i KISURA de sidste 13 år. Har fået forskellige behandlinger med hår, bryn og vipper og er altid gået derfra meget tilfreds og så glad for resultatet. Lisette er yderst professionel og der er altid en mega god service, hun står altid klar med et smil og er så behagelig et menneske. Jeg vil klar anbefale at få behandlinger ved KISURA.

March 11, 2026

Reply from Kisura.dk

Tak tak tak for den flotte anmeldelse. 🥰

Rated 5 out of 5 stars

God behandling og smukke resultater

Altid en fornøjelse at komme hos Kisura Altid blevet taget godt imod hver gang. Og resultatet af mine bryn er altid så smukke 😍

Tak for god behandling og vi ses snart igen ☺️

Reply from Kisura.dk

Tak for tilliden og vi ses snart igen. 🩷

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kommer igen og igen ..

Reply from Kisura.dk

Tusind tak for de søde ord. 🥰

Lidt ekstra 💪🏼💪🏼

Jeg bestilte mandag aften og allerede leveret i dag fredag trods jule travlhed. 📦💪🏼 Jeg har købt Hair fibers fra andre mærker men slog til her pga prisen til kun 150. Jeg tænker ikke produktet er anderledes end de andre mærker MEN der er mere i “bøtten” .. tror jeg. God forklaring med med illustrationer. Hvorfor så rose dem og bruge tid på det? De har gjort det lidt ekstra med lille “julegave” lagt i pakken med både chokolade, kuglepen OG pincet pakket pænt ind. Se dét er service og noget man bemærker. Meget gode anbefalinger herfra Thy til Aalborg firma 💪🏼📦

December 12, 2025

Hurtig ekspedition

Har allerede i dag modtaget pakken med Hair fibers, som jeg glæder mig til at bruge. God stil med en lille “julegave” lagt i pakken.
Fine anbefalinger herfra👍

November 19, 2025

Så flotte bryn

Så flotte bryn . Fik opfyldning idag efter 5 mdr. Er så tilfreds. Mine bedste anbefalinger herfra. Værd at køre efter 👁👁👁👁

October 28, 2025

Kæmpe anbefaling!

Det er godt nok ved at være nogle år siden, at jeg fik lavet hybridbryn ved Lisette - men den positive oplevelse er ikke gået i glemmebogen. Hun er enormt serviceminded og man er ikke i tvivl om, at hun har en vanvittig stærk passion og høj faglighed for hendes håndværk. Varmeste anbefalinger herfra!

January 11, 2025

Super behandling og resultat

Jeg har fået lavet mine bryn hos Kisura flere gange. Først hybrid og så powder brows - og jeg går altid tilfreds og glad derfra! Lisette er super dygtig og professionel!!
Jeg vil klart anbefale andre at få lavet behandlinger hos Kisura og jeg fortsætter gladeligt med at komme ♥️

May 23, 2025

Hybrid brows

Jeg har fået lavet permanent makeup (hybrid bryn) hos Kisura – og jeg er SÅ glad! Mine naturlige bryn var nærmest ikke-eksisterende, men nu har jeg de smukkeste bryn, som stadigvæk ser naturlige ud. Jeg følte mig tryg og godt guidet hele vejen igennem, og resultatet har virkelig overgået mine forventninger. Det føles så fantastisk at vågne op og bare være klar – uden at skulle tænke på at tegne dem op mere. En kæmpe anbefaling herfra, både for det flotte arbejde og den trygge, rare stemning undervejs. Kæmpe anbefaling herfra, Lisette er så dygtig og man er uden tvivl i gode hænder hos hende ❤️

May 6, 2025

Take a closer look